Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 13.kolo 06.11.2011

TJ Tatran Sedlčany   SK Benátky
0:3
( 0:1 )

ZrůbekBartůšek (65. Pešek), Bartoš, Pudil, M. Valsa, Spálenka, Řehák, Kopřiva (89. Lagron), Fejtl, Soldát, R. Valsa (58. Matoušek)

Diváků: 180

Bejr – Kolář, Karásek, Rosenkranz, Mareš – Martin Korec, Cruz, Kozma (77. Beneš), Novotný – Michal Korec (67. Šťastný), Vodák (89. Vaňousek)

 
góly: 22. Michal Korec, 68. Šťastný, 73. Martin Korec
karta: 58. Bartůšek, 75. Zrůbek, 90+1. Bartoš – 14. Novotný, 81. Šťastný
karta:
rozhodčí: Hůla – Košťálek, Krůta, delegát: Mareš
  Střely na branku: 2:6
Střely mimo: 10:1
Rohové kopy: 5:3
Ofsajdy: 5:2
Fauly: 17:21
Hráč utkání:
Martin Valsa
Hráč utkání:
Josef Bejr

Průběh zápasu

Benátky v Sedlčanech vyhrály a mají další tři body !

Benátečtí fotbalisté se vezou na vítězné vlně. Svěřenci trenérů Sedláčka a Kubíka právě pod vedením této trenérské dvojice získali v posledních čtyřech kolech plný počet dvanácti bodů a tabulkou krajského přeboru stoupají vzhůru. Naposledy Benátky zvítězily na půdě jednoho z nejvzdálenějších soupeřů v krajském přeboru, Tatranu Sedlčany. Benátečtí opět předvedli bojovný výkon a nakonec po zásluze sklidili sladké ovoce.

První poločas byl spíše v režii sedlčanského celku, který se častěji tlačil do střelby, ale téměř všechny pokusy domácího celku se mezi tři tyče nevešly. Tatran v úvodních pětačtyřiceti minutách vystřelil mimo Bejrovu branku hned šestkrát. Hrozbu představoval zejména šikovný vlasatý záložník Martin Valsa, prozatimní nejlepší střelec Sedlčan. Do vedení však z ojedinělé šance šly Benátky. Jan Cruz byl faulován těsně za sedlčanským vápnem a k exekuci trestného kopu se ujal Michal Korec. Krásnou střelou přes zeď alá David Beckham nedal Zrůbkovi šanci zasáhnout – 0:1. Sedlčanští se však s tímto stavem nechtěli smířit a nadále bušili na vrátka benátecké obrany. Když už Fejtl přece jenom z hranice vápna vystřelil, byl na své místě pozorný Josef Bejr a tuto nepříjemnou ránu vyrazil na roh. Krátce před koncem poločasu se připomněl opět Michal Korec, který po přiťuknutí od svého bratra Martina vyzkoušel Zrůbkovu pozornost. Domácí gólman však vyrazil balón do bezpečí.

V úvodu druhého poločasu se dlouho nedělo nic, co by stálo za zmínku. Až v 66. minutě si před pokutovým územím zpracoval míč Fejtl a poté ho poslal jen těsně vedle pravé Bejrovy tyče. V 67. minutě poslali benátečtí trenéři na trávník místo střelce Michala Korce čerstvého Davida Šťastného a vzápětí se ukázalo, jak šťastný tah to byl. Talentovaný mladý útočník byl na hřišti zhruba dvacet vteřin, dá se říci, že stihl jen od střídaček doběhnout do soupeřova vápna, aby svým prvním dotykem s míčem přetavil přesný centr Novotného ve druhý benátecký gól – 0:2. Benátky byly rázem při chuti. Šťastného střela ještě byla zblokována, další ránu Martina Korce ovšem Zrůbek vyrazil. Martin Korec si spravil chuť o chvíli později. Opět v tom měl prsty David Šťastný, který staršího z bratrů Korců Martina Korce efektivně vysunul a ten již sice nepříliš povedenou střelou prostřelil vyběhnuvšího Zrůbka – 0:3. Poté opět Martin Korec byl sám na vápně před Zrůbkem, který ho srazil k zemi, dostal žlutou kartu, avšak Benátky z následného trestňáku branku nevstřelily. Martin Korec totiž po signálu Novotného trefil jen boční síť. V 85. minutě měly Sedlčany možnost zahrávat pokutový kop. Karásek totiž ve vápně poslal k zemi Pudila. Kapitán Bartoš ale z penaltového puntíku nechal vyniknout Josefa Bejra, který tak udržel čisté konto!

Benátky tak bezpečně dokráčely k výhře 3:0 a nálada tak byla výborná. Benáteckým tak nemuselo příliš vadit ani téměř hodinové zdržení z důvodu dopravní nehody při daleké zpáteční cestě, která tak trvala dvě a půl hodiny. Když už jsme u cestování, v příštím kole Benátky opět vyjedou do více jak sto kilometrů vzdáleného Rakovníka, kde se střetnou s předposledním týmem tabulky, tamním SK.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Do dnešního utkání jsme nevstoupili dobře. Byli jsme takoví vlažní, málo aktivní. Soupeř nás zhruba 15-20 minut přehrával. Do hry nás dostal trestný kop, kdy jsme se první střelou na branku Michalem Korcem dostali do vedení. V tu chvíli si myslím, že jsme se malinko zklidnili a soupeři se vyrovnali. Závěr poločasu se odehrál ve vyrovnanější partii. Do druhé půle jsme vstoupili opět špatně. Prvních deset minut jsme soupeři přenechali iniciativu. Poté jsme se dostávali do hry a v 68. minutě po krásné akci, kdy jsme přenesli hru zprava doleva, následný centr proměnil při prvním doteku s míčem na hřišti David Šťastný. Domnívám se, že v tu chvíli jsme utkání rozhodli. Za tři nebo čtyři minuty jsme přidali další branku na 3:0 a hru jsme již měli pod kontrolou. I když soupeř měl nabídku v podobě pokutového kopu, kdy nás podržel brankář Pepa Bejr. Myslím si, že ve všech čtyřech vítězných utkáních byl velmi spolehlivý. V tu chvíli již bylo rozhodnuto o výsledku. Opět bych chtěl pochválit celý tým za nasazení, bojovnost a disciplinovaný výkon, protože soupeř měl mladý tým a byl na dobré úrovni. Utkání jsme odbojovali a v zápase o šest bodů jsme ty tři brali my. Myslím si, že jdeme tou cestou, kterou chceme jít a doufám, že to takhle bude pokračovat ve zbývajících dvou podzimních utkáních."

Trenér Sedlčan Ladislav ŠACH: „Vítězství hostů bylo zasloužené. Nedokázali jsme si poradit za celý zápas s jejich velice dobrou obranou. Těch málo šancí, které jsme si vytvořili, jsme neproměnili. Soupeř tři gólovky, které měl, využil a proto vyhrál 3:0."

Předzápasové představení soupeře ze Sedlčan naleznete ZDE!

ON-LINE: TJ Tatran Sedlčany – SK Benátky ZDE!

PROGRAM: 13.kolo krajského přeboru ZDE!

VÝSLEDKY 13. kola krajského přeboru :

  • Tatran Sedlčany – SK Benátky 0:3 (0:1)
  • Pol.Nymburk – Tn.Rakovník 0:2 (0:1) článek 1 a 2
  • Nové Strašecí – Un.Beroun 5:1 (3:0) článek 1 a 2
  • Kutná Hora – SK Rakovník 1:0 (0:0) článek 1 a 2
  • Dobrovice – Mn.Hradiště 4:1 (2:1)
  • Dobřichovice – Č.Brod 3:1 (0:0) článek
  • SK Úvaly – Louňovice 3:1 (2:1) článek
  • Čáslav "B" – Sokol Libiš 1:1 (0:1) článek 1 a 2

Příští 14. kolo ve 14:00  hod.: SOBOTA: SK Rakovník – SK Benátky, Un.Beroun – Dobrovice, Libiš – Dobřichovice (10:15), Český Brod – Úvaly, Louňovice – Sedlčany, Tn.Rakovník – N.Strašecí, NEDĚLE: Kutná Hora – Pol.Nymburk, Mn.Hradiště – Čáslav "B".