Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE utkání 14:00 hod.: Tn.Sedlčany – SK Benátky

V NEDĚLI 6.11. zajíždí "A" tým ve 13. kole k týmu - TJ TATRAN SEDLČANY.



Pod novou trenérskou dvojicí Sedláček a Kubík jsou benátečtí fotbalisté zatím stoprocentní. Ve třech duelech devět bodů, to je velmi kvalitní vizitka z posledních tří kol. Na prodloužení vítězné šňůry budou Benátky pracovat již v neděli, kdy se vydají na dlouhou 113 km vzdálenou štreku do Sedlčan. Staronový účastník krajského přeboru Tatran je přímým benáteckým sousedem v tabulce. Po dvanácti odehraných duelech totiž Sedlčanští okupují 10. příčku, když pětkrát zvítězili, jednou remizovali a šestkrát prohráli. Při skóre 20:31 pak má Tatran 16 bodů (dosavadní výsledky a tabulka KP – TJ Tatran Sedlčany).

NAPOSLEDY proti Sedlčanům:
S týmem Sedlčan se Benátky naposledy střetly v ročníku 2009/2010 a měly s tímto sokem velmi dobrou bilanci. Na podzim Benátečtí vyhráli v Sedlčanech 3:1 (článek z utkání). V jarní odvetě pak na domácí půdě zvítězili dokonce 4:1 (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
V minulém mole hráči od Jizery doslova vydřeli tři body proti týmu Úval. Na vedoucí trefu Martin Korce z prvního poločasu odpověděl přesnou hlavičkou ve druhé pětačtyřicetiminutovce zkušený Korbelář. Když se zdálo, že by duel mohl skončit dělbou bodů, rozhodl umístěnou střelou kapitán Milan Karásek (článek z utkání).

MINULÉ kolo Sedlčany:
Překvapivě vysokým výsledkem skončil duel předposledního SK Rakovník s celkem Sedlčan. Předposlední rakovnický celek nasázel svému soupeři půltucet branek a Sedlčanští se na svých webových stránkách rozhodně nešetřili. Čtenáři se tam totiž dočtou „kterak Tatran trapným výkonem udělal v Rakovníku ostudu.“ (článek z utkání 1 a 2).
Sedlčany nastoupily v minulém 12. kole venku proti SK Rakovník (0:6) v této sestavě: Bosák – Řehák (78. Pešek), Čejda (71. Matoušek), Bartoš, Pudil – Fejtl, R.Valsa, Kopřiva, Soldát – Bartůšek (60. Spálenka), M.Valsa

Představení soupeře – TJ Tatran Sedlčany:
Sedlčany se do nejvyšší krajské soutěže vrací po roční odmlce, kterou Tatran strávil v I.A třídě skupiny A. Tam sedlčanský celek s osmačtyřiceti body obsadil třetí příčku, a protože první Černolice postup odmítly, spolu s Dobřichovicemi Sedlčany postoupily. V loňské sezóně se v I.A třídě sk.A pyšnily primátem nejofenzivnějšího týmu soutěže, svým soupeřům nastřílely celkem 77 branek. Z kádru, který nastoupil proti benáteckému týmu před dvěma lety, je v současném sedlčanském týmu zhruba šest fotbalistů. O fotbalistech Sedlčan nevíme prakticky vůbec nic, takže můžeme pouze napsat, že s šesti brankami je nejlepším střelcem týmu útočník Martin Valsa. Sedlčanský celek pak trénuje pan Ladislav Šach.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Hůla Petr z Hořovic a na pomezí mu budou pomáhat p. Košťálek Jiří z Neumětel a p. Krůta Milan z Luhů u Příbrami. Delegátem ČMFS je p. Mareš Pavel. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Sedlčanech rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 13. kola krajského přeboru bude na Městském stadionu v Sedlčanech sehráno v NEDĚLI 6. listopadu s výkopem ve 14:00 hodin. Pro případné zájemce z řad příznivců autobus odjíždí v 11:00 hodin od stadionu a o pět minut později z Burzy. Pojeďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším venkovním utkání krajského přeboru a k zisku bodů!

Sledujte ON-LINE: 13.kolo: TJ Tatran Sedlčany – SK Benátky

Více o soupeře na jeho stránkách: TJ TATRAN SEDLČANY



--> Zpět