Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

PROGRAM 13.kola KP mužů

Během nadcházejícího víkendu se odehraje 13.kolo středočeského krajského přeboru mužů. Více o soupeřích, které na sebe narazí čtěte uvnitř článku.


Nové Strašecí (8.místo/18 bodů) – ČLU Beroun (5./21), SO 5.11., 14:00, (hl. rozhodčí Malý Milan)
Zdecimovaní domácí, kteří už opět mohou mezi tyče postavit zkušeného Petra Kuta a do pole Jiřího Růžičku, budou mít svoji úlohu proti rozjetému Berounu hodně těžkou. Nastoupit stále nemůže Lukáš Mrázek a na tři roky distancovaný Jan Ducár. Přesto určitě budou chtít na hřišti dokázat, že fotbal hrát umí a konečně získat po čtyřech bezbodových kolech nějaké body do tabulky. Naopak berounští lvi už celých šest zápasů v řadě nepoznali hořkost porážky a dobře doplněný tým stoupá tabulkou vzhůru. Vzájemné zápasy v loňské sezóně přinesly vždy vítězství hostů, Strašecí doma prohrálo 2:3, v Berouně jasně zvítězili hosté 0:4.

FK Dobrovice (4./21) – Mnichovohradišťský SK (16./9), SO 5.11., 14:00 (Wolfram Pavel)
V posledních třech kolech domácí pouze remizovali a tak se jistě budou chtít plně prosadit proti poslednímu celku soutěže. Zdá se to jednoduché a pro tipéry jasné, ale hostující SK nehraje špatný fotbal a jejich forma má zdá se vzestupnou tendenci. Ovšem i statistiky hovoří ve prospěch cukrářů z Dobrovic, neboť ti doma ani jednou neprohráli, naopak hradišťané venku nezískali ani bod. Hostujícímu celku budou navíc chybět vykartovaní forward Patrik Dido a středopolař Pavel Klein.

Sokol Dobřichovice (15./10) – SK Český Brod (2./27), SO 5.11., 14:00 (Brejník Aleš)
Další utkání, kde se zdá být vše předem jasné podle postavení v tabulce. Domácím ale hraje do noty vlastní prostředí, mohou nastoupit v plné sestavě a spoléhat na kanonýrské schopnosti Petra Kalivody. Přesto to proti českobrodským nebude lehké, zvláště když doma už dvakrát vyšli bodově naprázdno. Hostující SK si nemůže dovolit další ztrátu a budou chtít potvrdit šňůru zápasů na cizích hřištích bez porážky. Letos je venku ještě nikdo neporazil.

Tatran Sedlčany (10./16) – SK Benátky n. J. (11./14), NE 6.11., 14:00 (Hůla Petr)
Zápas sousedů v tabulce slibuje napínavý mač. Domácí hrají trochu jako na houpačce, když v jednom kole zvítězí v Úvalech 4:1 a v následujícím prohrají s SK Rakovník vysoko 1:6. Disponují jednou z nejhorších obran v přeboru, ale doma letos ještě neprohráli. To hosté po změně trenéra pouze vítězí a na pomyslnou šňůrku mohou navléknout čtvrtý korálek. Povede se jim to?

Polaban Nymburk (13./11) – Tatran Rakovník (9./16), NE 6.11., 14:00 (Richtár Lukáš)
Doma se Polabanu obvykle daří, neprohrál již tři zápasy v řadě. V minulém kole potrápil rozjetý Beroun a na jeho hřišti prohrál až gólem v závěru utkání. A to jim ještě chyběla opora v podobě Jiřího Otta, který se může nyní vrátit do sestavy. Hostující Tatran naopak stále trápí řada zranění, ale využít již mohou v minulém kole nuceně pauzírující Michala Čermáka a Martina Havla. Přesto ale statistiky hovoří, že na cizím hřišti letos ještě nevyhráli.

FK Zenit Čáslav "B" (12./12) – TJ Sokol Libiš (3./23), NE 6.11., 14:00 (Myška Roman)
Domácí FK již čtyři zápasy v řadě doma neprohráli, ale Libiš bude težký oříšek. Obzvláště když ve stejném termínu nastupuje čáslavské áčko ve Varnsdorfu ke svému mistrovskému utkání. Čáslavští budou muset zacelit díru v obraně, kde nebude moci nastoupit Petr Váňa vyloučený v minulém kole. Kdo tedy ubrání střelce Libiše Petra Pochmana a Josefa Bičaníka, kteří oba dali již po šesti brankách? V loňském ročníku plně bodoval vždy ten tým, který hrál v domácím prostředí. Bude tak i letos?

SK Úvaly (7./19) – TJ Slavia Louňovice (6./20), NE 6.11., 14:00 (Šimáček Jakub)
Jak skončí zápas těchto sousedů v tabulce? Domácí tým prochází krizí a nevyhrál již čtyři zápasy v řadě. Ale v domácím prostředí, vyjma již zmiňovaného utkání se Sedlčanami, vítězí. To hostující Slavia naopak venku příliš neboduje, ale opřít se může o Štěpána Böhma, který se rozstřílel, dotahuje čelo tabulky střelců a konto soupeřových gólmanů zatížil již sedmi góly.

Sparta Kutná Hora (1./28) – SK Rakovník (14./10), NE 6.11., 14:00 (Chovanec Petr)
Sparta v posledním domácím zápase ztratila v Lorci poprvé body prohrou s Berounem. Už i předchozí domácí utkání naznačovala, že těsné výhry s Libiší a Louňovicemi byly vydřené. Ale teď přijede celek z chvostu tabulky, což ovšem neznamená, že na hřišti bude proti domácím stát odevzdaný mančaft. Na hřištích soupeřů SK letos ještě nebodoval, ale po špatném vstupu do ročníku se rozehrál alespoň na domácím trávníku a v minulém kole vyprovodil Sedlčany výpraskem 6:1. V jejich dresu se daří nedávným ligovým dorostencům Tomášovi Pucholtovi a Petru Hornofovi. Tak doufejme, že právě v Lorci nezmění svoje statistiky a budou nadále venku bez výhry i bez bodů. Ve vzájemných zápasech loňské sezóny byla vždy výrazným rozdílem úspěšnější Sparta - venku 0:6 a na jaře doma 4:1.



--> Zpět