Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 6.kolo 18.09.2011

SK Benátky   Sparta ČKD Kutná Hora
0:3
( 0:1 )

Bejr – Rosenkranz, Kolář, Cruz, Beneš – Kozma (46. Korejza), Smetana, Karásek, Reichert – Vodák (52. Šimek), Šťastný (50. Michal Korec)

Diváků: 120

Šimon – Filipec, Skokan (85. Nedvěd), Šváb, Auer (72. Kozel), M. Tomíšek, Růžička, Mach, Frejlach, Schwarz, Luňáček (80. O. Tomíšek)

 
góly: 17. Růžička, 47. Filipec, 70. Luňáček
karta: 56. Šimek, 57. Smetana
karta:
rozhodčí: Malý – Pavelka, Voldan, delegát: Netahlík
  Střely na branku: 1:7
Střely mimo: 5:10
Rohové kopy: 5:7
Ofsajdy: 2:2
Fauly: 16:18
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Po špatném výkonu Benátky zaslouženě doma prohrály !

V šestém kole krajského přeboru narazili benátečtí fotbalisté na soupeře více než zdatného. Na městském stadionu se představila Sparta ČKD Kutná Hora, která ztrácela pouhý bod na vedoucí Český Brod. Domácím se obvykle na vlastním trávníku daří, nyní ale nepředvedli očekávaný výkon. Pouze jedinkrát vystřelili na branku zkušeného Davida Šimona a po zásluze tak nemohli bodovat.

Od začátku zápasu se hrál velice opatrný fotbal s minimem šancí a více vzruchu vyvolaly dvakrát nesmyslně zakopnuté balóny hostujícího obránce Tomáše Skokana do nedalekého parku. Do vedení mohli jít jako první domácí. V 15. minutě mohl využít nedorozumění kutnohorské obrany David Šťastný, který sice udělal kličku Šimonovi, ale na střelu z ostrého úhlu si netroufl, a tak hledal lépe postaveného spoluhráče, ten však byl dostatečně pokrytý kutnohorskými beky. Benátky svojí šancí pohrdly a hosté trestali. Z dobrých pětadvaceti metrů napřáhl kapitán Pavel Růžička, který ještě svoji střelu otřel o bránícího Beneše. Míč před gólmanem Bejrem skočil a zamířil přesně k levé tyči – 0:1. Od této chvíle přebíral soupeř z královského města pomalu a jistě otěže zápasu. Domácí se k ohrožení Šimonovy branky dostávali pouze sporadicky, navíc Šimona mohly vyvést z klidu asi jen dva centry, které v pohodě stáhl do svých rukavic. Druhou branku mohl přidat Luňáček, jemuž přiťukl míč Frejlach, hostující sniper ale trefil jen boční síť.

Do druhého poločasu nastoupily Benátky se změnou v sestavě. V kabině zůstal Kozma, jehož nahradil Korejza. Avšak po dvou minutách hry prohrávali Benátečtí o dvě branky. Po rohovém kopu se hosté ve vřavě před Bejrem prezentovali střelou do břevna, poté si Benátečtí obránci dávali přednost z odkopnutím balónu a tak odražený míč napálil za záda bezmocného gólmana Bejra Ondřej Filipec0:2. Trenérský tandem Samuel-Nejedlý na nepříznivý stav reagoval dvojím střídáním v rozmezí dvou minut. Na hřiště přišli ofenzivní hráči Michal Korec a Radek Šimek. Aktivnější ale byli stále hosté. Ještě nedávno převýšovský Schwarz svoji gólovkou pohrdl, neboť nasměroval míč pouze do boční sítě. Jeho kolega z útoku Jiří Luňáček se už ale v 70. minutě nemýlil. Přesný centr od rohového praporku v podání Stanislava Macha mu doplachtil přímo na hlavu a nyní již šestigólový střelec krajského přeboru měl dostatek času správně zamířit – 0:3. Domácí se snažili alespoň o čestný úspěch, ale místo ohrožení Šimonovy branky, museli spíš hasit situace v defenzivě. Rychlý výpad Schwarze zastavil až gólman Bejr, který jeho tutovku vyrazil na rohový kop. Schwarzovi nebyla branka souzena. Už v nastaveném čase ho přihrávkou přes celou branku hledal střídající spoluhráč Ondřej Tomíšek, ale útočníkovi hostí chyběl k míči malý krůček.

S jednou střelou na branku soupeře se opravdu vyhrává jen ve výjimečných případech. Proti tak zkušenému soupeři, jakým Kutná Hora bezesporu je, je to prakticky nemožné. Hosté byli po celý zápas aktivnějším týmem, a proto po zásluze zvítězili. Statisticky se Benáteckým proti Kutné Hoře nedaří, neboť v loňské sezóně ji nedokázali ani jednou porazit a to samé platí i tehdy ještě v I.A třídě. Loni v Kutné Hoře Benátky po prohře 2:0 nedokázaly na branku tehdy vystřelit ani jednou!


Trenér Benátek Vladislav NEJEDLÝ: „I když jsme měli soupeře dokonale přečteného a na jejich zbraně jsme upozorňovali, tak jsme branky obdrželi právě po těchto situacích. Velmi nás mrzí, že jsme se prezentovali bez nasazení a bojovnosti, což by po výsledkové mizérii měla být nyní samozřejmost."

Trenér  K.Hory Radim TRUKSA: „Utkání se mi určitě bude hodnotit dobře. Vyhráli jsme 3:0. Myslím si, že to bylo zasloužené vítězství. I když výkon z naší strany určitě nebyl extra, co se týče fotbalovosti a kombinace. Myslím si, že jsme to dnes výborně odbojovali a výborně odehráli směrem do defenzivy. Domácí jsme, kromě jedné střely na začátku, nepustili do žádné vyloženější šance. Z tohohle pohledu, si myslím, že jsme vyhráli naprosto zaslouženě. Za stavu 3:0 jsme ještě měli dvě nebo tři brejkové situce, které jsme rozhodně mohli vyřešit lépe. Ale i tak jsem velmi spokojen."

Předzápasové představení soupeře z Kutné Hory naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – Sparta ČKD Kutná Hora ZDE!

PROGRAM: 6.kolo krajského přeboru ZDE!

VÝSLEDKY 6. kola krajského přeboru :

  • SK Benátky – Kutná Hora 0:3 (0:1)
  • Dobřichovice – Dobrovice 1:2 (0:1)
  • SK Rakovník – Čáslav "B" 2:0 (1:0) článek 12 a 3
  • Louňovice – Tn.Rakovník 2:0 (1:0) článek a foto
  • Sokol Libiš – Mn.Hradiště 3:0 (1:0) článek
  • SK Úvaly – Nové Strašecí 3:1 (1:1) článek 1 a 2 a foto
  • Český Brod – Un.Beroun 1:0 (0:0) článek
  • Sedlčany – Pol.Nymburk 3:3 (2:1) článek 1 a 2

Příští 7. kolo v 16:30  hod.: SOBOTA: Tn.Rakovník – Č.Brod, Dobrovice – Úvaly, N.Strašecí – Sedlčany, Un.Beroun – Libiš, NEDĚLE: Pol.Nymburk – SK Benátky, Kutná Hora – Louňovice, Čáslav "B" – Dobřichovice, Mn.Hradiště – SK Rakovník.