Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání 16:30 hod.: SK Benátky - Kutná Hora

V NEDĚLI 18.9. hostíme v 6. kole na domácím hřišti tým - Sparta ČKD Kutná Hora.



Na fotbalisty krajského přeboru o nadcházejícím víkendu čeká 6. kolo. Hráči Benátek po prohře na půdě rakovnického Tatranu budou chtít zcela jistě získat v domácím prostředí plný počet tří bodů. Cesta k vítězství ovšem nebude nikterak lehká. K Jizeře totiž zavítá celek Sparty ČKD Kutná Hora, tedy aktuálně druhý tým tabulky! Ano, Kutnohorští v dosavadním průběhu pěti kol jen jednou prohráli, zbývající čtyři duely zvládli za tři body. Při skóre 14:6 jim tedy patří průběžná druhá příčka, o bod za vedoucím Českým Brodem (dosavadní výsledky a tabulka KP – Sparta ČKD Kutná Hora).

V LOŇSKÉ sezóně proti Kutné Hoře:
V loňském ročníku se Benáteckým s Kutnou Horou nedařilo. V podzimním duelu Benátky doma dokonce inkasovaly od Sparty pět branek, po poločase prohrávaly už 0:3. Ve druhé půli sice nakonec domácí stáhli náskok na rozdíl dvou branek, více se jim ale nepodařilo. Za poražené dvakrát do černého mířil Karel Kozma a jednou Aleš Kohout (článek z utkání).
V jarní odvetě v kutnohorském Lorci předvedli Benátečtí bezkrevný výkon, na Šimonovu branku nevyslali ani jednu střelu a těžko tak mohli pomýšlet na úspěch. Po bezbrankové půli udeřili domácí v poločase druhém, tři body Spartě ČKD vystřelili Vodička a Luňáček (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
V minulém kole Benátky cestovaly do Rakovníka, na stadion Šamotka, kde své zápasy hraje tamní Tatran RAKO. Úvod utkání měli hosté výborný, po deseti minutách hry navíc vedli po trefě Davida Šťastného 1:0. Pak ovšem z velmi přísné penalty vyrovnal Hájek a destrukce hostí pokračovala v druhém poločase. Dvakrát mířil do černého Kudela a jednou Zmeškal. Benátky si tak odvezly porážku 1:4 (článek z utkání).

MINULÉ kolo Kutná Hora:
Kutná Hora o minulém víkendu v domácím prostředí přehrála staronového účastníka krajského přeboru Sedlčany 4:1. Tatran se v první půli držel, na branku domácího Tomíška dokázal Spálenka ještě odpovědět. Pak už mířili přesně jen Kutnohorští, dvě branky zaznamenal Mach a jednu Luňáček a svěřenci trenéra Truksy tak triumfovali 4:1 (článek z utkání).

Představení soupeře – Sparta ČKD Kutná Hora:
Kutná Hora se v loňském ročníku jako nováček umístila na pěkném osmém místě, tedy přesně v polovině přeborové tabulky. „Většina z hráčů jsou "odchovanci" - tzn. třeba i hráči jiných klubů, kteří ovšem v Kutné Hoře působí již od dorostu či žáků. Několik hráčů prošlo dorostem Čáslavi, “objasňuje šéfredaktor kutnohorských stránek Jiří Stoupa.
V loňské zimní pauze se podařilo vedení Sparty ČKD získat opravdu kvalitní posilu, šestatřicetiletého brankáře Davida Šimona. Někdejší pardubický brankář, od ledna do května 2003 hostoval v první lize v Bohemians, pak se vrátil do Pardubic. Působil také na exotickém angažmá na Maltě, pak v Rimavské Sobotě. V létě 2006 se s celým pardubickým klubem přestěhoval do Sokolova, ale po půlroce se vrátil do Pardubic. V lednu 2008 přichází na hostování do Jihlavy, která s ním počítala i dál, ale on v létě 2008 dal přednost ligovému nováčkovi Bohemians Praha Střížkov. V létě 2009 se objevuje na soupisce Hradce Králové, odkud šel v červenci 2010 na hostování do Sezimova Ústí. Má menší postavu, avšak je velice mrštný a hbitý při vybíhání. Blonďatý gólman si nejvyšší soutěž zachytal také v Atlanticu Lázních Bohdaneč, kde pak dále působil i ve druhé lize. S tehdejším majitelem pardubické likérky Hobé a právě fotbalového klubu z Bohdanče p. Novákem se pak Šimon dohodl i na angažmá v Novákově novém týmu, divizním Sokolu Živanice. Můžeme tak říci, že tento brankář je jakýmsi fotbalovým světoběžníkem. Záda Šimonovi kryje Ondřej Radil, jenž prošel dorosty Kutné Hory, Čáslavi či Kolína.
V obraně sází Sparta především na vlastní odchovance, najdeme zde například i Ondřeje Tomíška z Vrd (okresní přebor). Záložní řadu dirigují kapitán Pavel Růžička, který má zkušenosti z Vlašimi, nebo Stanislav Mach. Ten si vyzkoušel divizi v Kolíně nebo nedaleké Velimi. V záloze působí také bratr ligového fotbalisty Tomáše Frejlacha Martin Frejlach. V přeborových kruzích je známé jméno Milana Černohlávka především z jeho působení v Nymburce. Nejlepším střelcem týmu je zatím s pěti góly útočník Jiří Luňáček. Po dvou gólech pak přidali právě Stanislav Mach, Milan Tomíšek a Antonín Schwarz, ofenzivní fotbalista se zkušenostmi z divizního Převýšova.
Trenérem týmu je pak Radim Truksa. Pro bývalého reprezentanta do 18 let, hráče mladoboleslavského dorostu nebo mužských celků Čáslavi a Vlašimi, je koučování Kutné Hory první trenérskou štací.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Malý Milan a na pomezí mu budou pomáhat a p. Pavelka Jaroslav a p. Voldan Antonín . Všichni rozhodčí jsou z Prahy a přejeme jim, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe! Delegátem ČMFS je p. Netahlík Rudolf.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 6. kola krajského přeboru bude na Městském stadionu v Benátkách sehráno v NEDĚLI 18. září s výkopem v 16:30 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším domácím utkání krajského přeboru a k zisku důležitých tří bodů!

Sledujte ON-LINE: 6.kolo: SK Benátky – Sparta ČKD Kutná Hora

Více o soupeře na jeho stránkách: SPARTA ČKD KUTNÁ HORA

TOMBOLA:
Součástí domácích zápasů je také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!



--> Zpět