Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

PROGRAM 6.kola KP mužů

Během nadcházejícího víkendu se odehraje 6.kolo středočeského krajského přeboru mužů. Více o soupeřích, které na sebe narazí čtěte uvnitř článku.



Sokol Libiš (5.místo/10 bodů) – Mnichovohradišťský SK (15./2), SO 17.9., 10:15, (hl. rozhodčí Čermoch Jakub)
Přinese hlavní rozhodčí Čermoch, který píská domácí Libiš letos již podruhé, opět výhru? Tradičně v sobotním dopoledni odehraje svůj již čtvrtý domácí zápas rozjetá Libiš a tentokrát přivítá nováčka soutěže z Mnichova Hradiště, který ještě nedokázal zvítězit. Domácí Sokol ve svém stánku ale neprohrává, naposledy na svém trávníku podlehl 30. 4. 2011. Oproti loňské sezóně padá v zápasech Libiše hodně branek (letos již 23, což je průměr 4,6 na zápas), tak se diváci mohou těšit na gólové hody. A nebo se utkání podaří hostům ubránit? V jejich zápasech naopak mnoho gólů nepadá. Sami vstřelili pouze tři, inkasovali šestkrát. Nevyužívání šancí je možná příčinou, proč mají mnichovohradišťští pouhé dva body.

SK Rakovník (16./0) – FK Čáslav "B" (14./3), SO 17.9., 16:30 (Kabyl Jiří)
Souboj dvou celků ze dna tabulky. Navýší Čáslav bodový rozdíl nebo se naopak podaří domácím poprvé připsat nějaké body? SK je stále bez bodu a po spanilé jízdě v jarní části loňské sezóny se jim nyní nedaří. Nedaří se ale ani hostujícímu FK, možná proto, že mladí hráči nezvládají nápor krajského přeboru. Je možné, že se posílí o nějaké hráče "A" týmu, ale ten hraje svůj zápas ve stejném termínu.

Sokol Dobřichovice (9./7) – FK Dobrovice (6./9), SO 17.9., 16:30 (Brejník Aleš)
Domácí Sokol si jako nováček vede zatím solidně a ve dvou dosavadních domácích zápasech vždy zvítězil. V tomto zápase se ale bude muset obejít bez svého nejlepšího střelce Petra Kalivody (5 gólů), který byl v minulém kole vyloučen. Hosté naopak v minulém kole rozstříleli Čáslav a tým diriguje výborně hrající Jiří Gába, který rozvlnil síť již čtyřikrát.

Slavia Louňovice (8./7) – Tatran Rakovník (7./9), SO 17.9., 16:30 (Myška Roman)
Domácí Slavia se na svém trávníku představí v tomto ročníku již počtvrté a zatím zde dvakrát plně bodovala, podlehla pouze těsně lídrovi soutěže z Českého Brodu. Louňovičtí dokázali skórovat teprve třikrát, ale stačí jim to k sedmibodovému zisku. Hostující Tatran se rozehrál, v minulém kole se střelecky zadařilo i kanonýrovi Matyášovi Kúdelovi, který již celkem vstřelil čtyři góly. Na soupeřových hřištích se jim ale vítězit nedaří - naposledy 30. dubna 2011 na Hradištku.

SK Český Brod (1./13) – ČLU Beroun (12./5), SO 17.9., 16:30 (Voldan Antonín)
Domácí jsou na svém pažitu zatím k nepřekonání. Dokázali navázat na excelentní jaro, vhodně se posílili a právem jim patří první místo. Třicetiletý středopolař David Hubáček se již dvakrát objevil v sestavě kola a zároveň patří spolu s Michalem Štefančíkem k nejlepším střelcům mužstva (3 branky). SK ztratil první body v minulém kole za remízu v Mn. Hradišti. Hostům se naopak příliš nadaří, v letní přestávce odešlo několik hráčů základu a navíc je stále trápí marodka. V dosavadních dvou venkovních zápasech prohráli shodně 0:3 v Úvalech a v Benátkách. Douška závěrem - hlavní rozhodčí Voldan povede podruhé v letošním ročníku domácí Brod na hřiště.

SK Úvaly (4./12) – Sokol Nové Strašecí (3./12), NE 18.9., 16:30 (Wolfram Pavel)
Určitě magnet kola! Oba týmy předvádí atraktivní fotbal a po pátém kole jsou sousedy v tabulce. Kdo bude lepší po tomto utkání? Prosadí se pětigólový Jan Ducár (NST), který ovšem poslední tři kola vyšel střelecky naprázdno nebo v minulém kole úspěšný střelec Lukáš Mrázek (NST, hattrick)? Nebo uspěje kombinační hra domácího SK aneb "Jak je důležité míti Lukáše Marka", bývalého hráče Bohemians?

Tatran Sedlčany (10./6) – Pol. Nymburk (13./3), NE 18.9., 16:30 (Machýček Lukáš)
Souboj dvou nováčků KP. Statistiky nahrávají domácím, protože v sedlčanské kotlině ještě letos neprohráli a hostující Polaban naopak venku nevyhrál. Ale míč je kulatý. Polaban v minulém kole potrápil na svém hřišti Úvaly, ještě několik minut před koncem vedl 3:1, aby nakonec odešel po nepochopitelném kolapsu 3:4 poražen. Zajímavé je, že nejlepšími střelci hostů jsou dva obránci - Jan Bobek (3) a Michal Novotný (2).

SK Benátky n. J. (11./5) – Sparta Kutná Hora (2./12), NE 18.9., 16:30 (Malý Milan)
Domácí jistě nejsou spokojeni se svým vstupem do soutěže, když tři body vydolovaly pouze v jediném zápase na domácím trávníku s celkem Berouna. Další body mají za remízy s Libiší a Mn. Hradištěm. V jejich dresu se objevuje několik hráčů z rezervy Ml. Boleslavi (Karel Kozma, David Šťastný) a Jan Rosenkranz, Stanislav Smetana se už stali kmenovými hráči Benátek. Dále zde působí také několik hráčů, které známe z loňského ročníku v dresu Brandýsa-Boleslavi (Jan Reichert, Jan Cruz, Jan Vodák, Pavel Beneš a gólman Jiří Gabriel). Branku stráží zkušený Josef Bejr, kterému Sparta dokázala nasázet v minulé sezóně sedm branek po výhrách 5:3 v Benátkách a 2:0 v Lorci. Bude se Spartě proti Benátkám dařit i letos? Přidá nějaký gól Jiří Lunáček (5), který patří do čela střelců KP? Uvidíme v neděli.

--> Zpět