Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 8.kolo 02.10.2011

SK Benátky   TJ Sokol Nové Strašecí
2:3
( 1:1 )

Bejr – Rosenkranz (67. Davídek), Kolář, Cruz, Reichert – Vodák, Karásek, Kozma, Novotný – Michal Korec, Martin Korec

Diváků: 150

Kut – Kroupa, Bláha, Růžička (90+2. Zázvorka), Ducár, Vašák, Beneš (60 D. Mrázek), Duchoň, L. Mrázek, Kaválek (88. Hamouz), Mihaiylov Dimov

 
góly: 13. Kozma, 81. Vodák – 31. L. Mrázek (pen.), 56. Ducár, 90+1. Růžička
karta: 16. Kolář, 33. Novotný – 36. Kroupa
karta:
rozhodčí: Brejník – Hlavnička, Hájek L., delegát: Hejný
  Střely na branku: 6:8
Střely mimo: 4:4
Rohové kopy: 7:5
Ofsajdy: 2:2
Fauly: 15:27
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátecká mizérie pokračuje, další prohra v domácím prostředí !

Bodová mizérie benáteckých fotbalistů v krajském fotbalovém přeboru pokračuje. Ani v 8. kole svěřenci trenérů Samuela a Nejedlého svůj bodový zisk nevylepšili, ba co víc,  v domácím prostředí podlehli Novému Strašecí gólem z nastaveného času utkání. Přitom Benátky začaly velmi dobře, do 30. minuty byly lepším týmem a také vedly brankou Kozmy z trestného kopu. Pak ale na sebevědomí domácích zapůsobila přísnější penalta, kterou proměnil Lukáš Mrázek. Ve druhé půli skóre otočil hostující Ducár, aby v 81. minutě Vodák hlavou vyrovnal. Když už se zdálo, že by mohlo dojít k dělbě bodů, Benátečtí selhali při bránění a Růžička v nastavení vystřelil Strašeckým všechny body.

Strašecí přijelo do Benátek v pozici papírového favorita, hájilo totiž druhou příčku v tabulce. Minimálně v prvních třiceti minutách to na hřišti vypadalo přesně obráceně, domácí bez bázně útočili a bylo jen velkou škodou, že do sítě zkušeného Kuta nedokázali vícekrát přesněji zacílit. První gólovku měl na své kopačce stoper Jan Cruz. Novotného centr našel na zadní tyči zcela volného řízného zadáka, který v nelehké pozici míč dobře trefil, ale Kut výborným zákrokem vyrazil balón na rohový kop. Druhá gólovka Benátek na sebe nenechala dlouho čekat, přišla přesně o dvě minuty později. Vodák přiťukl míč Karáskovi, který vybídl Michala Korce, ten střílel svoji slabší levou nohou na vzdálenější tyč, ale těsně minul hostující branku! Ve 13. minutě byl zezadu faulován Vodák a před domácími se naskytla velmi dobrá pozice pro zahrání trestného kopu. Exekuce se ujal Karel Kozma a krásnou střelou přes zeď trefil přesně šibenici, Kut neměl vůbec žádnou šanci zasáhnout – 1:0. Poté byl Michalu Korcovi v úniku odpískán diskutabilní útočný faul a zákrok na Martina Korce v pokutovém území neodpískán. A pak už se začali probouzet i hosté. Kaválkovu střelu ještě Bejr vykopl na roh, ale ve 31. minutě podniklo Strašecí první výpad do benáteckého pokutového území a hned z toho byl přísnější pokutový kop pro hosty. Kaválek byl lehce přistrčen jedním z benáteckých zadáků, konkrétně Novotným a sudí Aleš Brejník nařídil již zmiňovaný přísnější pokutový kop. Ten dělovkou pod břevno proměnil obr v novostrašecké sestavě Lukáš Mrázek1:1. Hosté mohli ještě do poločasu skóre obrátit.  Ducár šel do souboje s Cruzem, tomu se nepodařilo zcela odkopnout míč, ten spadl přesně před Kaválka, který zhruba z penaltového puntíku zamířil těsně vedle. V samém závěru první půle ještě Martin Korec hledal lépe postaveného Novotného, jenže Strašecí s vypětím všech sil gólovku odvrátilo.

Nové Strašecí v úvodu druhé půle pokračovalo z aktivity z té první, kdy ještě své šance díky zákrokům Josefa Bejra neproměnili Ducár a bulharský hráč Mikhaylov Dimov. V 56. minutě utkání hráči v modrém potrestali hrubku Vodáka v rozehrávce. Míče se chopil zarputilý Jan Ducár, postupoval ze strany osamocen na Bejr a tvrdou ranou nezaváhal – 1:2. O několik minut později po Dimově centru hlavičkoval přesně k tyči opět Ducár, pomezní Hlavnička ovšem odmával ofsajd. Benátky se dlouho nemohly dostat na dostřel Kutovy branky a navíc mohly inkasovat. Ducár se uvolnil přes Koláře, Bejr reflexivně vyrazil míč k nohám Kaválka, který sice rozvlnil síť, ale stál v ofsajdu. Pak se ale i domácí dostali na dostřel Kuta a byla z toho vyrovnávací branka. Po pěkné fotbalové akci se po centru z pravé strany hlavou prosadil nabíhající Jan Vodák2:2. Ducár poté těsně přestřelil, ale v nastaveném čase se Strašecí přece jenom dočkalo. Po rohovém kopu zůstali na malém vápně trestuhodně volní tři hráči soupeře a Jiří Růžička hlavou  nerušeně dopravil míč k tyči – 2:3.

Benátky už v závěru nic nevymyslely a opět vyšly bodově naprázdno. V příštím kole budou zajíždět k derby utkání na půdu nedaleké Dobrovice.


Trenér Benátek Vladislav NEJEDLÝ: „Neustále se potýkáme se střeleckou nemohoucností a když už branky vstřelíme nejsme schopni čelit soupeřově ofenzívě. Bohužel tyto prvky sehrály roli i v tomto zápase. Vrcholem byla poslední minuta, kdy nikým nehlídaný útočník hostí nás poslal do nulového bodového zisku."

Trenér Nového Strašecí Miloslav MRÁZEK: „Prvních dvacet minut zápasu jsme odchodili. Hráli jsme hodně špatně a po zásluze jsme je prohráli. Pak jsme se trošku zvedli, pomohl nám vyrovnávací gól. Ve druhém poločase jsme hrozili z brejků, které jsme, až na jednu proměněnou šanci, nedotáhli do úspěšného konce. Domácí v hektickém závěru dokázali vyrovnat a v tu chvíli jsme se začali obávat o výsledek. Ale po nepochopitelném zkratu Benátek při rohu, kdy tam nechaly tři úplně volné hráče, jsme se štěstím získali tři body."

Předzápasové představení soupeře z N.Strašecí naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – TJ Sokol Nové Strašecí ZDE!

PROGRAM: 8.kolo krajského přeboru ZDE!

VÝSLEDKY 8. kola krajského přeboru :

  • SK Benátky – Nové Strašecí 2:3 (1:1)
  • Český Brod – Kutná Hora 1:2 (1:2) článek
  • Mn.Hradiště – Un.Beroun 1:5 (0:1) článek
  • SK Rakovník – Dobřichovice 4:2 (2:1) článek
  • Sokol Libiš – Tn.Rakovník 1:0 (1:0) článek 1 a 2
  • Louňovice – Pol.Nymburk 3:2 (3:0) článek
  • SK Úvaly – Čáslav "B" 1:0 (1:0) článek 1 a 2
  • Sedlčany – Dobrovice 1:0 (1:0) článek

Příští 9. kolo v 16:00  hod.: SOBOTA: FK Dobrovice – SK Benátky, Tn.Rakovník – Mn.Hradiště, Dobřichovice – Úvaly, N.Strašecí – Louňovice, Un.Beroun – SK Rakovník, NEDĚLE: Kutná Hora – Libiš, Čáslav "B" – Sedlčany, Pol.Nymburk – Český Brod.