Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání 16:00 hod.: SK Benátky - Sokol N.Strašecí

V NEDĚLI 2.10. hostíme v 8. kole na domácím trávníku - SOKOL NOVÉ STRAŠECÍ.



Po ne zrovna lichotivých výsledcích by benátečtí fotbalisté nutně potřebovali v nedělním zápase 8. kola krajského přeboru bodovat. V domácím prostředí však přivítají celek Sokola Nové Strašecí, který je s patnácti body na 4. místě tabulky. Novostrašečtí vyhráli pět ze sedmi duelů mistrovského ročníku, jen dvakrát nalezli svého přemožitele. Skóre pak Sokol má 18:9 (dosavadní výsledky a tabulka KP – Sokol Nové Strašecí).

V LOŇSKÉ sezóně s N.Strašecím:
V obou zápasech loňského ročníku mezi Benátkami a Strašecím byla přízeň mužů s píšťalkou a praporky nakloněna na stranu Sokola. Ať už v domácím podzimním duelu, kdy se do role strašeckého spasitele pasoval sudí Machýček, a hosté odvezli výhru 3:2 (článek z utkání). Ve Strašecí na jaře, pak roli řezníka „skvěle“ zvládl nechvalně známý ryšavý Jindřich Svoboda z Ratboře u Kolína a domácí zvítězili 2:0. Zajímavý byl také poměr faulů 9:31 (článek z utkání). Oba zápasy Benátky prohrály a boje s větrnými mlýny nezvládly.

MINULÉ kolo Benátky:
V minulém kole to byl opět již zmiňovaný Jindřich Svoboda, který se svými věrnými druhy Benákem a Šmejkalem opět zařídili porážku Benátek. Tentokrát to bylo v Nymburce a nelze se pak divit příznivcům hostí, kteří se po zápase vrhli na trojici sudích a na stadionu Polabanu musela zasahovat až Policie ČR. Není totiž divu, na trávníku byl totiž sveden jednostranný zápas, který držela pevně v rukou ona zmiňovaná trojice rozhodčích. Ačkoliv se Benátky snažily a vstřely dvě branky, body si prostě odvézt nemohly (článek z utkání).

MINULÉ kolo Nové Strašecí:
Strašecí v minulém kole vyprovodilo staronového účastníka krajského přeboru na svém hřišti třemi góly. Sedlčany si tak odvezli porážku 0:3. Poločasové vedení zařídil svou brankou Růžička, další dvě branky pak po obrátce přidali J. Mrázek a Ducár (článek z utkání 1 a 2).
Nové Strašecí nastoupilo v minulém 7. kole doma proti Sedlčanům (3:0) v této sestavě: Kut – Beneš, Duchoň, Bláha, Kroupa – D. Mrázek (48. Kaválek), J. Mrázek (80. Hamouz), Vašák (88. Koch) – Ducár, L. Mrázek

Představení soupeře – TJ Sokol Nové Strašecí:
Přípravu začali Strašečtí 13. srpna na svém hřišti a sehráli tři přípravné zápasy. Dva z nich vyhráli. V brance se mohou hráči Sokola spolehnout na jistotu, kterou je jedenačtyřicetiletý gólman Petr Kut, který v sezónách 2002-2004 celkem patnáctkrát oblékl kladenský dres v mistrovských zápasech 2 .ligy. Kut si dále zachytal i třetí ligu, a to v kádru Buldoků z Karlových Varů a Spolany Neratovice. V novostrašeckém klubu se stal inventářem, neboť už několikátou sezónu spolehlivě kryje branku Sokola a je jednou z největších opor mužstva. Do týmu přišel David Kroupa z Tatranu Rakovník. To ale není jediná změna. Dále přišel Hamouz, hráč Kročehlav, který působil naposledy ve Lhotě. Z SK Kladno přišlo duo Pilař a Růžička. Nováčkem by měl být i fotbalista bulharské národnosti Timov. Ve Strašecí pak skončil druhý gólman Jan Bartyzal, jeho místo k brankáři Petru Kutovi vyplní Michal Gloserz Pavlíkova. Novému Strašecí se dále podařil dokonat přestup Vašáka a také Martina Bláhy z SK Rakovník. Svým zarputilým stylem je pro tým důležitý také Jan Ducár, jenž kromě Strašecí nastupoval také v Rakovníku a Stochově. Ducár je zároveň s pěti brankami prozatím nejlepším střelcem týmu, o branku méně dal syn trenéra Miloslava Mrázka Lukáš Mrázek. Ve Strašecí pak už neuvidíme útočníka Matyáše Kudelu, který odešel zatím na půl roku na hostování do konkurenčního Tatranu Rakovník. Trenérem mužstva Nového Strašecí je již zmiňovaný Miloslav Mrázek.

VZÁJEMNÁ bilance s Novým Strašecím:
Benátečtí se po postupu do krajského přeboru v roce 2007/2008 utkali s Novým Strašecím již šestkrát.
Sezóna 2008/2009:

Podzim 2008: Nové Strašecí – Benátky 3:1 (článek z utkání).
Jaro 2009: Benátky – Nové Strašecí 4:0 (článek z utkání).
Sezóna 2009/2010:
Podzim 2009: Nové Strašecí – Benátky 1:3 (článek z utkání).
Jaro 2010: Benátky – Nové Strašecí 1:2 (článek z utkání).
Sezóna 2010/2011:
Podzim 2010: Benátky – Nové Strašecí 2:3 (článek z utkání).
Jaro 2011: Nové Strašecí – Benátky 2:0 (článek z utkání).
Statistika pak hovoří pro Nové Strašecí. Ze šesti vzájemných zápasů mají Benátky 6 bodů a Nové Strašecí 12 bodů. A co se týče skóre? To je vyrovnané ze vzájemných utkání a to 11:11.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 8. kola krajského přeboru bude na Městském stadionu v Benátkách sehráno v NEDĚLI 2. října s výkopem v 16:00 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším domácím utkání krajského přeboru a k zisku důležitých tří bodů!

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Brejník Aleš z Újezdu nad Zbečnem a na pomezí mu budou pomáhat p. Hlavnička Martin z Kladna a p. Hájek Lukáš také z Kladna. Delegátem ČMFS je p. Hejný Ladislav.

Sledujte ON-LINE: 8.kolo: SK Benátky – TJ Sokol Nové Strašecí

Více o soupeře na jeho stránkách: TJ SOKOL NOVÉ STRAŠECÍ

TOMBOLA:
Součástí domácích zápasů je také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!



--> Zpět