Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

PROGRAM 8.kola KP mužů

Během nadcházejícího víkendu se odehraje 8.kolo středočeského krajského přeboru mužů. Více o soupeřích, které na sebe narazí čtěte uvnitř článku.



Sokol Libiš (6.místo/13 bodů) – Tatran Rakovník (8./9), SO 1.10., 10:15, (hl. rozhodčí Benák Petr)
Připraví hostující Tatran domácím první porážku na vlastním hřišti od 30. dubna 2011? Moc to na to nevypadá, protože naopak Tatran venku naposledy vyhrál taktéž 30. dubna. Libiš je navíc v solidní formě a letos neztratila doma ještě ani bod. Ve středu postoupila i v poháru, když přehrála Záryby. Otázkou zůstává, zda bude moci nastoupit tahoun mužstva Petr Pochman, který si v předminulém kole pohmoždil rameno a zda se uprázdnila marodka v Tatranu, který minulé kolo odehrál bez pěti hráčů základní sestavy.

SK Rakovník (16./3)– Sokol Dobřichovice (10./7), SO 1.10., 16:00 (Košťálek Jiří)
Domácí SK v předminulém kole protrhl smolný začátek a získal výhrou nad rezervou Čáslavi první body do tabulky. Bohužel je nedokázal potvrdit následně v Mnichově Hradišti, kde se lámal chleba v nastaveném čase. Rakovničtí ve středu vypadli z poháru, když podlehli 3:2 ve Lhotě, která hraje 1.A třídu. Za hosty již budou moci nastoupit distancovaní Petr Kalivovoda a Zdeněk Vršecký. Za čtyři žluté karty bude stát ale Michal Starec. Dobřichovice v minulém kole podlehli v přestřelce 4:3 v Čáslavi.

SK Český Brod (1./19) – Sparta Kutná Hora (2./18), SO 1.10., 16:00 (Čermoch Jakub)
Kdo povede tabulku po osmém kole? To vyřeší toto utkání. Českobrodští jsou letos doma stoprocentní, naopak Sparta již dvakrát soupeře venku obrala o body. Výsledky loňského ročníku nahrávají spíše domácím, protože v Kutné Hoře uhráli (tehdy trochu překvapivě) remízu a v jarní odvetě doma zvítězili 2:0. Vítěznou vlnu (SK ještě v tomto ročníku neprohrál) prodloužili broďáci v poháru, když zvítězili 2:0 v Poříčanech, zatímco Sparta prohrála s Bohemií Poděbrady. Kutnohorským se navíc zranil středopolař Martin Frejlach. Zdá se, že vše hraje do noty domácím, zvláště když dokáží výborně využívat standardní situace.

Slavia Louňovice (7./10) – Polaban Nymburk (11./7), SO 1.10., 16:00 (Zuskin Petr)
Souboj dvou celků, kteří proti sobě v loňském ročníku nastoupili v 1.A třídě. Z plného bodového zisku se loni vždy radoval domácí tým po shodných výsledcích 3:0. Bude to platit i v tomto mači? Slavia loni doma neprohrála a letos podlehli pouze těsně Českému Brodu. Naopak Polabanu se příliš nedaří, i když poslední zápasy byly těsné a dramatické. Nejlepší střelec hostů je překvapivě obránce, ale to vysvětluje fakt, že čtyři branky vsítil z pokutových kopů. Možná ale svítá na lepší časy, neboť ve středečním poháru jasně přejeli Městec 7:2, když tři branky zaznamenal Čejka.

SK Úvaly (5./15) - FK Čáslav "B" (13./6), NE 2.10., 16:00 (Pavelka Jaroslav)
Domácí jsou na svém pažitu zatím k nepřekonání, ale loňské vzájemné zápasy favorizují spíše juniorku Čáslavi. V Úvalech uhráli remízu a doma se pak radovali z těsné výhry 1:0. Naopak letošní postavení v tabulce nahrává domácím. Předvádějí pěkný kombinační fotbal, i když v minulém kole podlehli v Dobrovici a v poháru prohráli na hřišti Brandýsa-Boleslavi. Čáslavská juniorka si bude muset vystačit s vlastním kádrem, protože "A" tým hraje ve stejném termínu svůj mistrovský zápas proti Znojmu. Bude to ale v Úvalech stačit?

Tatran Sedlčany (12./7) - FK Dobrovice (3./15), NE 2.10., 16:00 (Myška Roman)
Zvítězí mládí a nadšení proti zkušenosti? Tatran doma ještě letos neprohrál, ale dobrovický FK již dvakrát na hřišti soupeřů zvítězil. Oba celky zvládly úspěšně pohárové zápasy, když Tatran porazil Dublovice a Dobrovice vyhrála těsně na hřišti v Luštěnicích. Domácí se trápí s koncovkou, ale tentokrát by mohli nastoupit kompletní. Pohlídat si budou muset ale hostujícího Ansumu, který se střelecky probudil a dotáhl se s pěti trefami na čelo tabulky střelců.

Mnichovohradišťský SK (15./5) - ČLU Beroun (9./8), NE 2.10., 16:00 (Kovář Otto)
Domácí v minulém kole zažili poprvé radost z výhry, když těsně v nastavení porazili SK Rakovník. Rádi by jistě bodovali i tentokrát, ale Beroun před minulým kolem ještě posílil své řady a bude težkým oříškem k rozlousknutí. Zdeněk Bůch z Příbrami rozhodl před týdnem o jeho výhře jediným gólem a hned se za svůj výkon dostal do sestavy kola. Dalšími posilami jsou Zelenka z Kr.Dvora a Řepka z Motorletu.

SK Benátky n.J. (14./5) – Sokol Nové Strašecí (4./15), NE 2.10., 16:00 (Brejník Aleš)
Benátky nezažívají dobrý start do soutěže a statisticky to nevypadá na bodový zisk ani tentokrát. V loňském ročníku tomuto soupeři podlehli v obou vzájemných zápasech. Navíc novostrašečtí již dvakrát letos vybrali domácí tvrze. Benáteckým se nevydařil ani pohárový zápas, když remizovali a následně vypadli na pokutové kopy na hřišti I.B třídních Rejšic. Oba týmy budou oslabeni o jednoho či dva hráče. Kvůli čtyřem žlutým kartám bude na straně hostů chybět dirigent hry Jan Mrázek. A na straně domácích nezasáhne do hry zraněný Stanislav Smetana, který utrpěl tržnou ránu na noze v utkání s Nymburkem a Radek Šimek, jehož trest po utkání v Nymburce nebyl zatím disciplinární komisí projednán. Na lavičku se také nemůže postavit trenér domácích Alexandr Samuel, který má zastavenou činnost od disciplinární komise a utkání tak bude muset odkoučovat s tribuny. Který tým se s tím vypořádá lépe?



--> Zpět