Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 21.kolo 15.04.2012

Sparta Kutná Hora   SK Benátky
4:0
( 1:0 )

Šimon – Skokan, M. Tomíšek, P. Růžička, Filipec – M. Frejlach, Černohlávek (66. Auer), J. Vančura, Mach, Kozel (67. Hanousek) – A. Schwarz (79. Luňáček)

Diváků: 150

Bejr – Reichert, Karásek (59. Langšádl), Rosenkranz, Korejza – Cepka, Cruz, Škarecký, Martin Korec – Mašek, Michal Korec (78. V. Šesták)

 
góly: 26. Schwarz, 51. Růžička, 76. Auer, 90. Filipec
karta: 41. Frejlach – 38. Korejza, 66. Langšádl
karta:
rozhodčí: Hocek – Čermoch, Bartůšek
delegát: Netahlík
  Střely na branku: 8:3
Střely mimo: 5:3
Rohové kopy: 8:4
Ofsajdy: 4:4
Fauly: 20:20
Hráč utkání:
Antonín Schwarz
Hráč utkání:
David Mašek

Průběh zápasu

Benátky v Kutné Hoře inkasovaly čtyři branky !

Po domácí porážce s Tatranem Rakovník si benátečtí fotbalisté chtěli napravit reputaci v Kutné Hoře a z Lorce odvézt alespoň bod. Už před zápasem bylo jasné, že domácí tým, jako vedoucí celek celé soutěže, bude bezpochyby favoritem utkání. Benátky byly v prvním poločase místy i nebezpečným týmem směrem dopředu. Šly také do vedení, avšak pomezní Čermoch pro domnělý ofsajd Cruzovu trefu zhatil. A tak udeřilo na druhé straně. Ve druhé půli Sparta své vedení po chybách hostí nakonec navýšila až na 4:0. Takováto prohra je ale pro Benátky až příliš krutá....

Benátečtí byli na půdě prvního týmu tabulky v úvodní desetiminutovce zakřiknutější a do Bejrova vápna tak létaly nebezpečné centry, které ještě domácí nepřetavili v gól. Naopak síť se po pěkné kombinační akci vlnila na druhé straně. Bratři Korcové si narazili míč, starší z tého bratrské dvojice Martin odcentroval do vápna a důrazný Jan Cruz hlavou skóroval. Pomezní Čermoch byl ovšem názoru, že se jednalo o ofsajdovou situaci benáteckého hráče a dal tak hlavnímu sudímu Hockovi podnět k tomu, aby gól neuznal. A tak udeřilo na druhé straně. Ve 24. minutě ještě Josef Bejr na brankové čáře zastavil tutovku Antonína Schwarze, jenže stejný hráč si vše vynahradil o minutu později. Benátečtí už mysleli, že míč je v zámezí, když ho jeden z kutnohorských hráčů vrátil zpět do ohně a Atonín Schwarz ho uklidil do odkryté branky – 1:0. Gólman Bejr se blýskl také ve 38. minutě, kdy dvěma výbornými zákroky zkazil radost domácímu kapitánu Růžičkovi. Na druhé straně měl tutovku Michal Korec, už to vypadalo, že přece jenom skóruje, ale na brankové čáře míč vykopl jeden z fotbalistů Sparty! Hubené vedení domácích tak svítilo na tabuli při odchodu hráčů do šaten.

Vstup do druhého poločasu vyšel lépe Kutné Hoře. Hrálo se především ve středu hřiště, často se vhazovaly auty, když kapitán Pavel Růžička po zbytečném faulu hostí a následném trestném kopu hlavou usměrnil míč za Bejra – 2:0. Komplikací pro benáteckou obranu bylo také zranění kapitána Karáska, který musel po hodině hry nuceně vystřídat. Benátečtí nebyli ve druhém poločase aktivní a byli za to také potrestáni. Sto padesát diváků na Městském stadionu v Lorci zcela oprávněno zatleskalo parádní trefě střídajícího Štefana Auera. Ten totiž natáhl za vápnem a parádně trefil šibenici – 3:0. V tu chvíli už bylo jasné, že Benátky v Kutné Hoře neuspějí a nezískají ani bod. Hráči Sparty totiž zkušeně kontrolovali hru a nepouštěli hosty na dostřel Šimonovy branky. Destrukci hostí navíc v poslední 90. minutě ještě podtrhl Ondřej Filipec, který zůstal trestuhodně nepokryt a zblízka uzavřel skóre na 4:0.

Výsledek 4:0 je pro hosty až příliš krutým nedělním vysvědčením. Kutná Hora ale předvedla kvalitní výkon a ne nadarmo vévodí přeborové tabulce. Benátečtí tak po dvou porážkách musí zabrat, ideální možnost k tomu budou mít příští týden, když doma budou hostit 14. tým tabulky SK Polaban Nymburk. A pozor na začátek utkání. Ten je po domluvě obou klubů v 16:00 hodin!


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Výsledek je sice jednoznačný 4:0, ale padesát minut jsme byli domácím vyrovnaným soupeřem, i dvacet minut ve druhé půli jsme byli možná lepším týmem. Bohužel jsme tuto převahu brankově nevyjádřili. Jeden gól jsme vstřelili, ale pomezní zamával ofsajd. Nechci se k tomu nějak vyjadřovat, ale bylo to dost sporné. Domácí pak dali vedoucí gól. My jsme vstoupili do druhého poločasu aktivně s tím, že chceme s výsledkem něco udělat. Pak ale domácí dvakrát skórovali a rozhodli o své výhře."

Trenér  K.Hory Radim TRUKSA: „Věděli jsme, že Benátky jsou poměrně solidně kombinačně vybavené mužstvo, což potvrzovala i série  deseti neproher za sebou, která minulý týden skončila. U nás předváděly zejména první poločas, že kvalitní mužstvem jsou. Do 25. minuty jsme hráli kombinačně dobře, potvrdili jsme to i gólem. Od té doby do konce první půle byli Benátečtí lepší, stálo při nás i štěstí, když jsme vykopávali míč z prázdné branky. Ve druhém poločase jsme Benátky do žádných velkých šancí nepouštěli, sami jsme vstřelili tři góly a ještě jsme mohli i nějaké další přidat. Z toho pohledu si myslím, že je to zasloužená výhra."

Předzápasové představení soupeře z Kutné Hory naleznete ZDE!

ON-LINE: Kutná Hora – SK Benátky ZDE!

PROGRAM: 21.kolo krajského přeboru ZDE!

VÝSLEDKY 21. kola krajského přeboru :

  • Kutná Hora – SK Benátky 4:0 (1:0)
  • Čáslav "B" – SK Rakovník 3:1 (3:0) článek 1 a 2
  • Dobrovice – Dobřichovice 7:1 (0:0) článek a video
  • Nové Strašecí – SK Úvaly 1:0 (0:0) článek
  • Tn.Rakovník – Louňovice 1:0 (0:0) článek 1 a 2 a foto
  • Un.Beroun – Český Brod 1:3 (1:2) článek
  • Pol.Nymburk – Sedlčany 0:3 (0:1) článek 1 a 2 a 3
  • Mn.Hradiště – Libiš 2:2 (1:0) článek

Příští 22. kolo v 17:00  hod.: SOBOTA: SK Rakovník – Mn.Hradiště (10:15), Libiš – Un.Beroun (10:15), Dobřichovice – Čáslav "B", Č.Brod – Tn.Rakovník, Louňovice – Kutná Hora, NEDĚLE: SK Benátky – Polaban Nymburk (16:00), Úvaly – Dobrovice, Sedlčany – Nové Strašecí.