Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

PROGRAM 21. kola KP mužů

Během nadcházejícího víkendu se odehraje 21.kolo středočeského krajského přeboru mužů. Více o soupeřích, které na sebe narazí čtěte uvnitř článku.


Krajský přebor mužů se přehoupnul do svojí poslední třetiny. Osmička zápasů je rovnoměrně rozložena mezi sobotu a neděli. Zajímavé mohou být dvě utkání mezi týmy přímo ohrožených sestupem. Z vedoucího tria, které po 20. kole více odskočilo svým pronásledovatelům, hraje jediná Kutná Hora doma a má tak teoretickou možnost zvýšit náskok na čele.

FK Dobrovice (2.místo/42 bodů) – Sokol Dobřichovice (11./24), SO 14.4., 16:30 (hl. rozhodčí Mrázek Radek), podzimní zápas 2:1
Hosté na jaře válí a právem jim patří čtvrtá příčka v jarní tabulce. Ze zimy se zatím ale neprobudil jejich nejlepší střelec Petr Kalivoda, který na jaře ještě neskóroval na rozdíl od dobrovického Ansumy Musy, který mířil do sítě již sedmkrát a dostal se tak na čelo tabulky střelců s celkovými osmnácti zásahy. Domácím bude nejspíš ještě chybět zraněný obránce Michal Hnízdo, ale dobrovičtí mají kvalitní lavičku. V minulém kole vyhráli hosté doma nad Novým Strašecím 1:0 vlastním gólem hostů, Dobrovice otočila mač v Čáslavi z poločasových 2:0 na 2:3.

Sokol Nové Strašecí (9./26) – SK Úvaly (4./35), SO 14.4., 16:30, (Šimáček Jakub), 1:3
Utkání dvou mužstev, které jakoby na jaře ztratily svou tvář. Domácí Sokol zahájil jarní část tragicky, s pouhými dvěma body je na posledním místě tabulky jara a celkovou tabulkou klesá níž a níž. V tomto utkání budou již k dispozici vykartovaní dirigent Jan Mrázek a obránce David Kroupa, chybět naopak bude ofenzivní David Mrázek. Týmu se nedaří střílet branky a bez toho se body nedělají. Hosté z Úval má na jarním kontě sedm bodů, ale poslední domácí remíza s Nymburkem byla nečekaná. Oba týmy jako dlouholetí účastníci KP mají velkou vzájemnou historii. Šest konfrontací na hřišti v Úvalech skončilo výhrou domácích a ve Strašecí uhráli ouvaláci tři remízy a jen dvakrát odešli těsně poraženi. Jsou tedy úvalští mírnými favority nebo se po šesti zápasech bez výhry dočkají strašečtí?

Tatran Rakovník (10./25) – Slavia Louňovice (6./29), SO 14.4., 16:30 (Svoboda Jindřich), 0:2
Domácí se budou jistě chtít rehabilitovat před vlastními diváky za dva týdny starou domácí porážku se Sedlčany. Naopak alespoň pro mě překvapivě brali tři body v posledním kole v Benátkách. Oba manšafty jsou typické týmy středu - doma často úspěšní a naopak venku nebezpeční jen málo. Domácí již se všemi oporami včetně druhého nejlepšího střelce soutěže Mattyho Kudely spoléhají na bojovný kolektivní výkon. Chybět jim ale bude vyloučený Lukáš Stuchl. Nebo překvapí nenápadné Louňovice?

ČLU Beroun (7./28) – SK Český Brod (3./41), SO 14.4., 16:30 (Vočka Miroslav), 0:1
Domácí Lvi jsou asi jarem zklamaní, protože na kontě mají jen čtyři body, ale doma často body neztrácejí. Naopak českobrodští zatím na jaře neokusili hořkost porážky a venku se jim docela daří. Loňské zápasy vyhrál vždy tým, který byl hostem. Podaří se berounským srovnat zápasové skóre?

FK Čáslav „B“ (13./20) – SK Rakovník (15./17), NE 15.4., 16:30 (Chovanec Petr), 0:2
Přímý souboj o pozice v dolních patrech tabulky. Domácí v minulém kole zklamali své příznivce, když poločasové vedení 2:0 dokázali promarnit a 2:3 podlehli Dobrovici. Podaří se jim fanoušky udobřit výhrou nad týmem, který patří k nejhorším na cizích hřištích a v celém ročníku dokázal importovat pouhý jeden bod? Navíc rakovnickým bude chybět forward Marek Isteník vyloučený v minulém kole. A i když dohrávali jen v deseti dokázali tečovanou střelou v samém závěru zápasu porazit 2:1 Libiš. Přesto je vidět určitý posun ve hře hostí a evidentní snaha o záchranu. Po dvacátém kole se odpoutali z poslední příčky a případnou výhrou v Čáslavi by se na svého soupeře bodově dotáhli. Otázkou jako obvykle je, v jaké sestavě se představí domácí, když jejich první tým hraje ve stejném čase 2.ligu ve Znojmě. Vzájemné zápasy minulého ročníku vyhrálo v obou případech mužstvo na vlastním hřišti.

Polaban Nymburk (14./18) – Tatran Sedlčany (12./23), NE 15.4., 16:30 (Švagr Tomáš), 3:3
Další utkání ohrožených. Polaban vydoloval v posledním zápase jeden bod na hřišti silných Úval, ale na výhru čekají již čtyři kola. Promění fotbalový projev týmu nový trenér Ivan Čabala? Hostující Tatran byl dobrým hostitelem v minulém kole pro Kutnou Horu, které doslova přenechal všechny body. Ale když budou takto hrát i nyní, mají šanci si nějaký bod odvézt, i když jim bude citelně chybět bek Tomáš Řehák.

Mnichovohradišťský SK (16./16) – Sokol Libiš (5./33), NE 15.4., 16:30 (Myška Roman), 0:3
Domácí již tři kola nebodovali a pokud chtějí udržet šanci na záchranu, tak musí doma body začít sbírat. Po minulém kole spadli na samé dno, ale proti Libiši to bude těžké.

Sparta Kutná Hora (1./50) – SK Benátky n.J. (8./27), NE 15.4., 16:30 (Hocek Petr), 3:0
Zápas dvou týmů, kterým minulé kolo ukončilo série. Sparta poprvé inkasovala po sedmi kolech a Benátky nedokázaly prodloužit sérii bez porážky na fotbalových jedenáct zápasů. Vyrovnat tuto šňůru má teď šanci tým z Lorce. Ale benáteckým patří v tabulce "venku" pátá příčka za dvanáct dovezených bodů. Ovšem absence středopolaře Stanislava Smetany (4 ŽK), pracovně vytíženého Martina Třasáka a bilance posledních vzájemných utkání favorizuje domácí. Sparta by měla být kompletní. Bude v neděli opět o tři body blíže vysněnému postupu?



--> Zpět