Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE utkání, začátek v 16:30 hodin: Sparta Kutná Hora - SK Benátky

V NEDĚLI 15.4. zajíždí "A" tým ve 21. kole k týmu - SPARTA KUTNÁ HORA.



Fotbalisté Benátek si pod vedením trenérského dua Sedláček a Kubík připsali první porážku, a sice v domácím prostředí s Tatranem Rakovník. Odmítli tak možnost poskočit na šesté místo tabulky. O nadcházejícím víkendu budou mít úlohu hráči od Jizery hodně těžko. Pojedou totiž na hřiště lídra tabulky Sparty Kutná Hora, se kterou doma na podzim prohráli. Kutnohorští v dosavadních 20 zápasech získali 16 výher, 2 remízy a 2 porážky. Při skóre 40:13 získali už 50 bodů a vedou krajský přebor o 8 bodů před druhou Bobrovicí (dosavadní výsledky a tabulka KP – Sparta Kutná Hora).

NA PODZIM doma s Kutnou Horou:
Podzimní zápas těchto dvou soupeřů na benátecké půdě vyzněl jednoznačně pro Spartu. Benátky totiž předvedly špatný výkon, za celý zápas ohrozili zkušeného Šimona v brance hostí jen jednou. Z kutnohorských sedmi pokusů mezi tyče se hned tři ujaly a hosté si tak odvezli bezproblémovou výhru 3:0, o kterou se svými trefami postarali Růžička, Filipec a Luňáček (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Jak jsme již napsali v úvodu, v minulém kole Benátky pod vedením trenérů Sedláčka a Kubíka poprvé prohráli. Tatranu Rakovník stačila v Benátkách jediná trefa Kučery z 9. minuty. Největší šanci benáteckého týmu měl David Mašek, ale trefil tyč. Šťastnější Rakovník tak z Benátek odvezl velmi cenné tři body (článek z utkání).

MINULÉ kolo Kutná Hora:
Kutná Hora se v minulém kole v Sedlčanech na výhru pořádně nadřela. Po bezbrankovém poločase šli do vedení dokonce domácí zásluhou M. Valsy. Střelec hostí Vančura ale brzy vyrovnal a vypadalo to, že dojde k dělbě bodů. Ještě předtím ale domácí nastřelili z penalty břevno! Tři body hostům nakonec svou trefou v 88. minutě vystřelil Martin Frejlach. „Utkání bylo dost otevřené. Na obou stranách se urodilo celkem hodně šancí,“ uvedl trenér kutnohorských fotbalistů Radim Truksa a navázal: „V první půli měl soupeř dvě vyložené příležitosti, které neproměnil. My jsme měli také dvě šance. Schwarz a Tomíšek ale pokaždé trefili posledního hráče, který zamezil brance,“ litoval (článek z utkání).

Představení soupeře – Sparta ČKD Kutná Hora:
Kutná Hora se v loňském ročníku jako nováček umístila na pěkném osmém místě, tedy přesně v polovině přeborové tabulky. „Většina z hráčů jsou "odchovanci" - tzn. třeba i hráči jiných klubů, kteří ovšem v Kutné Hoře působí již od dorostu či žáků. Několik hráčů prošlo dorostem Čáslavi, “objasňuje šéfredaktor kutnohorských stránek Jiří Stoupa. Už umístění po polovině soutěže jasně dávalo najevo, že Kutnohorští to s postupem myslí vážně. Jejich náskok je nyní už osmibodový a neohroženě míří do divize. Cesta však bude ještě dlouhá. V loňské zimní pauze se podařilo vedení Sparty získat opravdu kvalitní posilu, šestatřicetiletého brankáře Davida Šimona. Někdejší pardubický brankář, od ledna do května 2003 hostoval v první lize v Bohemians, pak se vrátil do Pardubic. Působil také na exotickém angažmá na Maltě, pak v Rimavské Sobotě. V létě 2006 se s celým pardubickým klubem přestěhoval do Sokolova, ale po půlroce se vrátil do Pardubic. V lednu 2008 přichází na hostování do Jihlavy, která s ním počítala i dál, ale on v létě 2008 dal přednost ligovému nováčkovi Bohemians Praha Střížkov. V létě 2009 se objevuje na soupisce Hradce Králové, odkud šel v červenci 2010 na hostování do Sezimova Ústí. Má menší postavu, avšak je velice mrštný a hbitý při vybíhání. Blonďatý gólman si nejvyšší soutěž zachytal také v Atlanticu Lázně Bohdaneč, kde pak dále působil i ve druhé lize. S tehdejším majitelem pardubické likérky Hobé a právě fotbalového klubu z Bohdanče p. Novákem se pak Šimon dohodl i na angažmá v Novákově novém týmu, divizním Sokolu Živanice. Můžeme tak říci, že tento brankář je jakýmsi fotbalovým světoběžníkem. V obraně sází Sparta především na vlastní odchovance, najdeme zde například i Ondřeje Tomíška z Vrd (okresní přebor). Záložní řadu dirigují kapitán Pavel Růžička, který má zkušenosti z Vlašimi, nebo Stanislav Mach, autor šesti branek. Ten si vyzkoušel divizi v Kolíně nebo nedaleké Velimi. V záloze působí také bratr ligového fotbalisty Tomáše Frejlacha Martin Frejlach. V přeborových kruzích je známé jméno Milana Černohlávka především z jeho působení v Nymburce. Nejlepším střelcem týmu je zatím s jedenácti góly útočník Jiří Luňáček, který je zároveň čtvrtým v pořadí střelců celého KP. V zimní pauze se z hostování v divizních Polepech vrátil kanonýr Jakub Vančura a přišel další útočník Petr Hanousek, který střílel branky v pardubickém krajském přeboru v týmu ŽSK Třemošnice.
Trenérem týmu je pak Radim Truksa. Pro bývalého reprezentanta do 18 let, hráče mladoboleslavského dorostu nebo mužských celků Čáslavi a Vlašimi, je koučování Kutné Hory první trenérskou štací.

VZÁJEMNÁ bilance s Kutnou Horou:
Benátečtí se s Kutnou Horou utkali zatím celkem sedmkrát.
Sezóna 2006/2007
Podzim 2006: Kutná Hora – Benátky 0:0
Jaro 2007: Benátky – Kutná Hora 1:3 (článek z utkání).
Sezóna 2007/2008
Podzim 2007: Kutná Hora – Benátky 1:1 (článek z utkání).
Jaro 2008: Benátky – Kutná Hora 3:3 (článek z utkání).
Sezóna 2010/2011
Podzim 2010: Benátky – Kutná Hora 3:5 (článek z utkání).
Jaro 2011: Kutná Hora – Benátky 2:0 (článek z utkání).
Sezóna 2011/2012
Podzim 2011: Benátky – Kutná Hora 0:3 (článek z utkání).
Jaro 2012: Kutná Hora – Benátky neděle 15.4.2012
Statistika: Ze sedmi vzájemných zápasů mají Benátky 3 body, skóre 8:17 a Kutná Hora 15 bodů, skóre 17:8.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Hocek Petr ze Struhařova. Na pomezí mu budou pomáhat p. Čermoch Jakub z Benešova a p. Bartůšek Zdeněk také z Benešova. Delegátem ČMFS je p. Netahlík Rudolf. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Kutné Hoře rozhodovalo co nejlépe.

Sledujte ON-LINE: 21.kolo: Sparta Kutná Hora – SK Benátky

Více o soupeře na jeho stránkách: SPARTA KUTNÁ HORA



--> Zpět