Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 20.kolo 07.04.2013

SK Benátky   TJ Sokol Dobřichovice
0:2
( 0:1 )

Krch – Rosenkranz, Karásek, Jakubec, Horák – Fingerhut (59. Kamlach), Škarecký, Vajgl, Smetana, Martin Korec (53. Novotný) – Šimek (41. Michal Korec)

Diváků: 100

Novák – Zdeňka (67. Strnad), Bureš, Rada, Vršek, Mašanský, Osvald, Březina, Dochtor (86. Obermajer), Frydrych, Sainer

 
góly: 14. Vršek, 63. Osvald
karta: 65. Michal Korec – 80. Dochtor
karta: 70. Březina
rozhodčí: Machýček – Zuskin, Kabyl
delegát:
Ploch Robert
  Střely na branku: 3:5
Střely mimo: 5:4
Rohové kopy: 8:4
Ofsajdy: 1:4
Fauly: 11:15
Hráč utkání:
Martin Škarecký
Hráč utkání:
Jaroslav Novák

Průběh zápasu

Benátky doma vyšly opět bodově naprázdno !

Obrat dalšího favorita krajské přeboru o body, s tím nastoupili fotbalisté Benátek nad Jizerou do dalšího domácího utkání proti Dobřichovicím. Hosté přes zimní přestávku výrazně obměnili sestavu. Vždyť prohru 1:2 s Benátkami s podzimu pamatuje z dobřichovického týmu jen Ladislav Obermajer, který nastoupil do utkání na poslední minutky. Další zajímavostí je, že všichni hráči Dobřichovic jsou v tomto klubu na hostování. Monstrózní řez kádrem měl za následek spíše omlazení týmu. Domácí se museli obejít bez Martina Třasáka, jenž si plnil povinnosti v FK Mladá Boleslav.

První šanci utkání měl hostující Březina, kterého pěknou přihrávkou vysunul Dochtor. Gólman Krch ale dobřichovickému záložníkovi zmenšil střelecký úhel a míč vyrazil. Domácí odpověděli daleko vážnější šancí. V 11. minutě se proti třem protihráčům prosadil Šimek, jeho následná střela ale těsně minula pravou tyč. Za tři minuty se poprvé měnilo skóre. Do centru z pravé strany se položil hostující Vojtěch Vršek a v akrobatické pozici se trefil přesně. Brankář domácího mužstva Krch si sice na míč sáhl, ten se ale od tyče odrazil za brankovou čáru – 0:1. Následoval skákavý pokus benáteckého Vajgla, s tím ale neměl exvotický gólman Novák sebemenší problémy. Následující minuty byly spíše fotbalovým odvarem. Míč měli častěji na kopačkách domácích, ale Novák byl téměř bez práce. Tu mu nepřidělal ani Škarecký, který v pokutovém území hlavou těsně nedosáhl na centrovaný míč od Martina Korce.  Ve 36. minutě se na druhé straně blýskl Krch. Březina si obhodil Fingerhuta, následně tvrdě pálil k pravé tyči. Benátecký gólman však výborným zákrokem vyrážel na rohový kop.

Druhý poločas začal obrovskou šancí Benátek nad Jizerou. Střídající Michal Korec hlavou prodloužil míč na Fingerhuta, který byl zcela sám před Novákem, avšak napálil pouze jeho nohy. Jak se později ukázalo, byla to největší šance domácího týmu v tomto zápase. V 53. minutě domácí už podruhé střídali. Podpořit ofensivu a vstřelit konečně gól přišel Josef Novotný. Ten ihned vybojoval přímý kop, avšak na Jakubcův centr domácí nedosáhli. Stovka diváků o deset minut později sledovala, jak hosté křepčí podruhé. Rychlý Vršek pláchl po levé straně domácím hráčům a předložil míč před prázdnou bránu Tomáši Osvaldovi, který nemohl netrefit – 0:2. V 70. minutě se domácím naskytla velká šance v podobě vyloučení dobřichovického Březiny, který zajel na polovině hřiště do Smetany. Benátečtí si ale s touto výhodou poradit nedokázali. Hosté, byť hráli o deseti, byli nebezpečnějším týmem. Několik rychlých protiútoků ale do gólového efektu nedokázali dotáhnout. Velkou příležitost měl Mašanský, jeho střela ale minula levou tyčku.

Benátečtí tak opět na svém hřišti ztratili body. Navíc na domácím hřišti ve druhém zápase ještě nevstřeli branku a nutno dodat, že jejich nedělní výkon měl k ideálu daleko. Napravit se pokusí tým Vladimíra Sedláčka a Aleše Kubíka příští týden, kdy zajíždí k nováčkovi soutěže do Nové Vsi pod Pleší, kterou doma na podzim porazili 2:1 (viz. článek).

Utkání bylo nakonec dodatečně kontumováno ve prospěch Dobřichovic (0:3) pro neoprávněný start domácího hráče Michala Horáka, který nemě zaplacený členský přípspěvek FAČR.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „V dnešním zápase jsem s výkonem mužstva nespokojen. Chybělo mi nasazení, bojovnost a větší touha po vítězství a po vstřelené brance. Jako v každém zápase jsme měli dvě vyložené brankové příležitosti. Jednu za stavu 0:0, kdy jsme netrefili bránu. Poté za stavu 0:1, kdy jdeme sami na brankáře, neproměníme. Soupeř nás pak z brejku potrestá a už si pohlídá výsledek. Za předvedený výkon jsme si nezasloužili bodovat."

Trenér Dobřichovic Vladimír LACINA: „Myslím si, že herně jsme byli lepším týmem. Vítězství jsme si zasloužili. Škoda zranění Petra Zdeňky, který to má hodně špatné. Odjel na šití do nemocnice. Z mého pohledu poté přišlo přísné vyloučení našeho Březiny, který nám bude příště chybět. Za bojovný výkon bych chtěl mému týmu poděkovat. Hráli jsme týmově, takto by to mělo vypadat. Právě tak se jezdí pro body. Avšak též Benátky byly bojovným týmem a zdatným soupeřem."

Předzápasové představení soupeře z Dobřichovic naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – Sokol Dobřichovice ZDE!

VÝSLEDKY 20. kola Krajského přeboru :

  • SK Benátky – Dobřichovice 0:2 (0:1)
  • Sedlčany – Tn.Rakovník 1:3 (0:3) článek 1 a 2 a video
  • Un.Beroun – Čáslav "B" 0:1 (0:0) článek
  • Semice – N.Ves p.Pl. 2:3 (1:2) článek 12 a foto
  • Ovčáry – Pol.Nymburk 2:1 (0:0) článek 1 a 2
  • Louňovice – Dl.Lhota 3:0 (0:0)
  • Poděbrady – Sp.Příbram 0:0 (0:0) článek 1 a 2
  • Jílové – Klecany 2:2 (0:1)

Příští 21. kolo v 16:30 hod., SOBOTA: N.Ves p/Pl. – SK Benátky, Un.Beroun – Jílové (10:15), Dl.Lhota – Ovčáry (10:15), Sp.Příbram – Sedlčany, Tn.Rakovník – Semice, NEDĚLE: Čáslav "B" – Poděbardy, Dobřichovice – Louňovice, Pol.Nymburk – Klecany.