Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 6.kolo 16.09.2012

SK Benátky   Sokol Nová Ves pod Pleší
2:1
( 0:0 )

Procházka – Rosenkranz, Jakubec, Karásek, Horák – Jiránek, Smetana, Třasák, Novotný – Martin Korec (90+3. Hrdlička), Šimek (75. Michal Korec)

Diváků: 170

Mojžíš – Pinc, Pastyrik, Venta (78. Kunc), Novák, Šindelář (46. Šorna), Krupa (83. Doležal), Jan Kokštejn, Jakub Kokštejn, Staroba, Rom

 
góly: 58. Martin Korec, 90+4. Hrdlička – 49. Krupa
karta: 90+1. Jakubec – 90+2. Novák
karta:
rozhodčí: Zuskin – Kabyl, Žáková
delegát:
Drahoš Pavel
  Střely na branku: 4:5
Střely mimo: 5:5
Rohové kopy: 3:8
Ofsajdy: 2:5
Fauly: 11:5
Hráč utkání:
David Procházka
Hráč utkání:
Michal Pinc

Průběh zápasu

Benátky rozhodly utkání brankou v nastaveném čase !

Po vybojované výhře na hřišti druhých Dobřichovic hostili Benátečtí na svém trávníku vedoucí tým přeborové tabulky z Nové Vsi pod Pleší. Hosté podobně jako před týdnem Dobřichovičtí ještě neztratili do zápasu s Benátkami nad Jizerou ani bod. Zejména impozantní novoveské skóre 30:5 budilo značný respekt. Samotné utkání už tak jednoznačné nebylo. Hosté nepůsobili tak suverénním dojmem. Několik větších šancí ve druhém poločase i díky spolehlivému gólmanovi Benátek Procházkovi nevyužili a v nastaveném čase byli potrestáni gólem střídajícího Martina Hrdličky, který určil, že tři body za výhru 2:1 zůstanou doma. Utkání také odpískala velice dobře trojice rozhodčích v čele s hlavním Petrem Zuskinem, na jejichž výkon si nemohl stěžovat ani jeden tým.

Ambiciózní hosté také mohli být těmi, kteří v zápase jako první inkasují. Po úvodním oboustranném oťukávání se ve 12. minutě chopil míče Martin Korec, obešel zkušeného hostujícího gólmana Mojžíše a servíroval míč na Šimka, jenž nedokázal důrazněji zakončit do odkryté části branky. Míč se však odrazil na kopačky Novotného, jehož pokus srazili hostující hráči na tyč! Domácí kapitán Josef Novotný je ryze svátečním střelcem, vždyť za téměř pět let působení v krajském přeboru na první branku stále ještě čeká. Hosté zanedlouho kontrovali Krupovou střelou, kterou lapil benátecký gólman Procházka. Tomu jistě zatrnulo ve 20. minutě při skákavém pokusu novoveského Jana Kokštejna, po němž se míč od pravé tyčky odrazil zpět do hřiště. Do konce prvního poločasu snad ještě stojí za zmínku několik centrů z obou stran, pro které si pravidelně docházeli oba gólmani.

V úvodu druhé půle se do velké šance dostali domácí. Novotný posunul míč na Martina Korce, jenž si připravil palebnou pozici, ale z této ideální střelecké parkety hostující bránu minul. Opět se potvrdilo otřepané pravidlo, nedáš-dostaneš. Neuplynula ani minuta, když novoveský rychlík Pinc zatáhl míč po levé straně a přesně nalezl nabíhajícího Jana Krupu, který prostřelil Procházku – 0:1. Domácí nesložili zbraně. Agilní Novotný znovu nalezl Martina Korce, jenž se snažil prostřelit Mojžíše střelou na přední tyč. Jeho úmysl ale někdejší gólman Králova Dvora a Hořovicka přečetl a míč chytil. Hra se přelévala ze strany na stranu. Rychlý protiútok zakončoval centrem Krupa na nabíhajícího Roma, ten však na míč těsně nedosáhl. A udeřilo na druhé straně! Akce začala u sprintujícího Jiránka, který posunul míč na Smetanu, ten přenesl balon přes šíř hřiště na Horáka, jehož následnou přihrávku usměrňoval ve skluzu Novotný, avšak podruhé v zápase trefil tyč novoveské branky! Míč se ale naštěstí pro domácí odrazil přesně na kopačky nabíhajícího Martina Korce, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 1:1. Kdo by si myslel, že s hosty tento inkasovaný gól zamává, tak byl na omylu! V následující desetiminutovce si hráči Nové Vsi pod Pleší připsali pět tutových šancí! Avšak ani jednu z nich v branku nepřetavili. Nejprve centr z pravé strany hlavičkoval těsně vedle Jakub Kokštejn. O dvě minuty později byla střela téhož hráče sražena některým z Benátčanů do Procházkova protipohybu, na míč se snažil dosáhnout skluzující Rom, což se mu nepovedlo a balon zamířil několik centimetrů vedle levé tyče. Neuplynuly ani tři minuty, když se kolem domácích obránců prohnal Pinc, který svoji střelu z vápna mezi tři tyče nenamířil. Festival gólových šancí v podání favorizovaných hostí pokračoval. Kolem Rosenkranze profrčel Jakub Kokštejn, udělal kličku padajícímu Procházkovi, ale z ostrého úhlu netrefil odkrytou část branky. Akce jako přes kopírák se zrodila o minutu později. Jakub Kokštejn sprintoval zcela sám na Procházku, jenž mu jeho střelu vyrazil na rohový kop. Od 70. minuty se hrál naprosto vyrovnaný fotbal bez náznaků nějakých větších příležitostí. Až v 89. minutě se zrodila nebezpečná střela Jana Kokštejna, kterou musel gólman Procházka vyškrábnout ze šibenice na rohový kop. Následně hlavní rozhodčí Zuskin signalizoval, že nastaví 5 minut. Ve třetí nastavené minutě vystřídal Martina Korce osmnáctiletý Martin Hrdlička a o necelou minutu později se toto střídání dvojice Sedláček-Kubík ukázalo jako zlaté. Pětačtyřicetiletý hostující kapitán Staroba nedokázal odklidit míč od kopaček Michala Korce, jenž přiťukl míč právě na Martina Hrdličku, jenž svým prvním dotykem poslal míč přesně podél vybíhajícího Mojžíše. Radost na benáteckém stadionu mohla propuknout – 2:1. Ihned poté hlavní rozhodčí ukončil zápas.

Po Dobřichovicích získaly Benátky nad Jizerou skalp dalšího favorita. Avšak již v dalším kole zajíždí na trávník neméně nebezpečného Tatranu Rakovník. Ba co víc, v Rakovníce dosud Benátečtí nevybojovali ani bod.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Dnešní vítězství je pro nás opět velmi cenné, protože soupeř do tohoto utkání neztratil ani bod a měl aktivní skóre 30:5. První poločas jsme pozorně bránili, pracovali jsme zodpovědně dozadu. Vytvořili jsme si jednu vyloženou brankovou příležitost, kterou jsme bohužel neproměnili. Hosté měli v první půli de facto jen jednu střelu, ze které dali tyč. První poločas byl vyrovnaný. V tom druhém jsme trošku začali ztrácet pole. Soupeř se po naší chybě dostal do vedení, ale naše mužstvo dokázalo morálními vlastnostmi vývoj utkání otočit. Šťastně jsme zvítězili, když jsme rozhodující branku dali až v nastavení. Hráče bych chtěl pochválit za to, že nesložili zbraně a bojovali až do poslední minuty."

Předseda Nové Vsi pod Pleší Jiří KVASNIČKA: „Očekávali jsme remízu. Při inkasovaném gólu v 95. minutě špatně odehrál náš stoper míč. Je to škoda."

Předzápasové představení soupeře z Nové Vsi p/Pl. naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – Sokol Nová Ves p/Pl. ZDE!

VÝSLEDKY 6. kola Krajského přeboru :

  • SK Benátky – N.Ves p/Pl. 2:1 (0:0)
  • Poděbrady – Čáslav "B" 2:1 (1:0) článek
  • Klecany – Pol.Nymburk 1:0 (1:0) článek
  • Sedlčany – Sp.Příbram 3:0 (2:0) článek
  • Ovčáry – Dl.Lhota 3:1 (1:1) článek
  • Jílové – Un.Beroun 3:3 (1:1)
  • Semice – Tn.Rakovník 1:1 (0:0) článek
  • Louňovice –  Dobřichovice 0:1 (0:0) článek 1 a 2

Příští 7. kolo v 16:30 hod., SOBOTA: Tn.Rakovník – SK Benátky, Dl.Lhota – Klecany (10:15), Sp.Příbram – Semice (10:30), Un.Beroun – Poděbrady (14:00), Nová Ves p/Pl. – Louňovice,  NEDĚLE: Dobřichovice – Ovčáry, Pol.Nymburk – Jílové, Čáslav "B" – Sedlčany.