Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 4.kolo 04.09.2011

SK Benátky   Český Lev Union Beroun
3:0
( 1:0 )

Bejr – Beneš, Kolář, Cruz, Reichert – Třasák, Smetana, Karásek, Kozma (82. Rosenkranz) – Vodák (71. Martin Korec), Šťastný (57. Michal Korec)

Diváků: 170

Pettík – Martin Šíma, Michal Šíma (46. Pokrovský), Svoboda (65. Valenta), Pobiš, Hájek, Michalík, Klička, Sochr, Vopěnka, Černý

 
góly: 32. Vodák, 62. Michal Korec, 82. Martin Korec
karta: 72. Kozma – 43. Svoboda, 73. Vopěnka
karta:
rozhodčí: Kovář – Garaja, Kaucký, delegát: Maurer
  Střely na branku: 12:2
Střely mimo: 6:4
Rohové kopy: 7:3
Ofsajdy: 7:2
Fauly: 14:17
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky si doma s Berounem poradily a získaly tři body !

Až do 4. kola krajského přeboru museli benátečtí fotbalisté čekat na své první tři body. K Jizeře přijel Český Lev Union Beroun, který měl do té doby na svém kontě body čtyři. Po nedělním zápase už ho Benátky v tabulce přeskočily, protože před svými fanoušky bezpečně zvítězily 3:0. Z jednotlivců určitě vyzdvihněme výkon krajního záložník Martina Třasáka, který byl podle všeho nejlepším hráčem na hřišti. Benátečtí nastoupili ve stejné základní sestavě jako před týdnem v Hradišti, premiérovou mistrovskou trefu zaznamenal Jan Vodák a další dvě pak obstarali střídající bratři Korcové.

Berounští za celý zápas vyslali na Bejrovu branku jen dvě střely, přesto hned ve 4. minutě mohli jít do vedení. Pobiš zahrával rohový kop, míč se dostal k trestuhodně neobsazenému Kličkovi, který však mířil mimo. Z opatrného úvodu vybočila akce z 16. minuty, kdy Třasákův centr hlavičkoval na přední tyči volný Reichert, ale Pettík vytáhl parádní zákrok a udržel bezbrankový stav. Prakticky ihned poté rozehrávaly Benátky zajímavou standardku, signál jim ale nevyšel podle jejich představ. Ve 32. minutě už se domácí dočkali. Kozma se Šťastným bojovností připravili míč pro Beneše, který neohroženě prokličkoval až do vápna a na zlatém podnose předložil Janu Vodákovi, pro nějž už nebylo velkým problémem dopravit balón do sítě – 1:0. Beneš byl po tomto momentu při chuti, jeho následná střela po chybě berounských zadáků však šla do boční sítě. Do konce poločasu ještě stojí za zmínku dvě akce Třasáka, po první skluzujícího Kozmu vychytal Pettík, po druhé hlavičkoval Vodák zblízka jen do obránce Černého.

Také do druhé půle vstoupili Benátečtí aktivněji a mohli za to být odměněni. Smetana nabídl balón pro Kozmu, jehož hlavičku odvrátil na poslední chvíli Vopěnka z brankové čáry. V 55. minutě vhodil Vodák dlouhý aut do vápna, kde v tu chvíli vznikl docela solidní zmatek, do zakončení se prodral opět Kozma, ale Pettík podržel Českého Lva. V 57. minutě přišel na plac Michal Korec a hned se zapojil do velké šance Benátek. Domácí podnikli rychlý protiútok. Třasákův centr zpracoval Michal Korec, obhodit si jediného hráče hostí se mu ale nepodařilo. Míč se dostal ke Smetanovi, ten ale neprostřelil hradbu těl. Přesto se balon odrazil ke Kozmovi, jehož prudká střela se odrazila od pravé tyče zpět do hřiště! Tlak Benátek byl pak po zásluze korunován druhou brankou. Do vápna vnikl Michal Korec a s přispěním tečujícího obránce Černého zvýšil benátecké vedení – 2:0. Michal Korec byl při chuti, z výhodné pozice ale krátce nato zakončoval slabě vedle branky. Třasákovi pak zkazil radost opět dobře chytající Pettík, když dokázal jeho přízemní střelu k tyči zachytit. Přesto se Benátky dočkaly ještě třetí trefy. Opět v tom měl prsty výborný Martin Třasák, jenž přebral přesný míč, jeho strážce Vopěnka podklouzl a domácí tak vyrazili do přečíslení tři na jednoho. Třasák svým centrem vyřadil ze hry jediného hostujícího hráče. A na dva hráče Benátek tak zívala pouze branka s gólmanem Pettíkem. Třasákův centr si zpracoval druhý střídající Martin Korec, obhodil si Pettíka a uklidil míč do prázdné branky – 3:0.

Benátečtí tak dokráčeli k bezpečné výhře, Beroun toho u Jizery příliš nepředvedl, a kdyby zde získal body, rovnalo by se to malému zázraku. V pěkném slunečném nedělním počasí pak po zápase benátecký gólman Josef Bejr s jistou dávkou nadsázky poznamenal, že se v brance dobře opalovalo.


Trenér Benátek Vladislav NEJEDLÝ: „Sázka na bojovnost a nasazení se vyplatila. Docela se nám dařili i standartní situace, ale chyběl větší důraz v malém vápně. Škoda neproměněných šancí v 1.poločase, které bravůrně zlikvidoval gólman hostů Pettík. Pochválit je třeba všechny hráče, kteří do utkání nastoupili. Jmenovitě bych vyzdvihl výkon nestárnoucího Třasáka."

Trenér  Berouna Vladimír LACINA: „Určitě to bylo zasloužené vítězství Benátek, kdy měly od první minuty celý zápas pod kontrolou. Nebýt Pettíka, který chytil několik vyložených šancí, mohlo to skončit mnohem větším rozdílem. My jsme si za celý zápas nevytvořili jedinou šanci. Domácí mužstvo bylo důraznější, mělo větší vůli po výhře a po všech stránkách nás předčilo. Chtěl bych pogratulovat vedení Benátek ke třem bodům."

Předzápasové představení soupeře z Berouna naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – Český lev Union Beroun ZDE!

PROGRAM: 4.kolo krajského přeboru ZDE!

VÝSLEDKY 4. kola krajského přeboru :

  • SK Benátky – ČL Union Beroun 3:0 (1:0)
  • Dobřichovice – Pol.Nymburk 4:2 (2:2) článek
  • Čáslav "B" – N.Strašecí 2:1 (1:0) článek 1 a 2 a 3
  • Český Brod – Sokol Libiš 4:1 (3:0) článek 1 a 2
  • Louňovice – Mn.Hradiště 1:0 (0:0)
  • Sedlčany – Tn.Rakovník 3:2 (2:1) článek 1 a 2
  • SK Úvaly – Kutná Hora 2:1 (1:0) článek 1 a 2
  • SK Rakovník – Dobrovice 0:1 (0:0) článek

Příští 5. kolo v 17:00  hod.: SOBOTA: Tn.Rakovník – SK Benátky, Libiš – SK Rakovník (10:15), Dobrovice – Čáslav "B", N.Strašecí – Dobřichovice, Un.Beroun – Louňovice, NEDĚLE: Polaban Nymburk – Úvaly, Kutná Hora – Sedlčany, Mn.Hradiště – Český Brod.