Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání 17:00 hod.: SK Benátky - ČL Union Beroun

V NEDĚLI 4.9. hostíme ve 4. kole na Městském stadionu tým - ČL Union Beroun.



Ve třech kolech získali benátečtí fotbalisté jen dva body. Tuto nepříliš lichotivou bilanci se pokusí napravit už tento víkend a také získat první výhru v novém ročníku. Do Benátek nad Jizerou přijede celek Český Lev-Union Beroun, tedy tým, který se spolu s Benátkami v loňské sezóně pohyboval okolo středu tabulky. V letošním ročníku zatím Berounští ve třech duelech jednou zvítězili, jednou remizovali i jednou prohráli. Na domácí remízu s nováčkem z Dobřichovic ČLU venku nenavázal a prohrál v Úvalech 0:3, o minulém víkendu si své fanoušky udobřil, když na Máchovně porazil dalšího přeborového novice Sedlčany 3:1. V tabulce pak Berounu patří průběžná 7. příčka (dosavadní výsledky a tabulka KP – Český Lev Union Beroun).

V LOŇSKÉ sezóně s Berounem:
V loňské sezóně měli Benátečtí se svým sokem od Berounky kladnou bilanci, když ve 2. kole na půdě soupeře uhráli remízu 1:1 po brance Kopeckého v samém závěru utkání (článek z utkání) V domácím prostředí pak Benátky bodovaly naplno, Berounské porazily 3:1. O góly se podělili Šimek, Kozma a mezi muži poprvé skórující Václav Kohout (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
V minulém kole Benátky cestovaly k pojizerskému derby do Mnichova Hradiště, kde se nakonec body dělily. Přestože naši hráči měli územní převahu, srazila je do kolen velká chyba zadáka Kozmy, který nepřesnou malou domů daroval gól mladíkovi Klainovi. Ve druhém poločase však Benátky zaslouženě vyrovnaly, z penalty se trefil Smetana po faulu na Michala Korce. Více už hosté nestihli, i přes několik gólových šancí především Michala Korce zůstalo skóre 1:1 (článek z utkání a foto a video).

MINULÉ kolo ČL Un.Beroun:
Beroun přivítal na Máchovně staronového účastníka soutěže, TJ Tatran Sedlčany. Jak uvedl ve svém pozápasovém ohlase trenér Lacina, Berounským do branky spadlo snad všechno, co mezi tři tyče vystřelili. Důležité pro domácí bylo rovněž poločasové vedení 2:0. Poté už si Český Lev kontroloval vývoj zápasu, byl lepším týmem (článek z utkání 1 a 2).
Un.Beroun nastoupil v minulém 3. kole doma proti Sedlčanům (3:1) v této sestavě: Pettík – Černý, Klička, Sochr, Smetana (Urban) – Svoboda, Krčma, Pobiš, Šíma Michal (Pokrovský) – Michalík (Valenta), Hájek

Představení soupeře – Český Lev union Beroun:
Český Lev – Union Beroun, který své domácí zápasy definitivně přestěhoval na umělou trávu zrekonstruovaného areálu na Máchovně, má tradičně svůj kádr velmi mladý, který je doplněn o několik zkušenějších borců. Vše ze střídačky koučuje někdejší gólman Vladimír Lacina, který berounskou branku hájil jako hrající trenér ještě v sezóně 2009/2010. Nyní tento třiačtyřicetiletý gólman vede Beroun pouze z lavičky a patří k velkým klubovým srdcařům. Kádr Českého Lva byl v minulé sezóně kvalitní, v letní pauze však došlo ke změnám. „Vzhledem k velké obměně hráčského kádru, kdy nám odešlo hodně kvalitních hráčů, tak cílem nemůže být nic jiného než udržení se v soutěži,“ potvrdil místopředseda klubu Josef Sládek. Berounské družstvo opustila řada fotbalistů. Do Motorletu Praha se vrátili brankář Kučera a obránce Sajner. Němec odešel do Štěchovic a v Berouně nepokračuje ani Stančík, který zamířil na Slovensko. Tím ale výčet odchodů nekončí. Štěpán Vlček zamířil do Trubína, čímž získal celek okresního přeboru výraznou posilu. Odešlo tedy pět hráčů základní sestavy. Beroun ale nehlásí jen odchody. Přišli: z Motorletu Praha přišli mladý brankář Pettík, obránce Pokrovský a útočník Valenta. Dále berounské řady rozšířil obránce Cihelka z Králova Dvora. Berounští dále obnovili hostování Pobiše z Písku, Kličky z Králova Dvora, Šímy z Hýskova a Černého ze Všeradic a na dalších hráčích se pracuje. Uvidíme, jak to dopadne. Každopádně mohu říct, že loňské mužstvo bylo kvalitativně výš,“ poznamenal Josef Sládek. Ještě doplňme, že velmi kvalitním fotbalistou je Daniel Hájek, který své střelecké schopnosti prokazoval už loni. Ve třech zápasech se letos trefil už dvakrát. Trenérem je již zmiňovaný Vladimír Lacina.

VZÁJEMNÁ bilance s Un.Beroun:
Benátečtí se po postupu do krajského přeboru v roce 2007/2008 utkali s Berounem již šestkrát.
Sezóna 2008/2009
Podzim 2008: Benátky – Beroun 3:0 (článek z utkání).
Jaro 2009: Beroun – Benátky 0:1 (článek z utkání).
Sezóna 2009/2010
Podzim 2009: Benátky – Beroun 0:1 (článek z utkání).
Jaro 2010: Beroun – Benátky 1:4 (článek z utkání).
Sezóna 2010/2011
Podzim 2010: Beroun – Benátky 1:1 (článek z utkání).
Jaro 2011: Benátky – Beroun 3:1 (článek z utkání).
Statistika pak hovoří pro Benátky. Ze šesti vzájemných zápasů mají Benátky 13 bodů a Beroun 4 body. A co se týče skóre. To hovoří také ve prospěch Benátek a to 12:4.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Kovář Otto a na pomezí mu budou pomáhat p. Garaja Miroslav a p. Kaucký Miloš. Uvedenému triu rozhodčích přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe! Delegátem ČMFS je p. Maurer Miroslav.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 4. kola krajského přeboru bude na Městském stadionu v Benátkách sehráno v NEDĚLI 4. září s výkopem v 17:00 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším domácím utkání krajského přeboru a k zisku důležitých tří bodů!

Sledujte ON-LINE: 4.kolo: SK Benátky – Český Lev Union Beroun

Více o soupeře na jeho stránkách: ČESKÝ LEV UNION BEROUN

TOMBOLA:
Součástí domácích zápasů je také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!



--> Zpět