Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

PROGRAM 4.kola KP mužů

O víkendu se opět roztočí kola krajského přeboru mužů. Čeká nás další nabídka osmi zápasů 4.kola, které jsou tentokrát rovnoměrně rozdělena mezi sobotou a nedělí. Více o soupeřích, které na sebe narazí čtěte uvnitř článku.



SK Rakovník – FK Dobrovice, SO 3.9. v 17:00 (Novotný Petr)
Domácí se stále ještě v tomto ročníku nechytili a ve sloupci bodů mají stále nulu. V dosavadních třech kolech inkasovali již jedenáctkrát, protože obrana kupí chybu za chybou. Dá se proto očekávat přeskupení v rozestavení, ale uspět proti silné Dobrovici bude těžké. Dobrovice hraje již potřetí venku, zatím oba předchozí zápasy prohrála a bodovat dokázala pouze na domácím pažitu. Počítat do sestavy již mohou s distancovaným Zbončákem.

Sokol Dobřichovice – Polaban Nymburk, SO 3.9. v 17:00 (Benák Petr)
Souboj nováčků, kteří se zatím pohybují na spodku tabulky. Polaban v minulém kole poprvé získal body, když porazil juniorku Čáslavi. Jejich brankář Doležal společně s obráncem Novotným se objevili v sestavě kola. Domácí Sokol disponuje hráčskou kvalitou směrem dopředu, kde využívá především silově disponovaného Petra Kalivodu. Směrem dozadu jsou slabší, ale přesto v prvním domácím zápase porazili rakovnický Tatran, když dokázali výsledek otočit.

Slavia Louňovice – Mnichovohradišťský SK, SO 3.9. v 17:00 (Pavelka Jaroslav)
Další nováčkovský souboj nabídne hřiště v Louňovicích. Domácí Slavia vstoupila do ročníku vítězně, ale v dalších kolech vyšla naprázdno, což budou chtít před svými diváky určitě napravit. Ovšem borci Mnichova Hradiště získali první bod v minulém kole a to je může nakopnout.

SK Český Brod – Sokol Libiš, SO 3.9. v 17:00 (Košťálek Jiří)
Domácí vstoupili do letošního klání posíleni a to se projevuje. Doposud neztratili ani bod. Rovněž tak Libiš letos začala dobře a hlavně jí to střílí. Zatím čtvrtá příčka a ztráta za remízu v Benátkách. Kdo bude lepší?

SK Benátky n.J. – ČLU Beroun, NE 4.9. v 17:00 (Kovář Otto)
Benáteckým se vstup do sezóny moc nepodařil. Zatím dokázali pouze dvakrát remizovat a to je určitě málo. Podaří se jim získat první výhru proti lvům z Berouna, kteří pro tento ročník vyhlásili hlavně záchranu vzhledem k velkým změnám v kádru a rozsáhlé marodce? Domácím se podařilo ještě po zahájení soutěže získat na hostování další dva hráče (staronového Karla Kozmu a Davida Šťastného) z rezervy Mladé Boleslavi, kteří by měli být přínosem pro jejich hru.

FK Čáslav "B" – Sokol Nové Strašecí, NE 4.9. v 17:00 (Richtár Lukáš)
Krutý začátek sezóny prožívají v Čáslavi. Nejenže ještě nezískali ani bod, ale ještě nedali ani branku. Proti hostujícímu Sokolu to bude ale těžké, protože ten je naopak na vítězné vlně, ještě neztratil a je v čele tabulky. Jaký bude souboj kanonýrů týmů? Domácí Vladimír Maxa se ještě letos netrefil (hrál zatím pouze jeden zápas), hostující Jan Ducár dával branky už jako obránce a v tomto ročníku po přesunutí na hrot vede dosavadní tabulku střelců (5 branek).

Tatran Sedlčany – Tatran Rakovník, NE 4.9. v 17:00 (Navrátilová Pavla)
Souboj dvou Tatranů odřídí opět žena. Tentokrát se v hlavní roli představí Pavla Navrátilová, ovšem taková krása jako v Novém Strašecí to nebude, protože na čarách budou asistovat muži. Domácí nováček se pokusí k prvnímu domácímu vítězství nad Mn. Hradištěm přidat další body, ale v rakovnickém Tatranu válí Petr Vecka. V minulém kole se v dobrém světle představil i středopolař Petr Kučera, kterému jeho výkon vynesl místo v sestavě kola.

SK Úvaly – Sparta Kutná Hora, NE 4.9. v 17:00 (Brejník Aleš)
Jakpak si Kutná Hora povede na trávníku Úval? Čeká ji jeden z asi nejtěžších soupeřů, který na svém hřišti doma prohrává málokdy. V jarní části loňského ročníku podlehl pouze postupujícím Zápům. Obranu diriguje zkušený třicátník Pavel Korbelář, v záložní řadě operuje bývalý ligista Lukáš Marek, druhý Lukáš ze zálohy, Vorlíček, byl za svůj výkon v minulém kole v All Stars. Kutné Hoře to letos kope a tak mohou domácím vrátit loňské výsledky. V Úvalech sice po heroickém výkonu vydolovali bod, ale v Lorci Spartu soupeř převálcoval 0:2.

--> Zpět