Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 22.kolo 22.04.2012

SK Benátky   SK Polaban Nymburk
2:2
( 2:1 )

Bejr – Reichert, Karásek, Rosenkranz, Třasák – Martin Korec (59. Michal Korec, 75. Cepka), Cruz, Smetana, Korejza – Mašek, Škarecký

Diváků: 150

Skuhravý – Bobek, Ott, Horňák, Karkoš (30. Nedorost) – Plot, Mikluščák, Farkaš, Martínek – Mareš, J. Jech

 
góly: 22. Mašek, 44. Smetana – 35. Mikluščák, 58. Ott
karta: 82. Škarecký
karta:
rozhodčí: Hamšík – Matějček, Kabyl
delegát: Míka
  Střely na branku: 6:3
Střely mimo: 5:4
Rohové kopy: 1:8
Ofsajdy: 3:1
Fauly: 20:16
Hráč utkání:
David Mašek
Hráč utkání:
Jakub Mikluščák

Průběh zápasu

Benátky doma remizovaly s Polabanem Nymburk !

Ve dvaadvacátém kole krajského přeboru přivítali benátečtí fotbalisté na svém trávníku sestupem ohrožený SK Polaban Nymburk, kterému měli za podzimní zápas rozhodně co vracet. Na podzim padlo v Nymburce pět branek, i v neděli bylo utkání na góly poměrně bohaté. Padly totiž celkem čtyři a nakonec i vzhledem k průběhu utkání se body dělily za remízu 2:2. Spokojenost panovala spíše na straně Nymburka, který k záchraně potřebuje každý bodík. Situace na chvostu tabulky je nyní vyrovnaná a boje budou pokračovat i v následujících kolech.

Benátky začaly utkání aktivněji a v 7. minutě měly první velkou příležitost k tomu, aby se ujaly vedení. Reichert dostal na pravé straně hrací plochy prostor k centru, oslovil nabíhajícího Davida Maška, který ovšem na tuto nabídku jen o centimetry nedoskočil. Polaban vyrážel do nebezpečných brejků, jež ovšem domácí na počátku utkání eliminovali. Další hrozbou pro Skuhravého v brance hostí byl trestňák Třasáka z třiadvaceti metrů, domácí hráč ovšem přestřelil branku. První gól přišel ve 22. minutě, kdy Benátečtí předvedli pěknou kombinační akce a byli odměněni gólem. Korejza dostal ideální přihrávku do tahu na levé straně, ideálním centrem oslovil Davida Maška, jenž hlavou překonal Skuhravého – 1:0. I nadále domácí hrozili z centrovaných míčů, avšak vyrovnání se dočkal Nymburk. Gólu předcházela chyba u pomezní čáry a následně faul Karáska. Jakub Mikluščák, který byl svého času na testech i v ligové Plzně, s pomocí teče překonal Bejra, který sice míč vyrazil na tyč, od níž se ale kulatý nesmysl odrazil za čáru – 1:1. Do šaten však šly přece jenom spokojeněji Benátky. Na hranici vápna se ke střele dostal Stanislav Smetana a teč jednoho z nymburských hráčů navíc nedala Skuhravému vůbec šanci zasáhnout – 2:1.

Samotný úvod druhé půle začal stejně jako u první pětačtyřicetiminutovky, a sice ve znamení nakopávaných míčů. V 52. minutě měly Benátky možnost zvýšit svůj náskok. Po faulu na Škareckého zahrával Třasák volný kop z poloviny hřiště a Reichert na zadní tyči byl možná šancí natolik překvapen, že zakončil těsně vedle branky. Hra se obrátila a svou gólovku měli i hráči Nymburka, konkrétně Pavel Mareš. Ten se totiž zjevil zcela sám před Bejrem a ze strany o chloupek minul domácí klec. V 58. minutě už se ovšem hosté prosadili. Polaban zahrál roh nakrátko, střídající Nedorost nacentroval z rohu velkého vápna míč do ohně, kde nejvýše vyskočil kapitán Jiří Ott a hlavou zajistil vyrovnaný stav – 2:2. Poté vystřídal Michal Korec svého bratra Martina, avšak nečekal, že na place zůstane jen šestnáct minut. Poté musel nuceně vystřídat z důvodu vykloubeného palce na ruce. Do konce utkání už byla k vidění jen jedna velká příležitost a měl ji domácí Milan Korejza. Po vyšachování obrany hostí byl sám před Skuhravým, zbavil se vracejícího se obránce, avšak nepochopitelně zakončoval svou slabší pravou nohou a pro Skuhravého tak nebylo příliš velkým problémem tuto střelu chytit.

Došlo tedy k dělbě bodů. Do plusu si tento bod zapíší hosté, kteří nepředvedli v Benátek v čele se stoperem a dvaačtyřicetiletým bývalým reprezentantem Michalem Horňákem vůbec špatný výkon. V příštím kole Benátky míří do Nového Strašecí, kde se bude hrát v sobotu od 17 hodin. Na podzim zvítězilo Nové Strašecí v Benátkách 3:2 a  Benátečtí se tak pokusí soupeři vrátit porážku z podzimu.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Do dnešního utkání jsme vstoupili aktivně. Po pěkné akci a centru z levé strany jsme se dostali do vedení. Bohužel jsme opět inkasovali zbytečnou branku, kdy soupeř vyrovnal z trestného kopu po teči, kdy balon zapadl za tyč. Nymburk měl poté také určité příležitosti, ale my se tečí dostali do vedení. Brankou do šatny jsme v poločase vedli 2:1. Do druhé půle jsme nevstoupili dobře. Hra byla vyrovnaná, ale opět z banální standardní situace, kdy jsme zaspali a nepohlídali hráče hostí, tak jsme inkasovali a soupeř vyrovnal na 2:2. Poté jsme ještě měli jednu vyloženou příležitost, ale Milan Korejza vyřešil svoji šanci špatně. Mrzí mě, že inkasujeme zcela zbytečné a banální branky. Je to druhá ztráta v domácím prostředí, což pro nás není dobře."

Trenér Polabanu Nymburk Ivan ČABALA: „Šli jsme do utkání s tím, že chceme naplno bodovat, ale začneme hrát až, když dostaneme gól. Poté ta hra sice vypadá opticky dobře, ale trápí nás špatný návrat do obranných pozic. Pokud se budeme kvalitně vracet, pak nebudeme dostávat jednoduché góly. Remíza je asi zasloužená, ale jak už jsem řekl, potřebujeme stále bodovat, a proto jsme prohodili i některé posty. Bohužel na výhru jsme nedosáhli."

Předzápasové představení soupeře z Nymburka naleznete ZDE!

FOTO ze zápasu naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – Pol.Nymburk ZDE!

PROGRAM: 22.kolo krajského přeboru ZDE!

VÝSLEDKY 22. kola krajského přeboru :

  • SK Benátky – SK Pol.Nymburk 2:2 (2:1)
  • SK Rakovník –  Mn.Hradiště 1:1 (0:1) článek 1 a 2
  • Český Brod – Tn.Rakovník 2:2 (2:2) článek 1 a 2 a 3
  • Sedlčany – Nové Strašecí 0:0 (0:0) článek 1 a 2 a foto
  • Louňovice – Kutná Hora 0:0 (0:0) článek 1 a 2
  • Sokol Libiš – Un.Beroun 0:4 (0:2) článek
  • SK Úvaly – Dobrovice 1:2 (1:1) článek
  • Dobřichovice – Čáslav "B" 2:0 (1:0) článek

Příští 23. kolo v 17:00  hod.: SOBOTA: N.Strašecí – Benátky, Tn.Rakovník – Libiš, Dobrovice – Sedlčany, Union Beroun – Mn.Hradiště, Dobřichovice – SK Rakovník, NEDĚLE: Kutná Hora – Český Brod, Pol.Nymburk – Louňovice, Čáslav "B" – SK Úvaly.

Fotogalerie