Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

PROGRAM 22. kola KP mužů

Během nadcházejícího víkendu se odehraje 22.kolo středočeského krajského přeboru mužů. Více o soupeřích, které na sebe narazí čtěte uvnitř článku.


Osmička zápasů 22. kola krajského přeboru mužů, které přinese opět několik zajímavých soubojů. Poněkud netradiční jsou tentokrát začátky zápasů, neboť hned tři ze sobotní pětizápasové dávky jsou na pořadu už dopoledne.

SK Rakovník (16.místo/17 bodů) - Mnichovohradišťský SK (15./17), SO 21.4., 10:15 (hl. rozhodčí Čermoch Jakub), podzimní zápas 2:3
Přímý souboj o poslední místo v tabulce. Oba týmy budou oslabeny o pykající hráče - domácím bude chybět forward Marek Isteník (stop na čtyři zápasy), hostům zkušený Stanislav Bejda (4 ŽK). Který tým se s tím vyrovná lépe? V minulém kole rakovničtí podlehli v Čáslavi a Hradiště získalo (i když spíše na domácím hřišti ztratilo) bod za remízu s Libiší. V jarní části je na tom o něco lépe domácí tým, do not jim hraje i fakt, že hosté body zvenku nevozí (dosud pouze jediný). Odpoutá se tedy Rakovník z poslední příčky?

Sokol Libiš (5./34) - ČLU Beroun (9./28), SO 21.4., 10:15, (Richtár Lukáš), 0:1
Jarní remízový král, domácí Sokol, na jaře prohrál jen jednou, ale již čtyřikrát ztratil za remízy a odstup na postupové příčky narostl. Doma ovšem v tomto ročníku jako jediný tým ještě neprohrál a zdá se, že proti Berounu, kterému se na jaře nedaří jak by si přál, to bude jasný zápas. Nebo se schyluje k další remíze? Loňské vzájemné zápasy skončily vždy jednogólovou výhrou týmu na domácím hřišti. Dřívější vzájemné zápasy končily také vždy výhrou domácího týmu, ale jen padalo více branek.

Sokol Dobřichovice (12./24) – FK Čáslav „B“ (13./23), SO 21.4., 10:30 (Šmejkal Jiří), 3:4
Další mač o pořadí ve spodních patrech tabulky. Domácí hrají na jaře kvalitní fotbal, ale v minulém kole schytali debakl v Dobrovici, když ještě poločasový ukazatel informoval o stavu 0:0. Nevyzpytatelní hosté mají sice v jarní části stejně bodů jako domácí (10), ale z cizích hřišť dokázali v celém ročníku přivézt jediný za jarní remízu v Novém Strašecí. Oboustranně by to mohl být otevřený zápas. Hosté si musí pohlídat šutéra Petra Kalivodu, který se konečně na jaře trefil do branky, na druhé straně zase může řádit nebezpečný Vladimír Maxa. Zápas má netradiční začátek v 10:30 a odehraje se na hřišti Slavoje Řevnice.

SK Český Brod (3./44) – Tatran Rakovník (8./28), SO 21.4., 17:00 (Machýček Lukáš), 3:1
Domácí na jaře šlapou stejně jako celá vedoucí trojka. V jarní části ještě neprohráli a vzhledem k tomu, že z šesti zápasů odehráli čtyři na hřištích soupeře, mají to slušně rozehrané. Hostující Tatran sice poslední venkovní utkání vyhrál překvapivě v Benátkách, ale celkově to žádná sláva na hřištích soupeřů není. Pokud budou ale hosté kompletní, mohou nebezpečně zlobit z brejkových situací, kde může těžit střelec Matyáš Kudela. V loňské sezóně byl ve vzájemných zápasech vždy úspěšnější hostující tým.

Slavia Louňovice (7./29) – Sparta Kutná Hora (1./53), SO 21.4., 17:00 (Nehasil Karel), 0:1
Derby Slavia - Sparta. Slavia drží domácí neporazitelnost již od druhého kola, kdy těsně podlehla Č. Brodu, Sparta neprohrála již deset utkání v řadě. Komu série skončí po tomto utkání? Vysocí hráči domácích si dokážou poradit s centrovanými míči, problém mohou mít při aktivním a důrazném napadání.

SK Benátky n.J. (10./27) - Polaban Nymburk (14./18), NE 22.4., 16:00 (Hamšík Michal), 2:3
Domácí pod trenérem Sedláčkem natáhli šňůru zápasů bez porážky na rovných deset, ale v předminulém kole trochu nečekaně podlehli doma Tatranu Rakovník a před týdnem neuspěli na hřišti leadera tabulky v Kutné Hoře. Přesto jsou proti Polabanu nejspíš favoritem, neboť ten je v jarní tabulce na posledním místě. Nicméně práce nového trenéra Nymburka Ivana Čabaly se může teprve projevit, i když zatím se mu příliš nedaří. Ale pokud se chtějí zachránit, tak slovy trenéra "již musí". U domácího týmu zůstává otázkou, zda se vyprázdní alespoň zčásti marodka. Tento zápas začíná netradičně již v 16:00.

Tatran Sedlčany (11./26) - Sokol Nové Strašecí (6./29), NE 22.4., 17:00 (Kovář Otto), 0:3
U domácích se dá říci, že zrají jako sedlčanský Hermelín. Od podzimu udělali mladí hráči velký pokrok a jen smůlou nemají více jarních bodů než aktuálních devět. Výborně chytá Bosák, hru diriguje Bartoš společně s motorem Radkem Valsou, v útoku válí jeho bratr Martin (13 gólů). V tomto zápase bude pykat za žluté karty Luboš Soldát. Zato strašečtí jsou v jarní části ustrašení a pouhých pět bodů je řadí na chvost jarní tabulky. Pravdou je, že jejich hra trpěla tresty za karty, ale v tomto zápase je jejich "trestná lavice" prázdná. Však také dirigent Jan Mrázek se dostal po dvouzápasovém distancu hned do sestavy kola.

SK Úvaly (4./35) - FK Dobrovice (2./45), NE 22.4., 17:00 (Schořovský Jan), 0:2
Mohl by to být magnet kola? Zápas čtvrtého s druhým, zápas domácích, kteří na svém hřišti naposledy prohráli v říjnu proti rozjeté Picavě! Ouvaláci v jarní části o svých kvalitách sice příliš nepřesvědčují (jen sedm bodů), ale tento tým svoje kvality má. Zato dobrovičtí válí. Pokud pomineme výpadek v prvním jarním kole, kdy podlehli K. Hoře, tak v dalších pěti zápasech zatížili konto soupeřů 25 brankami, což dělá průměr pět na zápas. Plných deset gólů Ansumy Musy tomuto hráči pomohlo nejen do čela střelecké tabulky (celkem 21), ale i čtyřikrát za sebou do sestavy kola KP. V loňské sezóně byly Úvaly úspěšnější, když po výhře v Dobrovici v jarním zápase doma remizovali. Letos mají hostům co vracet.



--> Zpět