Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE utkání, začátek v 16:00 hodin. SK Benátky - SK Polaban Nymburk

V NEDĚLI 22.4. přijede do Benátek ve 22. kole tým - SK Polaban Nymburk.



Dvaadvacáté pokračování krajského fotbalového přeboru přichystalo na benátecké fotbalisty soupeře nedalekého, a sice SK Polaban Nymburk. Ten přijede na pažit do Benátek jakožto 14. tým přeborové tabulky, a favority tak budou domácí. Ti si zcela jistě budou chtít spravit chuť a po dvou porážkách zvítězit a posunout se v tabulce opět o něco výš. Hráči od Jizery také mají v paměti tendenčně vedení podzimní zápas v Nymburce a za něj se budou chtít soupeři také revanžovat. Důležitou informací také je posunutí začátku utkání na 16:00 hodin z důvodu zajímavé prvoligového utkání Mladé Boleslavi se Spartou Praha. Nymburští jsou, jak jsem již napsali, čtrnáctí, když z 21 zápasů 5 vyhráli, 3 remizovali a 13 prohráli. Při skóre 31:51 má Nymburk jen bodový odstup od předposledního MSK resp. posledního SK Rakovník (dosavadní výsledky a tabulka KP – SK Polaban Nymburk).

NA PODZIM venku s Polabanem Nymburk:
Na podzim duel v Nymburce ovládlo podivné zákulisí a tendenční vedení zápasu trojicí sudích v čele s Jindřichem Svobodou, ryšavým rozhodčím z Ratboře na Kolínsku. Už v 1. minutě pomezní Benák dal hlavnímu Svobodovi podnět k uznání neexistující branky domácích a tím směrem se celý zápas ubíral. Nechutné představení trojice sudích, výhra domácích, ze které podle vlastních slov ani nymburští fotbalisté neměli radost a závěrečné nezvládnutí pořadatelské služby Nymburka a přivolání Policie ČR. To všechno v Nymburce Benáteckým dokonale znechutilo pěkné nedělní odpoledne... (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
V minulém kole Benátky zajížděly do Kutné Hory, tedy na půdu lídra tabulky. V prvním poločase se hosté dokonce ujaly vedení, ale jejich radost zhatil praporek pomezního Čermocha, který odmával přinejmenším sporný ofsajd. Poté už se prosadili domácí a vyhráli první půli 1:0. Ve druhé favorit postupně přidal ještě tři góly a připravil bojujícím Benátkám až příliš krutou prohru 0:4. (článek z utkání).

MINULÉ kolo Polaban Nymburk:
Nymburským se v minulém kole vůbec nedařilo. Na domácím hřišti podlehli Tatranu Sedlčany jasně 0:3 a nedokázali tak získat potřebné body, které by je opět o něco více přiblížili záchraně soutěže. Takhle jsou poslední tři týmy krajského přeboru stále na stejné linii. „Jednoznačný výsledek. Rozhodl důraz ve vápně, a to jak v obranné fázi, tak v útočné fázi naší hry. Na to jsme doplatili, na náš nedůraz,“ hledal po utkání příčiny porážky trenér Polabanu Nymburk Ivan Čabala (článek z utkání 1 a 2).
SK Polaban Nymburk nastoupil v minulém 21. kole doma proti Sedlčanům v této sestavě: Skuhravý – Bobek, Ott, Horňák, Karkoš – Martinec, Farkaš (75. Ryšánek), J. Jech, Nedorost (65. Mareš) – Mikluščák, Plot

Představení soupeře – SK Polaban Nymburk:
SK Polaban Nymburk, který v loňské sezóně spolu s Louňovicemi a Mnichovým Hradištěm postoupil z I.A třídy skupiny B do krajského přeboru, to jako nováček nemá o patro výš vůbec lehké. Nymburští se do nejvyšší krajské soutěže vrátili po roční odmlce, avšak stále hrozí, že by krajský přebor mohli opět opustit, neboť jejich situace na chvostu tabulky není vůbec růžová. V ročníku 2009/2010 v Nymburce ještě působil Stanislav Bejda, který se mihl na půl roku také v Benátkách. Ten v současné době v přeboru pokračuje, přes divizní Český Dub se nedostal opět do Nymburka, nýbrž do týmu konkurenta z Mnichova Hradiště. To je tak na okraj. Spolehlivým článkem sestavy ještě na podzim byl zkušený brankář Ivo Doležal, který ovšem v zimní pauze zamířil do divizních Záp. Mezi nymburské tyče se tak po několikaté pauze, kterou chytání vyplnil například v Litoli, Čelákovicích či Přerově nad Labem, vrátil František Skuhravý. Oporou nymburského celku je pak například stoper Jiří Ott. Zápas bude pikantní pro Martina Škareckého, hráče Benátek, který v Nymburce ještě na podzim působil. Pozor si Benátečtí určitě budou muset dát na nejlepšího střelce týmu Jana Bobka, jenž vstřelil osm branek z nichž ovšem většinu z pokutových kopů. V kádru Nymburských je také Ondřej Jech, bývalý hráč Benátek. V zimní pauze došlo v týmu Polabanu k několika změnám. Hostování ukončili Říha ze Sadské a Holý z Kolína. Na hostování naopak přišli Jakub Mikluščák ze Semic a kanonýr Tomáš Plot ze Sadské. Ovšem bezkonkurenčně největší posilou pro Nymburk je brzy dvaačtyřicetiletý veterán, někdejší český reprezentant a držitel stříbrné medaile z Anglie 1996 Michal Horňák! Tento rodák ze Vsetína je pro nymburské zadní řady jistě oporou. Ligou protřelý ostřílený harcovník strávil dlouhé roky ve Spartě Praha, kromě toho také působil v Opavě či rakouském Linci. V reprezentaci sehrál celkem osmatřicet zápasů. V minulosti hrál Horňák také divizi v Klatovech, Voticích, Blšanech a naposledy v Žatci. V současné době Horňák zastává post asistenta trenér rezervy Sparty Praha, a pokud mu to tato práce dovolí, nastupuje za Polaban. Trenérem týmu již není Lukáš Vlk, nýbrž dvaapadesátiletý internacionál Ivan Čabala. Někdejší československý reprezentant získal pět ligových titulů se Spartou a má bohaté fotbalové zkušenosti jako hráč i trenér. Kromě Sparty hrál v Košicích, Dukle Praha, Chebu či v několika zahraničních klubech. Jako trenér působil ve Voticích, Královicích, Meteoru Praha či v Úvalech. Jeho cíl je v Nymburce jasný: zachránit tým v krajském přeboru!

VZÁJEMNÁ bilance s Polabanem Nymburk:
Benátečtí se s Nymburkem utkali zatím celkem pětkrát.
Sezóna 2008/2009
Podzim 2008: Pol.Nymburk – Benátky 0:2 (článek z utkání).
Jaro 2009: Benátky – Pol.Nymburk 1:0 (článek z utkání).
Sezóna 2009/2010
Podzim 2009: Benátky – Pol.Nymburk 1:1 (článek z utkání).
Jaro 2010: Pol.Nymburk – Benátky 1:2 (článek z utkání).
Sezóna 2010/2011
Podzim 2010: Pol.Nymburk – Benátky 3:2 (článek z utkání).
Jaro 2011: Benátky – Pol.Nymburk neděle 22.4.2012
Statistika: Z pěti vzájemných zápasů mají Benátky 10 bodů, skóre 8:5 a Polaban Nymburk 4 body, skóre 5:8.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Hamšík Michal z Mělníka. Na pomezí mu budou pomáhat p. Matějček Milan také z Mělníka a p. Kabyl Jiří z Prahy. Delegátem ČMFS je p. Míka Ladislav z Vlašimi. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 22. kola krajského přeboru bude na Městském fotbalovém stadionu v Benátkách sehráno v NEDĚLI 22. dubna s výkopem v 16:00 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v prvním jarním domácím utkání krajského přeboru a k zisku důležitých tří bodů!

Sledujte ON-LINE: 22.kolo: SK Benátky – SK Polaban Nymburk

Více o soupeře na jeho stránkách: SK POLABAN NYMBURK

TOMBOLA:
Součástí domácích zápasů je také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!



--> Zpět