Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 29.kolo 09.06.2013

SK Benátky   FC Jílové
4:0
( 4:0 )

Jíra – J. Rosenkranz, Jakubec, Třasák, Horák – Kamlach, Smetana (62. F. Rosenkranz), Vajgl, Novotný – Michal Korec (52. Karásek), Martin Korec (74. Mašek)

Diváků: 100

Pokorný – D. Vostárek, M. Vostárek (79. Hofmann), Malknecht, Čmelík, Machýček, Novák, Štědronský, Nevrlý, Hanuš, Řípa

 
góly: 9. a 22. Michal Korec, 28. Jakubec, 31. Martin Korec
karta:
karta:
rozhodčí: Benák – Svoboda J., Šmejkal
delegát:
Halaš Josef
  Střely na branku: 10:4
Střely mimo: 4.3
Rohové kopy: 6:5
Ofsajdy: 8:1
Fauly: 20:10
Hráč utkání:
Martin Vajgl
Hráč utkání:
nikdo

Průběh zápasu

Jílové nekladlo sebemenší odpor a o výhrě rozhodl první poločas !

K poslednímu domácímu zápasu v sezóně 2012/13 přijelo do Benátek nad Jizerou Jílové. Hosté byli už před utkáním jasně sestupujícím týmem a možná právě tento faktor poznamenal jejich motivaci. Benátečtí dominovali zejména v prvním poločase, kdy nastříleli čtyři branky. V tom druhém se po nucené pauze, která byla zaviněna bouřkou a silným deštěm, hrál nikterak oslnivý fotbal. Jelikož si Jílové již žádnou větší šanci nevypracovalo, zápas skončil čtyřbrankovou výhrou Benátek.

Od prvních minut bylo zřejmé, jakým směrem se bude zápas ubírat. První velkou šanci si brzy připsal Michal Korec, který nezužitkoval velmi dobrý centr svého bratra Martina. Michal Korec si napravil reputaci v 9. minutě, který hlavou přetavil v gól centr Vajgla – 1:0. Benátečtí i nadále diktovali tempo hry. Vajglova střela zpoza vápna letěla nad břevno. Další příležitost už ale byla využita. Martin Korec vysunul svého sourozence Michala Korce, který proti brankáři hostí Pokornému nezazmatkoval a s jistotou proměnil – 2:0. Ve 27. minutě si počínal v pokutovém území nedovoleně jílovský David Vostárek vůči Michalu Korcovi a pískala se penalta! Míč si postavil Martin Korec, nechal ale zazářit gólmana Pokorného, který mu pokutový kop zneškodnil. O malou chviličku déle přišel centr z pravé strany, který uklidil na zadní tyči do brány František Jakubec, jenž si připsal první branku v benáteckém dresu – 3:0. A gólová smršť pokračovala. Kamlach přenesl hru na nabíhajícího Martina Korce, který odčinil penaltové zaváhání – 4:0. Až tady se brankostroj domácích zastavil. Přesto mohli ještě Benátečtí do konce prvního poločasu skórovat. Rohový kop Vajgla trefil z voleje Michal Korec, těsně ale přestřelil. Jílové si v prvním poločase nevypracovalo jedinou vážnější šanci, a tak odcházelo do kabin se sklopenými hlavami.

Úvod druhého poločasu poznamenalo počasí. V Benátkách nad Jizerou se zatáhlo, začalo bouřit a navíc také silně pršet. Není tedy divu, že hlavní rozhodčí Petr Benák v 53. minutě na téměř půlhodinu zápas přerušil. Po jeho opětovném zahájení se hrál o poznání horší fotbal. Na vině byly zejména velké kaluže, které se na benáteckém pažitu utvořily po obrovské průtrži mračen. Domácí si pozorně hlídali výsledek, hosté nekladli nějaký vážnější odpor. Za zmínku stojí snad jen střela hostujícího kanonýra Štědronského, kterou brankář Jíra vyrazil na rohový kop. V závěru utkání vysunul střídající Mašek Vajgla, ten ale mířil pouze do levé tyčky.

Benátečtí se po této výhře posunuli na 5. místo s jednobodovým odstupem od čtvrtého Tatranu Rakovník, před kterým by po závěrečném zápase v Louňovicích chtěli rozhodně skončit. S Louňovicemi Benátky na podzim doma prohrály 1:3 (viz. článek).


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Velmi dobře jsme zvládli první poločas, kdy byl hratelný terén. Soupeře jsme do ničeho nepustili. Dali jsme čtyři góly a utkání jsme rozhodli. Mužstvo k zápasu přistoupilo zodpovědně a my ho zvládli. Po pětadvacetiminutovém přerušení zaviněném bouřkou a deštěm se utkání jen dohrávalo. Těší mě, že se nikdo nezranil a že jsme zápas dovedli do vítězného konce."

Trenér Jílového Petr DOLEŽAL: „Předvedli jsme šílený výkon. Naši hráči vůbec nereagovali na důraz soupeře. Za celý zápas se tomu nedokázali přizpůsobit, proto to takhle dopadlo. Myslím si, že to snad bohatě stačí toto hodnocení."

Předzápasové představení soupeře z Jílového naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – FC Jílové ZDE!

VÝSLEDKY 29. kola Krajského přeboru :

  • SK Benátky – Jílové 4:0 (4:0)
  • Sp.Příbram – Dobřichovice 2:1 (4:0) video
  • Tn.Rakovník – N.Ves p/Pl. 3:1 (2:0) článek a foto
  • Čáslav "B" – Dl.Lhota 2:1 (0:0) článek
  • Un.Beroun – Pol.Nymburk 2:5 (1:4) článek
  • Poděbrady – Klecany 0:2 (0:0) článek
  • Semice – Louňovice 0:1 (0:0) článek
  • Sedlčany – Ovčáry 2:4 (2:1) článek 1 a 2

Příští 30. kolo v 17:00 hod., SOBOTA: Louňovice – SK Benátky, Dl.Lhota – Un.Beroun (10:15), N.Ves p/Pl. – Sp.Příbram (10:15), Ovčáry – Semice (15:00), Dobřichovice – Čáslav "B", Jílové – Tn.Rakovník, Klecany – Sedlčany, NEDĚLE: Pol.Nymburk – Poděbrady.