Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 15.kolo 18.11.2012

SK Benátky   TJ Slavia Louňovice
1:3
( 0:0 )

Jíra – Rosenkranz, Karásek, Jakubec, Horák – Jiránek, Smetana, Třasák, Martin Korec – Došlý (73. Michal Korec), Šimek(68. Hrdlička)

Diváků: 100

Janocsko – Böhm, Petr Císař, Kolísek, Patrik Císař, Sirový (86. Beran), J. Marc (90. Kroh), Nykl, Holub, Běhounek, T. Marc (90+1. Boev)

 
góly: 90+1. Michal Korec – 61. T. Marc, 75. Nykl, 79. Sirový (pen.)
karta: 5. Rosenkranz, 26. Jakubec, 40. Smetana, 78. Horák, 80. Michal Korec – 39. Běhounek
karta:
rozhodčí: Garaja – Kovář, Mrázek
delegát:
Bohuněk Karel
  Střely na branku: 4:5
Střely mimo: 5:4
Rohové kopy: 4:5
Ofsajdy: 4:4
Fauly: 20:25
Hráč utkání:
Jan Rosenkranz
Hráč utkání:
Petr Císař

Průběh zápasu

Benátky na závěr podzimu doma prohrály !

Zápas dvou týmů z horní poloviny přeborové tabulky viděli diváci na benáteckém fotbalovém stadionu. Domácí se snažili o výhru, která by jím přiblížila hosty z Louňovic na tři body.  Po vyrovnaném průběhu utkání se jim ale louňovický skalp nepodařilo získat. Hostující družina trenéra Hrušky, která byla o trochu lepším týmem si z městského stadionu odvezla výhru 3:1.

V úvodu utkání byl aktivnější soupeř z Louňovic, který si také připsal tři velmi dobré šance. Nejprve se na zadní tyči zjevil Petr Císař, avšak jeho střelu vyškrábl domácí gólman Jíra na rohový kop. O chvilku později byli hosté vpuštěni do ofsajdu, z nějž zakončoval Tomáš Marc, ale benáteckou bránu přestřelil. Netrvalo dlouho a přesnou přihrávku si zpracoval nikým nehlídaný Sirový, ale z malého vápna mířil nepochopitelně vedle. Benátecký tým se prezentoval několika střelami z větší vzdálenosti, které byly buď nepřesné, nebo nikterak razantní. Hosté měli dvě minuty před poločasovou přestávkou výhodu přímého kopu z velmi výhodné vzdálenosti, ale Petr Císař trefil pouze dobře postavenou zeď. Vzápětí byl na druhé straně evidentně poslán v pokutovém území loktem k trávníku domácí bek Jan Rosenkranz, avšak hlavní rozhodčí Garaja i jeho asistent Mrázek, který stál v ideálním postavení, tento zákrok přehlédli.

Do druhého poločasu vstoupili lépe hráči z Benátek nad Jizerou. Po levé straně pláchl Martin Korec, střílenou přihrávkou hledal nabíhajícího Šimka, který o kousek na přihrávku nedosáhl. Hosté odpověděli centrem Petra Císaře, jež minul levou tyčku doslova o píď. Jeden z rozhodujících momentů sobotního utkání přišel v 60. minutě. Mezi domácí obránce si naběhl Nykl a s míčem na kopačce startoval vstříc Jírovi, který mu jeho následnou střelu nohama vyrazil, přičemž ale utrpěl zranění na své dolní končetině, skácel se k trávníku a žádal o přerušení hry. Jeho tužba mu však nebyla hlavním rozhodčím Garajou vyslyšena! Akce tak pokračovala. U levé postranní čáry se chopil míče Tomáš Marc, viděl že se gólman Jíra svíjí u tyčky na trávníku a milimetrovým centrem na zadní tyč brány, vstřelil úvodní gól zápasu – 0:1. Těžko polemizovat nad tím, jestli mohli mít hostující hráči z tohoto gólu opravdovou radost. Jedním dechem musíme dodat, že Tomáši Marcovi asi jméno známého českého propagátora férového sportu Guth Jarkovského patrně nic neříká. O dvě minuty později se na druhé straně opřel do míče Jakubec, jeho pokus se ale stal pro gólmana Janocska chuťovkou. V 66. minutě měl na hlavě druhý gól Tomáš Marc, avšak mířil vedle. O pět minut později se Benátečtí opět zlobili na hlavního rozhodčího Garaju, který neznal pochopení s pádem Martina Korce v pokutovém území. Hlavní rozhodčí si už už dával píšťalku do úst, ale na poslední chvíli si to patrně rozmyslel. Tento verdikt natolik rozhořčil benáteckého trenéra Vladimíra Sedláčka, který byl následně vykázán na tribunu. Z ní už sledoval, kterak centr z levé strany těsně před Jírou přesně usměrnil louňovický kanonýr Petr Nykl0:2. Domácí mohli korigovat technickou střelou Horáka, avšak ta minula levý horní roh. Právě benátecký levý bek sehrál rozhodující roli o šedesát vteřin později, když v pokutovém území atakoval jednoho z hostujících hráčů a pískal se jasný pokutový kop proti domácím. K penaltě se postavil louňovický kapitán Jan Sirový, a i když gólman Jíra vystihl stranu, cestě míči do brány již zabránit nedokázal – 0:3. Od té doby bylo utkání rozhodnuté. Benátečtí však ještě dokázali alespoň zkorigovat stav, když se v první nastavené minutě trefil z přímého kopu přesně k pravé tyči střídající Michal Korec1:3. Ihned poté odpískal nepřesný hlavní sudí Miroslav Garaja konec utkání.

Hráčům Benátek nad Jizerou se nepovedlo v posledním podzimním utkání vybojovat důležité tři body a udržet nevelký kontakt s první trojkou. Po prohře s Louňovicemi klesli na páté místo, avšak na jaře bude stále o co hrát.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Hráli jsme proti velmi kvalitnímu soupeři. Myslím si, že proti jednomu z nejkvalitnějších, proti kterému jsme v domácím prostředí hráli v podzimní části. Utkání bylo vyrovnané. Bylo o tom, komu se podaří vstřelit první branka, což se podařilo hostům. Poté následovala sporná situace v soupeřově vápně, kterou rozhodčí nechal hrát dál. Myslím si, že se tam dala určitě pískat penalta. Od stavu 0:2 měli hosté utkání pod kontrolou. Naše snížení v 90. minutě už nic neřešilo. Je to škoda, protože jsme chtěli soupeře trošku bodově dotáhnout. Nepodařilo se nám to, jsem z toho zklamán."

Trenér Louňovic Jiří HRUŠKA: „Přijeli jsme do Benátek, které, dá se říct, na tom byly stejně jako my. V tabulce pravdy jsme měli oba dva plus deset bodů. Věděli jsme, že je to neobyčejně těžký a zkušený soupeř. Některé hráče jsem znal, takže jsem věděl, co nás čeká. Domácí porazili celou špičku krajského přeboru. Celý týden jsme se na zápas připravovali. Měli jsme motivaci, protože to byl pro nás zápas podzimu. Snažil jsem se hráče motivovat, což je vždy ke konci soutěže problémem. Utkání samotné se hrálo na krásném stadionu a krásné trávě. Na tuhle dobu to tady bylo hřiště perfektně připraveno. Co se týče taktiky, tak jsme si řekli, že spíš necháme domácí, aby útočili, čímž nám otevřou okénka za svojí obranou. Věděli jsme, že jsou rádi, když mohou hrát do otevřené obrany. V zásadě to dopadlo tak, že se hra přelévala na obě dvě strany. Nebylo v ní až tolik brankových příležitostí. Byl to vyrovnaný zápas, ve kterém jsme byli šťastnější. Dali jsme v rychlém sledu dva góly, které nás uklidnily. Poté jsme utkání hráli s klidným koncem."

Předzápasové představení soupeře z Louňovic naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – TJ Slavia Louňovice ZDE!

VÝSLEDKY 15. kola Krajského přeboru :

  • SK Benátky – Louňovice 1:3 (0:0)
  • Sp.Příbram – N.Ves p/Pl. 0:2 (0:1) článek 1 a 2
  • Semice – Ovčáry 0:5 (0:3) článek 1 a 2
  • Poděbrady – Pol.Nymburk 3:0 (1:0) článek 1 a 2
  • Čáslav "B" – Dobřichovice 3:0 (2:0) článek
  • Tn.Rakovník – Jílové 5:1 (3:0) článek a foto
  • Sedlčany – Klecany 6:2 (3:0) článek
  • Un.Beroun – Dl.Lhota 0:0 (0:0) článek