Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE přenos utkání, začátek ve 13:30 hodin:
SK Benátky – TJ Slavia Louňovice

V SOBOTU 17.11. přijede do Benátek v 15. kole - SLAVIA LOUŇOVICE.



Podzimní část Krušovického fotbalového přeboru dospěla ke svému konci a o nadcházejícím víkendu čeká středočeského fotbalisty poslední kolo před zimní pauzou. Už v sobotu 17. listopadu je na Městském stadionu v Benátkách nachystán šlágr posledního podzimního kola, protože domácí v tabulce čtvrté Benátky budou hostit aktuálně druhý tým tabulky, kterým je Slavia Louňovice. Červenobílí v dosavadním průběhu soutěže ve 14 zápasech 11 vyhráli, 1 remizovali a 2 prohráli. Při skóre 33:10 a zisku 34 bodů jsou tak Louňovičtí, jak jsme již říkali, druzí. A když se také podíváme na tabulku Louňovic venkovních zápasů, tak zjistíme, že tento tým ze šesti utkání, které odehrál na hřištích soupeřů ani jednou neztratil body, což je řadí na první místo a druhou pozici hájí právě Benátky. (dosavadní výsledky a tabulka KP – Slavia Louňovice).

V LOŇSKÉM ročníku 2011/2012 proti Louňovicím:
V loňském ročníku se oba celky poprvé ve své novodobé historii potkaly shodou okolností rovněž v podzimním posledním kole v Benátkách. Zdecimovaní hosté přijeli jen s jedenácti hráči a několik hráčů Louňovic dohrávalo zápas se sebezapřením. Přesto hosté dokázali urvat v Benátkách bod za remízu 3:3 a zápas byl přítomnými diváky označen za velice kvalitní. V dresu domácích se dvakrát trefil David Šťastný a jeden gól dal Michal Korec, za hosty dvakrát do černého mířil Bečvařík a jeden gól vstřelil Sirový (článek z utkání). Na jaře padlo ve vzájemném zápase rovněž šest branek, avšak z výhry se radovaly Louňovice. Po dvou gólech Štěpána Böhma a jedné Boeva a Sirového. Za hosty kontrovali Škarecký a Martin Korec (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátky v minulém kole cestovali do Jílového u Prahy, na půdu beznadějně posledního týmu tabulky přeboru. Roli favorita Benátečtí potvrdili a domů přivezli všechny tři body za výhru 5:0. Střeleckou slinu v zápase chytil Radek Šimek, autor hattricku. Sekundoval mu dvougólový Martin Korec. Brankář Jíra vychytal své první čisté konto v dresu „A“ týmu (článek z utkání).

MINULÉ kolo Louňovice:
Louňovice v minulém kole hrály v „domácím“ prostředí na umělé trávě v Kostelci nad Č.Lesy a svou výhru si pohlídaly. Už v prvním poločase šli domácí do vedení a ve druhé půli navíc Holub s Marcem zvýraznili náskok svého týmu proti celku Semic, který dle slov svého trenéra Havránka, nebyl, co se týče hry dopředu vůbec nebezpečným týmem (článek z utkání 1 a 2).
Louňovice nastoupily v minulém 14. kole "doma" proti Semicím v této sestavě: Janocsko – Holub, Štěpán Böhm, Kolísek, Císař Patrik – Marc Josef, Sirový, Brhlík (Běhounek), Marc Tomáš – Nykl, Boev (Beran)

Představení soupeře – TJ Slavia Louňovice:
Louňovice byly nováčkem loňského ročníku krajského přeboru a po podzimní části té předchozí sezóny nevládla v tomto týmu okresu Praha-Východ spokojenost. Proto přišel radikální řez kádrem, tým se na jaře zvedl a uhájil přeborovou příslušnost. V kvalitních výkonech z jarní části soutěže pokračují Louňovičtí také v letošním roce, prozatímní druhé místo o tom zcela jasně svědčí. Pojďme se tedy nyní podívat na kádr týmu Slavie.
Z třetiligového Loko Vltavín přišel chytat loni do Louňovice chytat čtyřiadvacetiletý Jakub Hrábek, který byl celkem sedmkrát na lavičce prvoligového týmu Bohemians 1905, kde chytal také za tamní divizní béčko. Druhým gólmanem, se kterým se Hrábek střídá, je Michal Janocsko. Ten v minulosti působil v mládežnických týmech Sparty Praha, následně působil v týmu SK Kladno a naposledy byl oporou Hornoměcholupského SK v divizi skupiny C. Loni byl nejlepším střelcem týmu Štěpán Böhm, který hrál v divizních Horních Měcholupech a pražský přebor za Sokol Královice. Zajímavé je, že Böhm také nastupuje na někdy na postu stopera a v minulosti příliš gólů nedával, letos se zatím trefil dvakrát. Pouhý jediný gól vstřelil zkušený šestatřicetiletý útočník s bulharskými kořeny Vasil Boev, který je současně také trenérem mládeže ve Slavii Praha. Někteří benátečtí fandové možná vzpomenou, jak duo Vasil Boev a Michal Klesa řádilo tehdy ještě v I.B třídě v dresu rezervy Sibřiny, jejíž áčko hrálo třetí ligu a právě Boev s Klesou také v ČFL stříleli branky. Není také bez zajímavosti, že Vasil Boev v době ještě ne zcela tak nedávné koketoval s vedením Benátek o angažmá u Jizery, ale nedohodl se na podmínkách. Ze zimních loňských posil pokračuje stoper Ondřej Kolísek z divizních Horních Měcholup. Několik dalších zkušených fotbalistů ovšem v louňovickém celku angažmá po jarní části ukončili. Nyní vedení spolu s realizačním týmem Slavie staví především na mladých hráčích, což se jim zatím očividně vyplácí. Nejlepšími střelci týmu jsou prozatím se sedmi góly Jakub Běhounek (dvaadvacetiletý záložník či útočník začínal ve Viktorii Žižkov a naposledy působil v Pražském přeboru v týmu Čechie Uhříněves) a Petr Nykl (o rok starší, než spoluhráč Běhounek). V loňském ročníku spolu působili v Uhříněvsi, kde kanonýr Nykl dokázal do sítě soupeřů nasázet úctyhodných třiatřicet gólů ve třiceti odehraných zápasech! Oba mladí fotbalisté budou jistě velkým nebezpečím. Patrik Císař a Lukáš Brhlík jsou rovněž mladíci, kteří prošli dorosty Bohemians 1905. Ovšem právě Lukáš Brhlík nebude moci v Benátkách na trávník vyběhnout, jelikož v minulém utkání proti Semicím dostal čtvrtou žlutou kartu a podzim tak pro něj tedy skončil o kolo dříve. Trenérem Louňovic je v současné době Jiří Hruška, který v minulosti vedl divizní Vyšehrad či třetiligový Motorlet Praha.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Garaja Miroslav z Čerčan na Benešovsku. Na pomezí mu budou pomáhat p. Kovář Otto z Jílového u Prahy a p. Mrázek Radek z Vrchotových Janovic. Delegátem FAČR je p. Bohuněk Karel z Kojetic u Prahy. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Poslední utkání podzimní části 15. kola krajského přeboru bude na Městském fotbalovém stadionu v Benátkách sehráno v SOBOTU 17. listopadu s výkopem ve 13:30 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším domácím utkání krajského přeboru a k zisku důležitých tří bodů!

Sledujte ON-LINE: 15.kolo: SK Benátky – TJ Slavia Louňovice

Více o soupeře na jeho stránkách: TJ SLAVIA LOUŇOVICE

TOMBOLA:
Součástí domácích zápasů je také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!



--> Zpět