Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE přenos utkání, začátek v 17:00 hodin:
SK Benátky – FC Jílové

V NEDĚLI 9.6. hostíme v Benátkách ve 29. kole tým - FC JÍLOVÉ.



Fotbalový Krušovický krajský přebor finišuje. Do konce jarní části mistrovské sezóny totiž zbývají již jen dva zápasy, z nichž jeden sehrají Benátky doma a v závěrečném kole budou cestovat ven. Nejbližší utkání čeká benátecký celek tuto neděli 9. června, když v domácím prostředí budou hostit předposlední celek tabulky a již téměř jistého sestupujícího – FC Jílové. V sázce pro Benátecké je ještě poměrně dost, z šesté pozice totiž ztrácí jen jediný bod na čtvrté místo, které současně okupují Dobřichovice se shodným bodovým ziskem spolu s Tatranem Rakovník. Povinnost Benátkám velí doma vyhrát! Jílové je, jak již bylo napsáno, na patnáctém místě, když ve 28 zápasech 5 vyhrálo, 6 remizovalo a 17 prohrálo. Při skóre 50:75 získalo 21 bodů (dosavadní výsledky a tabulka KP – FC Jílové).

NA PODZIM venku v Jílovém:
V podzimním utkání v Jílové si Benátečtí obuli střelecké kopačky a bylo to znát. Skórovali však jen dva hráči, a sice Radek Šimek a Martin Korec. Prvně jmenovaný zaznamenal dokonce hattrick, druhý pak přidal dvě branky, což celkově znamenalo jednoznačné benátecké vítězství 5:0. Už v prvním poločase oba kanonýři svými trefami zařídili průběžný stav 2:0 pro hosty, čímž se mužstvo uklidnilo a v pohodovém tempu nastřílelo ve druhé půli ještě tři branky (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Velkou radost svým příznivcům udělaly Benátky také v minulém kole v domácím prostředí. Jejich poslední dva víkendy však byly jako den a noc. Nejprve drtivá porážka v Sedlčanech 0:6, aby o týden později přišly střelecké domácí hody. Krutou porážkou 1:7 to odnesly nedaleké Semice. Do role popravčího se pasoval mladší z bratrů Korců Michal, který účet semického brankáře Fišera zatížil hned čtyřmi trefami! Dvě branky přidal střídající Milan Karásek, který se nezvykle objevil vepředu a odměnil se dvěma góly. Gólový účet vlastní brankou završil Bříza. Za hosty jediný čestný úspěch zaznamenal Koštíř. Ještě připomeňme drtivý poměr střel na branku: 14:2. K tomu není co dodat (článek z utkání).

MINULÉ kolo Jílové:
Malinkou jiskřičku na konci tunelu vykřesali v minulém kole doma hráči Jílového. V roli jasného favorita přijela Nová Ves pod Pleší, jenže na těžkém a podmáčeném terénu se všechny rozdíly smazaly a o výhře domácího týmu v poměru 3:2 nakonec rozhodla větší bojovnost outsidera. Nová Ves si tak porážkou zkomplikovala situaci v boji o druhé místo, Jílové sice třemi body ještě vykřesalo naději, která však pluje na vlně velké teorie (článek z utkání a video).

Představení soupeře – FC Jílové:
S letošní fotbalovou sezónóu nemůžou být v Jílovém rozhodně spokojeni. Tento celek je nováčkem Krušovického krajského přeboru, kam postoupil z I.A třídy skupiny B, kde skončil s pětačtyřiceti body až na sedmém místě tabulky. Také Semice, které postoupily shodně se 45 body, jsou nyní v krajském přeboru u samého dna tabulky a ukazuje se, že soutěž je oproti I. A třídě určitě kvalitnější. Zatímco Semičtí mají na záchranu větší šanci a vypadá to, že v KP setrvají i v příštím ročníku, Jílové by už v nejvyšší krajské soutěži mohl zachránit jen zázrak. V případě, že budou sestupovat tři týmy, pak už všechny naděje pohasly, v případě, že dva (což je varianta nejpravděpodobnější) by Jílové muselo oba zbývající zápasy vyhrát a zároveň doufat, že Spartak Příbram nebude ani jednou bodovat. Je tedy možné, že po utkání u Jizery již bude o osudu jílovského týmu jasno. Věřme, že Benátečtí výhrou ještě udrží naději na konečné čtvrté místo, které by bylo určitě velmi dobrým vysvědčením místní kopané.
Protože je tento tým pro nás úplně nový, nemáme o něm téměř žádné informace. Můžeme jen uvést, že v podzimní části sezóny se brance se objevoval Tomáš Mejzr, který se epizodně mihl také v Benátkách. V minulosti působil v Lysé nad Labem, Semicích a předtím také chytával do dorosteneckých kategorií Slavie Praha. Mezi tyčemi se nyní objevuje David Pokorný, který se v loňském ročníku vrátil ze Slavie Praha a patřil k oporám. Jenže v krajském přeboru a zvýšenou kvalitou týmů už ani jeho výkony nestačily na více, než je současné předposlední místo. Jeden primát však Jílové drží! Nejlepším střelcem týmu je s dvaceti trefami Matěj Štědronský, kterému zároveň patří vedoucí příčka mezi kanonýry celého krajského přeboru a svými dvaceti góly obstaral téměř polovinu gólů celého týmu Jílového! Je tedy jen pro tento tým škoda, že podobných hráčů nemají ve svém týmu více, neboť s takovýmto gólovým příspěvkem by se dostavily i odpovídající výsledky. Jedenáct branek dohromady přidali ještě bratři – Svatoslav Nevrlý a František Nevrlý. Prvně jmenovaný nasázel sedm a druhý čtyři. Trenérem týmu je pan Robert Bradáč.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Benák Petr z Českého Brodu a na pomezí mu budou pomáhat p. Svoboda Jindřich z Ratboře u Kolína a p. Šmejkal Jiří z Českého Brodu. Delegátem FAČR je p. Halaš Josef. Uvedenému triu rozhodčích pak přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe!

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 29. kola krajského přeboru bude na Městském fotbalovém stadionu v Benátkách sehráno ve NEDĚLI 9. června s výkopem v 17:00 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v posledním domácím utkání sezóny 2012/2013 v krajském přeboru a k zisku tří bodů!

Sledujte ON-LINE: 29.kolo: SK Benátky – FC Jílové

Více o soupeře na jeho stránkách: FC Jílové

TOMBOLA:
Součástí domácích zápasů je také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!



--> Zpět