Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 18.kolo 25.03.2012

SK Benátky   SK Mnichovo Hradiště
1:0
( 1:0 )

Bejr – Reichert, Karásek, Rosenkranz, Korejza – Škarecký, Cruz, Smetana, Šťastný (56. Cepka) – Michal Korec (75. Mašek), Martin Korec (90+1. Fingerhut)

Diváků: 180

Moc – Sameš, Rambousek, Hofman, Z. Kraus (74. Špetlík), Krejza, M. Jíra, Lukeš (68. Lakatoš), Radačovský, Hrdina, Bejda

 
góly: 9. Korec Martin
karta: 45. Korejza – 64. Z. Kraus, 76. Bejda, 78. Radačovský, 90+1. Sameš
karta:
rozhodčí: Vlk Miroslav – Chovanec, Smolka
delegát: ing. Hora Jan
  Střely na branku: 4:1
Střely mimo: 2:7
Rohové kopy: 0:8
Ofsajdy: 4:4
Fauly: 11:13
Hráč utkání:
Josef Bejr
Hráč utkání:
Jakub Radačovský

Průběh zápasu

Benátky byly šťastnějším mužstvem a všechny body zůstaly doma !

Osmnácté kolo krajského fotbalového přeboru svedlo mezi sebe dva celky z mladoboleslavského okresu. Roli favorita na domácím hřišti hájily Benátky, avšak hosté z Mnichova Hradiště rozhodně nepůsobili v roli ustrašeného nováčka. Utkání ovšem bylo na góly skoupé, rozhodla jediná trefa už z úvodu utkání, v deváté minutě vystřelil domácím všechny body Martin Korec. K průběhu utkání svým výkonem přispěla i trojice rozhodčích z okresu Mladá Boleslav v čele s hlavním Miroslavem Vlkem, kteří duel zvládli bez problémů.

Už v deváté minutě domácí podnikli rychlý brejk. Míč putoval přes Šťastného a Korejzu do vápna, kde ovšem nedosáhli v nadějných pozicích bratři Korcové. Ještě v téže minutě se ale Benátky radovaly z úvodní trefy. Stanislav Smetana centroval z opačné strany, než o chvíli předtím Korejza, našel ve vápně Martina Korce, který si balón zpracoval a poslal za záda brankáře Moce – 1:0. Ve 26. minutě si benátečtí stopeři vybrali slabší chvilku, když se nedohodli ve vzájemné komunikaci a za jejich záda se tak dostal Jakub Radačovský, vystřelil a gólman Bejr včasným zákrokem domácí podržel. O chvíli později se připomněl opět Radačovský, hlavou branku na zadní tyči ale netrefil. Z protiútoku měly gólovku i Benátky. Michal Korec byl na malém vápně zcela volný, hlavičkoval míč do země, gólman Moc už byl překonán, jenže balón odskočil jen těsně nad břevno. Další příležitost měl Karásek, k němuž propadl centr Korejzy. Sám před Mocem ale střílel slabě. Na druhé straně měl další šanci nejaktivnější hráč hostí Radačovský, protlačil se přes stoperskou dvojici, křížnou střelou ale pálil těsně vedle.

V úvodu druhého poločasu pálil dvakrát Bejda, obě jeho střely sice nepostrádaly razanci, ale chyběla jim přesnost. V 55. minutě to byl opět bývalý benátecký záložník a nyní mnichovohradišťský špílmachr Stanislav Bejda, kdo točil míč na zadní tyč a až Cruz musel míč odhlavičkovat do bezpečí. V 60. minutě stáli při hostech všichni svatí. Střela Martina Korce z trestného kopu z možná pětadvaceti metrů skončila na pravé tyči Mocovy branky. V 76. minutě byl hostující Bejda zřejmě udeřen loktem do obličeje, jenže ani jeden z trojice rozhodčích tento moment neviděl. Stanislav Bejda tak při ošetření u pomezní čáry očastoval rozhodčí sprškou neslušných výrazů a obdržel tak žlutou kartu. Benátky nebyly ve druhé půli nebezpečné a míč měl častěji na kopačkách spíše Mnichovohradišťský SK. Ke střelbě se ovšem nedostával, a tak domácí svůj hubený náskok hlídali. V samém závěru ještě Bejda přehazoval Bejra, ale míč šel vedle.

Benátečtí tak v derby utkání získali všechny tři body i když hra mužstva nebyla ideální tak jako minulý víkend v Libiši. Nadále tak pod trenérskou dvojicí Sedláček a Kubík ještě neprohráli. Jejich série tak trvá již devět mistrovských zápasů. V příštím kole Benátky zajíždějí do Berouna, kde hráči od Jizery v novodobé historii vždy získali minimálně bod.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Utkání bylo bojovné. Postrádalo kombinaci, přesnost, fotbalovost. Z naší strany to byl velmi špatný výkon. Hráli jsme špatně, bojácně, nepodrželi jsme balon. De facto jsme vyhráli šťastně. Proměnili jsme jednu ze dvou šancí, neboť trestný kop do tyče gólman chytil. Vyhrál šťastnější a dnes jsme to štěstí měli my. Za dobu mého působení v Benátkách to byl asi náš nejhorší výkon, co se týče hry a fotbalovosti. Tři body jsou důležité, ale já jsem takový, že chci, abychom hráli fotbal pro lidi, ale dnes to pro ně moc nebylo."

Trenér SK Mn.Hradiště Pavel KOČÍ: „Dnes jsme si minimálně bod zasloužili, hlavně za druhou půli, kdy jsme tlačili. Rozhodl jeden moment. Na šance to bylo vyrovnané. Takže rozhodlo to, že domácí dali gól a my ne. V některých fázích místo střelby volíme zasekávání. Když už vystřelíme, tak musíme trefit bránu."

Předzápasové představení soupeře z Mn.Hradiště naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – SK Mn.Hradiště ZDE!

PROGRAM: 18.kolo krajského přeboru ZDE!

VÝSLEDKY 18. kola krajského přeboru :

  • SK Benátky – SK Mn.Hradiště 1:0 (1:0)
  • Dobrovice – Nové Strašecí 5:1 (1:1) článek 1 a 2
  • Čáslav "B" – Pol.Nymburk 3:1 (1:0) článek 1 a 2
  • SK Úvaly – Tn.Rakovník 2:1 (1:0) článek 1 a 2
  • Sedlčany – Un.Beroun 5:2 (2:1)
  • SK Rakovník – Č.Brod 0:2 (0:0) článek 1 a 2
  • Dobřichovice – K.Hora 0:0 (0:0) článek 1 a 2
  • Louňovice – Libiš 1:1 (0:1) článek

Příští 19. kolo v 16:30  hod.: SOBOTA: Union Beroun – SK Benátky, Tn.Rakovník – Sedlčany, Dobrovice – SK Rakovník, Libiš – Český Brod, Nové Strašecí – Čáslav "B", NEDĚLE: Kutná Hora – Úvaly, Polaban Nymburk – Dobřichovice, Mn.Hradiště – Louňovice.