Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE utkání, začátek v 15:00 hodin. SK Benátky - SK Mnichovo Hradiště

V NEDĚLI 25.3. hostíme v 18. kole tým - SK Mn.Hradiště.



Nejen fotbalové jaro, ale i astronomické už dorazilo, a tak fotbalové trávníky opět ožívají. Krajský fotbalový přebor a I.A třídy mají za sebou již dvě kola, o nadcházejícím víkendu startují také I.B třídy a okresní soutěže na Mladoboleslavsku. Benátečtí fotbalisté poprvé na jaře vyběhnou na domácí přírodní trávník Městského fotbalového stadionu a budou v rámci okresního derby hostit nováčka z Mnichova Hradiště. Předchozí domácí duel sehrály Benátky na umělce, nyní už díky zlepšenému počasí budou hrát na přírodním trávníku. Mnichovohradišťský SK v současné době okupuje předposlední 15. příčku, když v 17 zápasech 4 vyhrál, 4 remizoval a 9 prohrál. Při skóre 21:33 má MSK na svém kontě 16 bodů. (dosavadní výsledky a tabulka KP – SK Mn.Hradiště).

Na podzim venku v Mn.Hradišti:
Ve třetím podzimním kole Benátečtí zavítali do Mnichova Hradiště, kde nakonec došlo k dělbě bodů. Do vedení se dostal ve 34. minutě nováček z Hradiště, po fatální chybě Kozmy se trefil Klain. Vyrovnání přinesla 78. minuta, kdy byl mladým Špetlíkem ve vápně sražen Michal Korec a z nařízené penalty na konečných 1:1 vyrovnal Stanislav Smetana. Oba týmy tak v té době na první podzimní výhru čekaly. (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátky v minulém kole zajížděly do Libiše, kde se jim dlouhodobě výsledkově nedaří. Tentokrát však hráči od Jizery převedli kvalitní výkon a nebyli také daleko zisku všech bodů. Oba celky předvedly kvalitní fotbal, který se divákům musel líbit. Vždyť také bylo k vidění pětadvacet střel na branku nebo mimo branku. Skóre otevřel v 50. minutě po přiťuknutí Korejzy střelou Martin Škarecký, vyrovnání přinesla přesná hlavička Jiřího Kabyla ml. po rohovém kopu. Třikrát také byla nastřelena branková konstrukce. (článek z utkání).

MINULÉ kolo Mn.Hradiště:
Mnichovo Hradiště ve veledůležitém utkání na domácí půdě bodovalo. V duelu se Sedlčany padlo celkem pět branek. Důležitý pro vývoj utkání byl už první poločas, kdy si MSK vypracoval dvoubrankový náskok. Hosty v poločase nakoplo dvojité střídání. Střídající Valsa totiž hned po obrátce snížil, jenže domácí opět skórovali. Na konečných 3:2 z pohledu Hradiště snižoval bojovník Bartoš. MSK se tak na Tatran dotáhl na dostřel jediného bodu. V utkání padla také červená karta na straně domácích. Tu uviděl z ruky rozhodčího Jindřicha Svobody Jiří Zajíček, který může tedy očekávat trest od disciplinární komise a v neděli tak v Benátkách nenastoupí. (článek z utkání)

Představení soupeře – SK Mnichovo Hradiště:
Mnichovohradišťský SK se z postupu z I.A třídy skupiny B radoval po umístění na třetí pozici, v závěsu za rovněž postupujícími Louňovicemi a Nymburkem. Post brankáře obsazuje hradišťská stálice, a sice Jaroslav Moc. Vzrůstem nepříliš vysoký gólman pamatuje ještě vzájemné souboje s Benátkami z I.A třídy. Zadní řady diriguje kapitán týmu Tomáš Hofman, mimo jiné trenér starších dorostenců Mnichova Hradiště. V záložní řadě kromě se šesti góly nejlepšího střelce týmu – zkušeného Stanislav Bejdy, který hrával třeba v Mladé Boleslavi, Dobrovici, Nymburce, Benátkách, Českém Dubu atd., působí také někdejší futsalový reprezentant Martin Hrdina, jenž také v minulosti hrával v Benátkách nad Jizerou nebo divizní Dobrovici. Známým jménem bezesporu je také vytáhlý útočník a kanonýr Patrik Dido, který v minulosti hrával třetí fotbalovou ligu za Hlavici a Ovčáry, v divizi pak mimo jiné působil v jablonecké rezervě či v Českém Dubu. Na podzim vstřelil v mnichovohradišťském dresu dvě branky. Druhým nejlepším střelcem týmu hned po Bejdovi je s pěti góly mladý Jakub Radačovský. Trenérem týmu je pak pan Pavel Kočí, který před začátkem jara řekl: „Už při pohledu na tabulku je náš cíl jednoznačný – zachránit se v krajském přeboru. Kádr zůstal stejný jako na podzim, i když se snažíme ho posílit o dva až tři hráče, jejichž příchody se nám zatím nepodařilo realizovat.“

VZÁJEMNÁ bilance s SK Mn.Hradiště:
Benátečtí se utkali s Mnichovohradišťským SK zatím pětkrát.
Sezóna 2006/2007 (I.A):

Podzim 2006: Benátky – Mn.Hradiště 1:0
Jaro 2007: Mn.Hradiště – Benátky 0:1 (článek z utkání).
Sezóna 2007/2008 (I.A):
Podzim 2007: Benátky – Mn.Hradiště 2:0 (článek z utkání).
Jaro 2008: Mn.Hradiště – Benátky 2:2 (článek z utkání).
Sezóna 2011/2012 (KP):
Podzim 2011: Mn.Hradiště – Benátky 1:1 (článek z utkání).
Jaro 2012: Benátky – Mn.Hradiště neděle 24.3.2012
Statistika: Benátky mají zatím z pěti vzájemných zápasů 11 bodů, skóre 7:3. Mn.Hradiště 2 body, skóre 3:7.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání budou řídit rozhodčí z mladoboleslavského okresu. Jako hlavní rozhodčí p. Vlk Miroslav z Luštěnic a na pomezí mu budou pomáhat p. Chovanec Petr z Dolní Krupé a p. Smolka Martin z Mladé Boleslavi. Delegátem ČMFS je p. Hora Jan. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 18. kola krajského přeboru bude na Městském stadionu v Benátkách sehráno v NEDĚLI 25. března s výkopem v 15:00 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším domácím utkání krajského přeboru a k zisku důležitých tří bodů!

Sledujte ON-LINE: 18.kolo: SK Benátky – SK Mn.Hradiště

Více o soupeře na jeho stránkách: SK MNICHOVO HRADIŠTĚ

TOMBOLA:
Součástí domácích zápasů je také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!



--> Zpět