Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

PROGRAM 18. kola KP mužů

Během nadcházejícího víkendu se odehraje 18.kolo středočeského krajského přeboru mužů. Více o soupeřích, které na sebe narazí čtěte uvnitř článku.


Již třetí jarní kolo krajského přeboru mužů se odehraje o tomto víkendu. Počasí přeje a tak věřme, že již všechna mužstva nastoupí na přírodních trávnících. Benátky doma přivítají nováčka z Mn.Hradiště se kterým mají dobrou bilanci a budou tak chtít určitě získat po dvou remízách tři body. Jako magnet kola bude zřejmě souboj mezi Dobrovicí a Novým Strašecím, svůj náboj bude mít jistě i zápas týmů ohrožených sestupem mezi domácí Čáslaví a hostujícím Polabanem Nymburk.

SK Rakovník (16.místo/14 bodů) – SK Český Brod (2./34), SO 24.3., 10:15 (hl. roz. Nehasil Karel), podzimní zápas 2:4
Dokážou hosté uhlídat rozjetého Endyho Guadalupeho? ... Loni touto dobou se oba tyto celky potácely nad propadlištěm krajského přeboru, aby se nakonec oba po spanilé jarní jízdě zachránily. Letos je na tom rakovnický SK podobně, hostující SK ale figuruje v horních patrech tabulky. Jaro zahájili oba soupeři výhrou v domácím prostředí a remízou venku. Domácí trenér Vlček v minulém kole překvapil základní sestavou a vydoloval bod v derby v Novém Strašecí. Český Brod získal všechny body za hubenou výhru nad Louňovicemi. Podle trenéra Tesaře je stále problém proměňování šancí. Českobrodské zachránil Trnka, který ovšem mimo gólu dostal také čtvrtou žlutou a v tomto kole musí pauzírovat. Ve vzájemných zápasech posledních tří sezon si o chloupek lépe stojí domácí - v dvou ročnících divize se vždy radoval domácí tým, v loňské sezóně rakovničtí neprohráli (doma výhra a v Brodě remíza) a z letošního podzimu mají soupeři co vracet.

Slavia Louňovice (9./22) – Sokol Libiš (4./31), SO 24.3., 15:00, (Garaja Miroslav), 1:3
Slavia se letos poprvé představí na vlastním hřišti v mistrovském zápase. První dvě utkání hráli na hřištích soupeřů a nejenže nezískali ještě ani bod, ale také nevstřelili branku. Na domácím hřišti v tomto ročníku podlehli pouze jednou a to hned v prvním kole Českému Brodu. O tomto víkendu bude za žluté karty stát stoper Böhm. Uspějí proti v pohodě hrající Libiši? Ta sice na domácím hřišti ještě neprohrála, ale venku se jí tolik nedaří a získali 8 bodů na hřištích soupeřů. Ale na jaře ještě hořkost porážky libišští nepoznali.

FK Dobrovice (3./33)– Sokol Nové Strašecí (7./25), SO 24.3., 15:00 (Chaloupka Aleš), 0:1
Dobrovičtí se v minulém kole rehabilitovali v zápase s Polabanem Nymburk vítězstvím 0:4. Tentokrát se konečně představí na vlastním hřišti, protože první "domácí" utkání jara sehráli na umělce v Benátkách. Oslabením pro ně může být zranění Mrklase, ale cukráři mají dost kvalitních hráčů a určitě si s touto ztrátou poradí. To hostům bude mimo zraněného Lukáše Mrázka chybět i distancovaný Kaválek. Navíc Sokol podle trenéra Mrázka trápí střelecká nemohoucnost a bez gólů body nejsou - ve dvou zápasech jara zatím získali pouhý bod za remízu s rakovnickým SK. V loňské sezóně dokázali v Dobrovici uhrát bod za remízu 2:2, ale na vlastním hřišti podlehli. Ale dobrovičtí budou jistě chtít odplatit podzimní porážku.

Sokol Dobřichovice (11./17) – Sparta Kutná Hora (1./43), SO 24.3., 15:00 (Čermoch Jakub), 2:5
Vedoucí Sparta jede na hřiště nevyzpytatelných Dobřichovic. Ti v zimě obměnili kádr a na svém place (údajně nekvalitním) neradi prohrávají. Nevyhráli pouze třikrát. Na jaře získali tři body za domácí výhru nad Berounem. V minulém kole podlehli rakovnickému Tatranu 2:1. Za svůj výkon v prvním kole se do "krajské" sestavy dostal Zimhatovič. Kutná Hora bude postrádat Frejlacha pykajícího za žluté karty. Pochlubit se ale Sparta může nejlepší obranou v soutěži a na jaře ještě neinkasovala. Zároveň oba týmy patří ke špici v počtu vstřelených branek. Čeká nás tedy gólová úroda?

Tatran Sedlčany (13./17) – ČLU Beroun (6./27), NE 25.3., 15:00 (Matějček Milan), 1:3
Domácí tým si ještě v jarní části nepřipsal ani bod. Podlehl doma Libiši a v minulém kole v Mnichově Hradišti a klesl příliš blízko sestupové hranici. Další ztráty si nemůže dovolit. Těžké to bude ale v současném rozpoložení proti Berounu, přestože ten bude oslaben o středopolaře Bucha. Berounští v jarní části brali tři body za výhru nad Úvaly a prohráli v Dobřichovicích.

SK Úvaly (5./31) – Tatran Rakovník (10./22), NE 25.3., 15:00 (Benák Petr), 2:3
Úvaly se zatím nemohou pořádně rozjet. Hubená domácí výhra 1:0 s Mnichovohradišťským SK a jednogólová prohra v Berouně určitě neuspokojuje. Podaří se předvést pěkný fotbal tuto neděli? Oslabeni budou jistě o Miku, který si zlomil v minulém kole ruku a nejistý je start gólmana Popelky. Ale doma ouvaláci neprohrávají snadno a naopak hosté z Rakovníka venku vyhráli zatím jen jednou. Tatran si ve dvou jarních kolech připsal tři body za vítězství nad Dobřichovicemi a v prvním kole podlehl posílené Čáslavi. Kdo bude brát body tentokrát? V minulém ročníku to byl vždy tým na domácím hřišti.

FK Čáslav "B" (14./16) – Polaban Nymburk (12./17), NE 25.3., 15:00 (Kovář Otto), 0:3
Přímý souboj o spodní příčky v tabulce. Domácí nemohou počítat s nějakou velkou posilou z "A" týmu, který bude v tu dobu bojovat o body v Brně. V minulém kole po mizerném výkonu obou celků podlehl v Kutné Hoře 1:0 brankou z penalty, ale obranná činnost se čáslavským celkem dařila. Potěšit trenéra Antoše mohl určitě výkon zkušeného brankáře Vocela, který ho při prvním startu vynesl hned do sestavy kola. Polaban v prvním kole překvapil výhrou v Novém Strašecí, aby v dalším kole podlehl doma jasně Dobrovici. Jak si povede v přímém souboji se stejně ohroženou Čáslaví? Potáhne Polaban k výhře v minulém kole chválený Mikluščiak, střelec Plot nebo exsparťan Horňák - nymburské zimní posily?

SK Benátky n.J. (8./23) – Mnichovohradišťský SK (15./16), NE 25.3., (Vlk Miroslav), 1:1
Okresní derby v rámci krajského přeboru. Domácí po angažování trenéra Sedláčka již sedm kol nepoznali hořkost porážky. Na jaře sice uhráli "pouze" dvě remízy, ale doma se silným Českým Brodem a v Libiši, kde byli teprve druhým týmem, který sebral domácím body. Hostující Hradiště bude oslabené o vyloučeného Zajíčka, ale v minulém kole udolalo doma Sedlčany. Ovšem ani vzájemné zápasy posledních let nenahrávají hostům - MSK z pěti vzájemných zápasů (včetně toho podzimního) získalo pouhé dva body za dvě domácí remízy. Favoritem tedy nejspíše bude domácí tým, ale... míč je kulatý.



--> Zpět