Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 26.kolo 19.05.2013

SK Benátky   FK Bohemia Poděbrady
1:0
( 1:0 )

Jíra – J. Rosenkranz, Jakubec, Třasák, Horák – Kamalch (72. Krýda), Smetana, Škarecký, Novotný – Michal Korec (60. Vajgl), Martin Korec (87. Mašek)

Diváků: 120

Salava – Helmich, Suchánek, Voříšek, Řehák – Brtek (80. Málek), Rulc, Jirásek, Buryánek – Churavý, Kaninský

 
góly: 26. Martin Karec
karta: 58. Voříšek
karta:
rozhodčí: Kabyl – Zuskin, Šulcová
delegát:
Nitsche Jaroslav
  Střely na branku: 6:1
Střely mimo: 6:3
Rohové kopy: 4:3
Ofsajdy: 2:4
Fauly: 10:14
Hráč utkání:
Martin Třasák
Hráč utkání:
Lukáš Salava

Průběh zápasu

Benátečtí splnili povinnost, za předvedený výkon ale potlesk neslyšeli !

Po výsledkovém kolapsu v Mnichově Hradišti nastoupili benátečtí fotbalisté do dalšího kola proti poslednímu celku krajského  přeboru  Poděbradům. Domácí trenérské duo už mohlo využít služeb Martina Třasáka, který v poháru z rodinných důvodů absentoval. Na lavici byl po zranění připraven Martin Vajgl. Hosté přijeli do Benátek nad Jizerou v okleštěné sestavě, ale i přesto dokázali Benáteckým vzdorovat. Zápas rozhodla jediná branka Martina Korce. Domácí opět nepodali nikterak přesvědčivý výkon, za tři body tak mohou být rádi.

Úvod utkání vypadal dle předpokladů. Střelu Martina Korce však nadvakrát brankář Salava lapil. Poté se ale dlouhé minuty nedělo nic, co by stálo za zveřejnění. Z fotbalové nudy diváky probral až centr Kamlacha, který přesně k pravé tyčce hlavičkoval Martin Korec1:0. Ve 28. minutě přišel další pěkný moment. Nůžky Michala Korce ale Salava lapil. V poslední minutě první půle přišel nákop z Kamlachovy kopačky, tentokrát do něho vložil hlavu Škarecký, avšak trefil pouze břevno. Nutno dodat, že si hostující tým nevypracoval v prvním poločase žádnou vyloženou šanci.

Obrázek hry se příliš nezměnil ani v tom druhém. Kdyby nebylo krásné počasí a dobré pivo, nedalo by se divit, kdyby si na benáteckém fotbalovém stadionu někdo zdříml. O vzruch se postaral Michal Korec, jehož střela ale letěla nad břevno. O chvíli později pálil starší z bratří Korců Martin, avšak Salava byl pozorný. Souboj těchto dvou soupeřů vyhrál v 64. minutě opět poděbradský gólman, jenž další střelu znovu vytáhl na rohový kop. Největší šanci hostů si v 79. minutě připsal Rulc. Také brankář Jíra se zahanbit nenechal a míč vyrazil. Když pět minut před koncem minul branku Kaninský, bylo rozhodnuto o tom, že tři body zůstanou v Benátkách.

Jak již bylo řečeno, Benátečtí nepředvedli nijak zářivý výkon. V dalším zápase v Sedlčanech se musí nebetyčně zlepšit, pokud chtějí získat nějaké body. Podzimní utkání skončilo nad sympaticky hrajícími Sedlčany výhrou Benátek 4:3 (viz. článek).


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Byly to pro nás povinné tři body. Jsem rád, že jsme zápas zvládli výsledkově, avšak herně už to tak dobré nebylo. Další pozitivní věc je, že jsme neinkasovali, protože v předešlých utkáních jsme dostali dva až tři góly. Tohle bych asi ocenil. Máme před sebou čtyři kola, chceme získat co nejvíce bodů a pokusit se zaútočit na 4. místo."

Trenér Poděbrad Milan LACINA: „Dle mého názoru to byl vyrovnaný zápas. Přijeli jsme v jedenácti lidech. Více šancí však měl domácí tým."

Předzápasové představení soupeře z Poděbrad naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – FK Bohemia Poděbrady ZDE!

VÝSLEDKY 26. kola Krajského přeboru :

  • SK Benáty – Boh.Poděbrady 1:0 (1:0)
  • Klecany – Sp.Příbram 2:1 (1:0) článek a video
  • Jílové – Dobřichovice 7:0 (3:0) video
  • Ovčáry – Čáslav "B" 2:0 (1:0) článek 1 a 2
  • Semice – Sedlčany 5:2 (3:0) článek 1 a 2
  • Louňovice – Un.Beroun 1:1 (1:1) článek a video
  • Pol.Nymburk – Tn.Rakovník 1:1 (1:1) článek 1 a 2
  • Dl.Lhota – N.Ves p/Pl. 0:4 (0:0) článek

Příští 27. kolo v 17:00 hod., SOBOTA: Un.Beroun – Ovčáry (10:15), Poděbrady – Louňovice, Sp.Příbram – Pol.Nymburk, Tn.Rakovník – Dl.Lhota, N.Ves p/Pl. – Dobřichovice, NEDĚLE: Sedlčany – Benátky, Čáslav "B" – Klecany, Semice – Jílové.