Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - Přípravné utkání 28.09.2011

SK Rejšice (I.B)   SK Benátky
2:2
( 1:1 ) - (na pk. 3:0 )

Beran (46. Tvaroh) – Hofírek, Kubín, Putorík, Jon – Prskavec, Falta, Hanuš, Váňa – Hruška (46. Kopecký), Herman (46. Pluhař)

Diváků: 80

Bejr (46. Gabriel) – Reichert, Kolář, Karásek, Novotný – Rosenkranz, Vodák, Martin Korec (56. Šimek), Korejza – Kozma, Michal Korec (46. Šťastný)

 
góly: 20. Herman, 88. Váňa, rohodující pen. Prskavec – 44. Martin Korec, 56. Šťastný
karta: 36. Herman, 47. Pluhař, 75. Putorík, 78. Prskavec
karta:
rozhodčí: Salač – Lafek, Meščan
  Střely na branku: 5:8
Střely mimo: 6:5
Rohové kopy: 5:8
Ofsajdy: 2:0
Fauly: 12:11
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

POHÁR SKFS: Benátky vypadly z poháru v Rejšicích na penalty !

V prvním kole krajského poháru, narazily Benátky na soupeře hrajícího o dvě soutěže níže, tedy I.B třídu. V utkání si benátečtí vytvořli několik slibných šancí, ale nedokázali je využít a domácí fotbalisté je tak zaslouženě potrestali tři minuty před koncem, když srovnali skóre na 2:2. O postupujícím tak museli rozhodnout pokutové kopy, které zvládli lépe domácí a vyřadili tak Benátky z dalšíhio kola poháru.

Zápas od úvodního hvizdu vůbec nepřipomínal pouťové utkání, hrálo se ve slušném tempu. V 19. minutě Jon pronikl podél postranní čáry, zacentroval a tečovaný míč usměrnil do Bejrovy sítě Marin Herman1:0. Ve 23. minutě po chybě domácí obrany Korejza v pokutovém území dvakrát zasekl, ale jeho střelu Kubín zablokoval. Ve 34. minutě Jon vybojoval na půlící čáře balón a poslal Hermana do úniku, ale ten tísněn zakončoval vedle. Ve 40. minutě to Michal Korec zkoušel ve vápně technickou střelou po zemi podél brankáře, ale Berana neobelstil. Benátečtí ve 43. minutě gólem do šatny srovnali skóre. Martin Korec z levé strany z běhu vypálil křížnou střelu, která skončila pod břevnem v síti Beranovi branky – 1:1.

Ve druhém poločase oba týmy prostřídaly a šance si spíš vytvářely Benátky. Hned z kraje poločasu v 57. minutě se hosté ujali vedení po nedorozumění rejšické obrany, když zpětnou přihrávku Reichrta poslal pod břevno z malého vápna David Šťastný1:2. Další šance však už neproměnili a v závěru zápasu se naopak domácí tlačili do útoku. Nejprve v 75. minutě Jon pronikl zprava do pokutového území a prudkou přízemní střelou trefil tyč Gabrielovy branky. Následnou pohotovou dorážku však poslal Váňa nad. Jan Váňa si vše ale vynahradil v 87. minutě, když si zpracoval dlouhý centr do běhu za hostující obranu, zleva se vřítil do vápna a poslal míč ke vzdálenější tyči do sítě Gabrielovi branky – 2:2. Korunoval tak sympatickou a zaslouženou snahu Rejšic o vyrovnání. O postupujícím týmu se tak rozhodovalo v penaltovém rozstřelu.

Na řadu tak mělo příjít pět pokutových kopů, které ovšem ani nebylo potřebat zahrávat všechny. V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější domácí fotbalisté, kteří tři penalty proměnili. Postupně se se trefili Prskavec, Váňa a Hanuš. Benátečtí fotbalisté naopak selhali a Novotný, Šťastný a Kozma neproměnili ani jednu, všechny tři pokusy domácí brankář Pavel Tvaroh kryl. Do dalšího kola krajského poháru tak postoupil tým SK Rejšice.


Trenér Benátek Vladislav NEJEDLÝ: „Toto utkání mělo vést k zafixování úkolů jednotlivých hráčů a dostat se do pohody před zápasem s Novým Strašecím. Obojí mělo opačný efekt a zvláště výkon za stavu 2:1 pro nás byl alarmující. Teď již musíme pouze věřit, že si hráči vše uvědomí a podají odpovídající výkon."

Předzápasové představení soupeře z Rejšic naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Rejšice – SK Benátky ZDE!

Výsledky poháru 1. kola :

  • SK Rejšice (I.B) – SK Benátky 2:2 (1:1) - na PK 3:0.
  • Boh.Poděbrady (I.A) – K.Hora 2:1 (1:0)
  • SK Lhota (I.A) – SK Rakovník 3:2 (2:1) 
  • Brand./Bol. (I.A) – Úvaly 2:0 (2:0)
  • Městec Králové (I.B) – Pol.Nymburk 2:7 (0:5) 
  • SK Poříčany (I.B) – Český Brod 0:2 (0:2)
  • Bělá p.B. (I.B) – Mn.Hradiště 0:4 (0:1)
  • Tochovice (I.B) – Sp.Příbram 0:5 (0:2)
  • Luštěnice (I.B) – Dobrovice 1:2 (1:2)
  • Dublovice (I.B) – Sedlčany 1:5 (1:1)
  • Záryby (I.B) – Sokol Libiš 1:4 (0:1)
  • Rožmitál (I.B) – Dobřichovice odloženo