Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE 1. kolo krajského poháru FAČR
STŘEDA 28.9. od 16:30 hod.: SK Rejšice (I.B) - SK Benátky

V 1.kole krajského poháru FAČR zajíždí "A" mužstvo SK Benátky k účastníkovi I.B třídy skupiny B - SK REJŠICE.


Benátečtí fotbalisté neprožívají v současné době příliš šťastné období. V krajském přeboru přenechávají body soupeřům, což dělá vrásky na čele nejenom trenérům. Pomoci vyladit herní pohodu byl mohl středeční duel 1. kola krajského poháru, který Benátky sehrají na půdě nedalekého 14 km vzdáleného účastníka I.B třídy skupiny B – SK Rejšice (dosavadní výsledky a tabulka v I.B třídě sk. B – SK Rejšice).

NAPOSLEDY s Rejšicemi:
S Rejšicemi se Benátečtí letos již jednou utkali, a sice v rámci přípravného duelu před sezónou 2010/2011. Rejšičtí na benátecké umělce po poločase překvapivě vedli po povedené dálkové střele Kučery. Ve druhé půli ovšem zkušenější Benátky přece jenom skóre otočili a zvítězily 3:1. Postupně se trefili Karásek, Vodák a Martin Korec (článek z utkání).

V LOŇSKÉ SEZÓNĚ Benátky v poháru:
V loňském ročníku v osmifinále Benáteckým v poháru stopku vystavil další tým I.B třídy, Poříčí nad Sázavou. Hosté ovšem přijeli na zápas prakticky s celým dorosteneckým týmem a soupeři úlohu značně ulehčili a domácí tehdy vyhráli 6:3 (článek z utkání). Poříčí následně v dalším kole vypadlo s pozdějším pohárovým vítězem a zároveň postupujícím týmem do divize – SK Zápy.

MINULÉ kolo Rejšice v I.B třídě:
Rejšice se v tabulce I.B třídy skupiny B pohybují zhruba okolo klidného středu, momentálně jim patří 9. příčka. V posledním kole benátecký pohárový soupeř podlehl nováčkovi soutěže SK Labskému Kostelci na jeho hřišti 1:3 (článek z utkání).
SK Rejšice nastoupili v minulém 5. kole venku proti L.Kostelci v této sestavě: Beran – Hofírek, Kubín, Kopecký (Pluhař), Jon – Kučera, Putorík, Falta, Váňa – Herman, M. Rys (V. Rys)

Představení soupeře – SK Rejšice:
Rejšice disponují kvalitní brankářskou dvojicí, kterou tvoří gólmani Pavel Beran a Pavel Tvaroh. Za zmínku stojí také říci, že ve svých sedmačtyřiceti letech na postu stopera, záložníka či útočníka stále hraje nestárnoucí legenda Vladimír Rys. O ofenzivní činnost mužstva se pak starají například zkušení Jaroslav Putorík či Luboš Nastoupil.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Smolka Martin z Mladé Bolelsavi a na pomezí mu budou pomáhat p. Tylchert Michal z Husí Lhoty na Mladoboleslavsku a p. Meščan Marek z Mladé Boleslavi. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Rejšicích rozhodovalo co nejlépe!

ZAČÁTEK pohárového utkání:
1. kolo pohárové utkání FAČR bude na stadionu v Rejšicích sehráno na státní svátek ve STŘEDU 28. září s výkopem v 16:30 hodin. Přijeďte podpořit benátecké hráče v pohárovém utkání.

Sledujte ON-LINE: 1. kolo krajského poháru FAČR: SK Rejšice – SK Benátky

Stránky soupeře: SK REJŠICE

V 1. kole poháru FAČR na sebe dále narazí:
SK Rejšice (I.B) – SK Benátky
Městec Králové (I.B) – Pol.Nymburk
Boh.Poděbrady (I.A) – Kutná Hora
Tochovice (I.B) – Sp.Příbram (I.A)
SK Poříčany (I.B) – Český Brod
SK Lhota (I.A) – SK Rakovník
Rožmitál (I.B) – Dobřichovice
Bělá p.B. (I.B) – Mn.Hradiště
Luštěnice (I.B) – Dobrovice
Dublovice (I.B) – Sedlčany
Záryby (I.B) – Sokol Libiš
Brand./Bol. (I.A) – Úvaly

--> Zpět