Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 27.kolo 27.05.2012

SK Úvaly   SK Benátky
1:0
( 1:0 )

Hubínek – Novák (67. Kokeš), Korbelář, Marek, Malík, Vorlíček, Matějka (89. Křelina), Benčič, Dvořák, Kratochvíl (53. Szöcs), Vojtěch

Diváků: 150

Bejr – Rosenkranz, Karásek, Cruz, Hrdlička – Reichert, Smetana, Škarecký, Korejza (66. Čadil) – Šťastný, Šesták (74. Krýda)

 
góly: 9. Marek
karta: 85. Szöcs – 36. Hrdlička, 56. Smetana, 86. Škarecký
karta: 58. Hrdlička
rozhodčí: Čermoch – Hocek, Bartůšek
delegát: Tasch
  Střely na branku: 4:5
Střely mimo: 8:2
Rohové kopy: 4:1
Ofsajdy: 6:3
Fauly: 10:20
Hráč utkání:
Lukáš Marek
Hráč utkání:
Vojtěch Šesták

Průběh zápasu

Benátky vyšly v Úvalech bodově naprázdno !

Vstříc dalším přeborovým bodům zajížděli benátečtí fotbalisté do nedalekých Úval. Místní tým si udržuje stabilní výkonnost, v současné době se zabydlel na 4. příčce tabulky. Hosté z Benátek nad Jizerou mají úplně opačné starosti a trápí je velká marodka. K pěti zraněným hráčům se přidal ještě dorostenec Fingerhut. Z rezervního týmu Martin Šukal a do utkání nezasáhl ani Martin Třasák. V útoku musel tedy nastoupit v základní sestavě z "B" týmu Vojtěch Šesták a z dorostu na pozici obránce Martin Hrdlička, ke kterému se pak přidali střídající dorostenci Štěpán Krýda a Ondřej Čadil. V závěru sezóny se tedy benáteckým příliš nedaří a stále bojují o záchranu. V Úvalech byli domácí favority, ale Benátečtí rozhodně neprodali svoji kůži lacino. V úvodu utkání sice rychle inkasovali, poté však měli obrovskou šanci na vyrovnání, leč nevyužili ji. Protože do konce zápasu už žádná jiná branka nepadla, domácí tým se mohl radovat z nejtěsnějšího vítězství.

Úvalský tým vstoupil do zápasu hodně aktivně. Po situaci, která zaváněla ofsajdem kvapil na Bejrovu branku Malík, přehazoval hostujícího gólmana, s ním však přeloboval též bránu. V 9. minutě se již domácí radovali. Na dlouhý Korbelářův aut si naběhl nedostatečně pokrytý Lukáš Marek a placírkou uklidil míč přesně k tyči – 1:0. Hosté odpověděli tvrdou střelou Škareckého, kterou efektním zákrokem vyrazil dvacetiletý úvalský brankář Tomáš Hubínek. V druhé části úvodního poločasu se hosté pomalu a jistě začali osmělovat. Jejich snahu ale často hatilo trio nepřesných rozhodčích v čele s hlavním sudím Čermochem, jejichž výkon rozhodně neměl přeborové parametry, což po zápase potvrdilo hned několik hráčů domácího týmu. Ve 33. minutě střílel zpoza vápna benátecký Šťastný, avšak trefil pouze ochrannou síť za Hubínkovou bránou. Podstatně větší šanci měl hostující útočník o tři minuty později, kdy pospíchal zcela sám na domácího gólmana, ale míč si příliš předkopl, čímž tuto velkou šanci zhatil. Vzápětí mohlo udeřit též na druhé straně, kde si na prsa zpracoval míč Novák, ale Bejr jej vychytal. Domácí měli ještě jednu šanci, to když ve 45. minutě po rohovém kopu spadl míč na nohu Korbelářovi, ten však byl touto šancí natolik překvapen, že branku těsně minul.

Do druhého poločasu vstoupil úvalský tým opět velkou šancí. Do vzduchu se nejvýše vyšrouboval střelec úvodního gólu Marek, ale minul. Hosté postupně vyrovnávali hru a byli domácím více než vyrovnaným soupeřem. Jejich snaha byla zbržděna v 58. minutě, kdy pomezní rozhodčí Hocek otočil jasný faul ve prospěch domácího týmu, na což reagoval teprve osmnáctiletý debutant v základní sestavě Martin Hrdlička lehkým odkopnutím balónu. Po signalizaci pomezního rozhodčího Hocka udělil hlavní sudí Čermoch Hrdličkovi žlutou kartu, jelikož to byla pro benáteckého obránce již druhá, musel se pakovat do sprch. I v deseti hráčích nebyli hosté horším týmem. Před Hubínkovu bránu přiletělo několik centrů, který ale s jistotou domácí gólman stahoval do své náruče. Na druhé straně zahrozil střelou střídající Szöcs, ale benáteckou branku minul. Hosté nadále útočili, avšak do vyložené šance se nedostali. Naopak sám proti Bejrovi se ocitl Vojtěch, ale hostujícího gólmana nepřekonal. Závěrečnou snahu hostů o vyrovnání utnula Čermochova píšťalka. Rozhodčí utkání nenastavil a konec utkání odpískal deset vteřin před uplynutím devadesáti minut!

Benátecký tým tak z Úval nepřivezl žádný bod a nadále si nepojistil přívlastek přeborový i pro příští sezónu. Benátky znovu také nevstřelily na hřišti soupeře branku. Naposledy se střelecky prosadily na půdě Berouna před dvěma měsíci. Povinnost velí bodovat příští týden, kdy Benátečtí hostí na svém stadionu už zachráněné Sedlčany. V Sedlčanech na podzim Benátky vyhrály 3:0. (viz. článek)


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „V dnešním utkání jsme bohužel opět nebodovali. V 10. minutě jsme po autovém vhazování soupeře nepokryli hráče a prohrávali jsme 0:1. Poté, si myslím, že byla hra celkem vyrovnaná. V prvním poločase jsme měli jednu vyloženou brankovou příležitost, kdy jsme šli sami na branku, ale tuto situaci jsme vyřešili špatně. Druhý poločas ovlivnilo naše vyloučení, ale přesto jsme pětatřicet minut v oslabení hráli se soupeřem, který je na čtvrtém místě, vyrovnanou partii. Za to bych chtěl hráče vyzdvihnout, že utkání nezabalili. Ba naopak, do poslední chvíle jsme bojovali alespoň o remízový výsledek, který se nám ale bohužel nepodařil zrealizovat."

Trenér Úval Tomáš STANĚK: „První půle byla z naší strany hodně kvalitní. Měli jsme v ní nějaké příležitosti. Ve druhém poločase jsme začali být strašně moc pasivní, což je pro mě nepochopitelné. Benátky hrály v desíti, přesto nás přehrávaly. Myslím si, že jsme dnes vyhráli se štěstím, i když jsme ještě v závěru měli gólovku, kterou Vojtěch neproměnil. Dnes by asi byla zasloužená remíza."

Předzápasové představení soupeře z Úval naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Úvaly – SK Benátky ZDE!

FOTO ze zápasu naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 27. kola krajského přeboru :

  • SK Úvaly – SK Benátky 1:0 (1:0)
  • Kutná Hora – Tn.Rakovník 2:1 (2:1) článek
  • Pol.Nymburk – Un.Beroun 3:0 (2:0) článek
  • Dobřichovice – Louňovice 4:1 (2:0)
  • N.Strašecí – Mn.Hradiště 1:0 (0:0) článek 1 a 2
  • Sedlčany – SK Rakovník 2:1 (2:0) článek 1 a 2
  • Dobrovice – Sokol Libiš 2:1 (2:1) článek 1 a 2 a 3
  • Čáslav "B" – Český Brod 0:1 (0:0) článek 1 a 2

Příští 28. kolo v 17:00  hod.: SOBOTA: SK Rakovník – Kutná Hora (10:15), Libiš – Čáslav "B" (10:15), Č.Brod – Dobřichovice, Louňovice – Úvaly, Un.Beroun – N.Strašecí, Tn.Rakovník – Pol.Nymburk, NEDĚLE: SK Benátky – Sedlčany, Mn.Hradiště – Dobrovice.

Fotogalerie