Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 4.kolo 02.09.2012

SK Benátky   Sokol Dlouhá Lhota
2:1
( 1:1 )

Procházka – Rosenkranz, Jakubec, Karásek, M. Horák – Jiránek, Smetana, Škarecký, Novotný (46. Šimek) – Martin Korec (59. Michal Korec), Třasák

Diváků: 260

Charvát – Mynář, Kořínek, Zdobinský, Mulač, Sháněl (66. Rambousek), Šolc, Limr, Krouský (80. Holánek), Novák, J. Horák

 
góly: 45+1. Jiránek, 76. Šimek – 18. Sháněl
karta: 81. M. Horák, 83. Šimek, 87. Škarecký – 34. Kořínek, 41. Krouský , 88. Mynář
karta:
rozhodčí: Kubečka P. – Myška, Mansour
delegát:
Bohuněk
  Střely na branku: 4:3
Střely mimo: 3:1
Rohové kopy: 11:3
Ofsajdy: 0:3
Fauly: 16:27
Hráč utkání:
Josef Jiránek
Hráč utkání:
Petr Šolc

Průběh zápasu

Benátky doma porazily nováčka z Dlouhé Lhoty !

Fotbalisté Benátek nad Jizerou po dvou předchozích nezdarech nastoupili k okresnímu derby s Dlouhou Lhotou v ne úplně nejlepším rozpoložení. Zejména střelecká potence Benáteckých byla před utkáním velmi chabá. Starou bolest ukázal i samotný zápas, avšak dva přesné zásahy stačily k tomu, aby si domácí připsali do přeborové tabulky velmi důležité tři body. Nutno ovšem dodat, že zcela zaslouženě, protože byli po většinu utkání lepším týmem.

Benátečtí nastoupili do zápasu se zkušeným Martinem Třasákem v útoku. A byli to právě oni, kdo od začátku střetnutí diktoval tempo hry. Před mladičkého hostujícího gólmana Charváta létal jeden centr za druhým, avšak většinu z nich hlavou sebral dlouholhotský kapitán Petr Šolc či první ligou ostřílený Radek Mynář, pro nějž bylo toto utkání prvním v dresu benáteckého soupeře. Domácí však svoji převahu v branku nepřetavili a udeřilo na druhé straně. Jiří Krouský přiťukl míč proti noze exbenáteckému Martinu Shánělovi, který ho usměrnil za Procházkova záda – 0:1. S domácími tato branka nezamávala a i nadále byli těmi lepšími na trávníku. Vyrovnat mohl Karásek, na jehož hlavu se snesl centr od rohového praporku v podání Martina Korce, avšak Charvát byl úspěšnější a míč vyškrábl na další rohový kop. Hosté pouze sporadicky vyráželi do brejkových situací. Po jedné z nich se v pokutovém území skácel Krouský, avšak zkušený rozhodčí Pavel Kubečka agilnímu hostujícímu záložníkovi na lep neskočil a udělil mu žlutou kartu za simulování. Domácí se dočkali z poslední možné šance v prvním poločase. Martin Korec našel po levé straně nabíhajícího Michala Horáka, jehož centr uklidil na zadní tyči do brány hlavou Josef Jiránek1:1. Ihned poté píšťalka hlavního rozhodčího signalizovala poločasovou přestávku.

I do druhé půle vlétli domácí aktivněji, avšak žádnou větší gólovou příležitost si nevypracovali. Postupem času se dostávali ke slovu také hosté. Střelou se prezentoval Jiří Horák, mířil však nepřesně. V 62. minutě pálil směrem na Procházku Šolc. Benátecký gólman si s touto střelou poradil a míč vyrazil na rohový kop. O šest minut později zajímavě střílel na druhé straně zkušený Jakubec, ale hostující branku minul. Udeřilo v 76. minutě. Domácí Michal Horák zahrával přímý kop a míč posadil přesně na hlavu střídajícího Radka Šimka, který trkl balon přesně k levé tyčce hostující brány. Z gólmana Adama Charváta se pro tuto chvíli stal pouze přihlížející divák – 2:1. V posledních deseti minutách vyvinuli hosté menší tlak, avšak ke gólovému úspěchu to již nevedlo.

Benátečtí tak ze souboje s nedalekým rivalem vytěžili veledůležité tři body a posunuly se v přeborové tabulce o čtyři místa kupředu na 9. pozici. V dalším kole zajíždí na trávník do Dobřichovic, které se nachází na 2. příčce a v letošní sezóně ještě neztratily ani bod!


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Dnes to bylo pro nás důležité vítězství po dvou porážkách v minulých utkáních. Hráči přistoupili k zápasu zodpovědně. Samozřejmě jsme si zkomplikovali utkání, když jsme dostali po ojedinělé akci soupeře branku a museli jsme dotahovat. Myslím si, že důležité bylo, že jsme do poločasu dokázali vyrovnat. Druhý poločas byl spíše takový boj. Branku jsme vstřelili ze standardní situace z trestného kopu. Jsem rád, že se gólově prosadil útočník, protože dosavadní góly vstřelili jen záložníci."

Trenér Dl.Lhoty Miloš NOVÁK: „První branku jsme dali my. Měli jsme zápas ve svých rukách, i když jsme se po většinu utkání pouze bránili. Avšak bránili jsme se dobře, soupeře jsme do ničeho nepouštěli. Dle mého názoru rozhodlo to, že se Benátkám ještě v prvním poločase podařilo vyrovnat. Domácí dali gól ve 45. minutě, kdy jsme neobsadili hráče na zadní tyči. Podle toho se vyvíjel i druhý poločas. Soupeř chtěl, dal další branku, která vypadala v podstatě jako ta první. Ve vápně byl volný hráč, se kterým jsme skákali pozdě. To rozhodlo. Benátky daly dvě branky, my už se k ničemu nedostali."

Předzápasové představení soupeře z Dlouhé Lhoty naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – Sokol Dlouhá Lhota ZDE!

CELÉ VIDEO z utkání naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 4. kola Krajského přeboru :

  • SK Benátky – Dl.Lhota 2:1 (1:1)
  • Louňovice – Pol.Nymburk 3:1 (1:0) článek
  • Un.Beroun – Sp.Příbram 1:0 (1:0) článek 1 a 2
  • Jílové – Čáslav "B" 4:1 (2:1) článek
  • Ovčáry – Klecany 5:0 (1:0) článek
  • Poděbrady – Tn.Rakovník 1:3 (1:0) článek 12 a 3
  • Semice – Dobřichovice 0:6 (0:1) článek
  • Sedlčany – N.Ves p/Pl. 1:4 (1:4) článek 1 a 2 a 3 a foto

Příští 5. kolo: SOBOTA: Dl.Lhota – Louňovice (10:15), Sp.Příbram – Poděbrady (10:30), Klecany – Jílové, N.Ves p/Pl. – Semice, Tn.Rakovník – Sedlčany, NEDĚLE: Dobřichovice – SK Benátky, Pol.Nymburk – Ovčáry, Čáslav "B" – Un.Beroun.