Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE utkání, začátek ve 14:00 hodin. SK Benátky - Sokol Dlouhá Lhota

V NEDĚLI 2.9. přijede do Benátek ve 4. kole další nováček - DLOUHÁ LHOTA.



Po překvapivé výhře v Ovčárech ovšem benátečtí fotbalisté v následujících dvou utkáních Krušovice krajského přeboru ani jednou neskórovali, nepřipsali si ani jeden bod a pětkrát inkasovali. Na nepovedené zápasy proti Klecanům a Nymburku už doufejme u Jizery zapomněli a nyní již budou vzhlížet k dalšímu mistrovskému zápasu na domácí půdě. V rámci okresního derby přijede do Benátek nováček soutěže Sokol Dlouhá Lhota a pozor na začátek utkání, který je ve 14:00 hodin. Po třech kolech se Dlouholhotští nacházejí na 8. příčce tabulky, po dvou domácích výhrách a jedné porážce venku získali 6 bodů, při skóre 6:7 (dosavadní výsledky a tabulka KP – Sokolo Dlouhá Lhota).

MINULÉ kolo Benátky:
V minulém kole Benátky nastoupily na nově zrekonstruovaném hřišti v areálu Veslák v Nymburce, kde byly po celý zápas herně aktivnějším týmem, jenže se nedokázaly prosadit gólově. To domácí svou šanci proměnili, v nastaveném čase prvního poločasu trestný kop proměnil ligou ostřílený Luděk Stracený, nová nymburská akvizice. Jeho gól rozhodl o hubeném vítězství domácích 1:0, body tedy zůstaly u Labe (článek z utkání).

MINULÉ kolo Dlouhá Lhota:
Dlouhá Lhota v minulém kole doma opět rozhodovala o své výhře až v nastaveném čase druhé půle. Stejně jako v prvním kole s týmem Poděbrad Lhota díky gólu v nastavení urvala všechny tři body. Sobotní dopolední duel se Semicemi nabídl pět branek a tříbodovou koncovku pro Lhotu v něm zajistil Zdobinský. Dlouhá Lhota navíc ve druhé půli dotahovala vedení soupeře (článek z utkání 1 a 2).
Dl.Lhota nastoupila v minulém 3. kole doma proti Semicím v této sestavě: Charvát – Zdobinský, Niklfeld (37. Holánek), Koubek, Mulač – Kořínek, Šolc, Horák, Sháněl (85. Rambousek) – Limr, Novák (81. Zelba)

Představení soupeře – Sokol Dlouhá Lhota:
Účast týmu s vesničky na Mladoboleslavsku v nejvyšší krajské soutěži je tak trochu zázrakem, neboť celek Dlouhé Lhoty ještě před dvěma lety působil v I.B třídě. V loňském ročníku se mu však naskytla možnost postupu ze 3. místa I.A třídy skupiny B a po zvážení všech variant nakonec v Dlouhé Lhotě nabídku přijali. „Kluci si postup na hřišti vykopali a chtějí si vyšší soutěž zkusit. Je to pro ně obrovská motivace a my jsme se rozhodli, že jim to umožníme," řekl po postupu šéf klubu Jiří Křovina. Letos je v nejvyšší krajské soutěži kvůli odhlášení Mladé Boleslavi B, Ovčár, Velimi, Polep a Votic hned sedm nováčků. „I to byl jeden z důvodů, proč jsme postup neodmítli. Kromě asi tří soupeřů se nám oproti A třídě ani nenavýší náklady na cestování", zmínil nový trenér týmu Miloš Novák, který kvůli trénování Dlouhé Lhoty nechal i koučování žáčků v FK Mladá Boleslav. V týmu se objevuje i trojlístek hráčů, kteří v minulosti prošli benáteckou kabinou. Jedná se o obránce Marka Mulače a dvojici záložníků Martina Sháněla a Aleše Kořínka. Kádr se Lhotským podařilo v letní přestávce posílit o tři hráče. Jedná se o kmenového hráče Mladé Boleslavi Rambouska, Holánka z Nymburka a určitě největší letní posilu – osmatřicetiletého Radka Mynáře, který v lize působil v pražské Spartě a Příbrami, naposledy hrál v polském Grodzisku. Dalšími velezkušenými hráči v kádru Dlouhé Lhoty jsou čtyřicetiletý bývalý hráč druholigové Mladé Boleslavi nebo divizní Dobrovice Petr Niklfeld a o tři roky mladší Adrian Vizingr, který ve své bohaté kariéře kopal první ligu v Lázních Bohdaneč a druhou ligu tamtéž, Mostě a Viktorii Žižkov. Trenérem týmu je jak už bylo napsáno Miloš Novák. Z výše uvedeného tedy vyplývá, že Dlouhá Lhota nebude v krajském přeboru jistě žádným otloukánkem a musí se s ní počítat.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Kubečka Pavel z Dvorů u Nymburka. Na pomezí mu budou pomáhat p. Myška Roman z Poděbrad a p. Mansour Jakub také z Poděbrad. Delegátem FAČR je p. Bohuněk Karel z Kojetic u Prahy. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 4. kola krajského přeboru bude na Městském fotbalovém stadionu v Benátkách sehráno v NEDĚLI 2. září s výkopem ve 14:00 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším domácím utkání krajského přeboru a k zisku tří bodů!

Sledujte ON-LINE: 4.kolo: SK Benátky – Sokol Dlouhá Lhota

Více o soupeři na jeho stránkách: Soupeř nemá webové stránky

TOMBOLA:
Součástí domácích zápasů je také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!



--> Zpět