Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 19.kolo 04.04.2009

FK Dobrovice   SK Benátky
1:0
( 1:0 )

Ehrenberger – Tuma, Šulc, Vladyka, Jílek – D.Miškovský (87. Holub), Hrdina, Niklfeld (60. Kalíšek), Záblacký – Kohout, Voljanskij (75. Herman)

Diváků: 350

Řezáč – Novotný, Pára, Kolář, Olšák – Korejza, Mulač, Sabol (76. Vízek), Kořínek (81. Mareš) – Karásek, Došlý (69. Novák)

 
góly: 36. D.Miškovský
karta: bez karet
karta:
rozhodčí: Benák – Kinčl, Šmejkal, delegát: Halaš
  Střely na branku: 5:3
Střely mimo: 10:8
Rohové kopy: 2:2
Ofsajdy: 1:1
Fauly: 24:16
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Přesná hlavička Davida Miškovského vystřelila nevýrazné Dobrovici výhru !

Benátečtí fotbalisté v rámci 19.kola zajížděli na horkou půdu kandidáta postupu do divize Dobrovice. Derby utkání v  krásném slunném počasí slibovalo kvalitní fotbalovou podívanou. Domácím z různých důvodů chyběla hned celá plejáda hráčů základní sestavy a zřejmě tím nejcitelnějším oslabením je absence brankářské jedničky Jakuba Krause. Dobrovičtí funkcionáři však na tuto skutečnost reagovali více než bleskově. V pátek se jim podařilo dořešit příchod talentovaného Jana Ehrenbergera, který byl v samotném zápase oporou. Proti benáteckému celku pak nastoupila i domácí trojice Voljanskij, Záblacký a střídající Kalíšek, kteří ještě na podzim oblékali benátecký dres. 

Od úvodní rozehrávky bylo vidět, že aktivnějším týmem bude přeci jen domácí Dobrovice. Trenér Zahrádka postavil hru na tři útočníky Voljanského, Kohouta a Miškovského. Na nedostatek práce si v úvodu nemohli stěžovat především Olšák s Kořínek, po jejichž lajně procházela drtivá většina dobrovických útočných akcí. Aktivitou hýřil především exligista Aleš Kohout. Někdejší hráč prvoligového Jablonce je se svými zkušenostmi na hřišti nepostradatelným. První velmi nebezpečná situace byla k vidění v 15. minutě. Za rohem vápna byl faulován Voljanskij Kolářem a pro domácí se naskytla velmi výhodná situace v podobě volného přímého kopu. K jeho rozehrání se postavil Kohout, ale laxním centrem trefil jen Olšáka, který bez problémů hlavičkoval do bezpečí. Ve  31. minutě využil své šikovnosti David Miškovský. Kličkou se zbavil obránce, obhodil si i Řezáče, kterému nezbývalo nic jiného, než srazit domácího útočníka k zemi. Sudí Benák bez váhání nařídil penaltu. K její exekuci se nejprve postavil Aleš Kohout, ale penaltu skutečně nakonec kopl Jan Vladyka a jeho střelu k levé tyči Řezáč fantasticky vyrazil! Hosté se však radovali předčasně. Ve 36. minutě Hrdina odcentroval přes benáteckého hráče od rohového praporku, Kořínek si nepohlídal nabíhajícího Davida Miškovského, který hlavou překonal Řezáče – 1:0. 

Ihned po začátku druhého poločasu mohlo být skóre srovnáno. Ve výhodné pozici se před brankou objevil Marek Mulač, ale netrefil míč tak, jak si představoval a ze stoprocentní šance tak vyrovnání nepřišlo. Dobrovice i nadále hrála svoji hru a Benátky se jen těžko dostávaly přes téměř neprostupný val domácí záložní řady. Dlouhé nakopávané míče na osamoceného Došlého ke kýženému vyrovnání rozhodné nemohly vést. Z toho pak rezultoval fakt, že Benátky vážněji domácí branku již téměř neohrozili. Pomineme-li dvě šance Karáska v závěru. Poprvé ve vápně spadl Novák a Milan Karásek jen těsně minul tyčku domácí branky. V posledních minutách řádné hrací doby zahrával velice šikovně rohový kop střídající Václav Vízek, ale Ehrenberger se překvapit nenechal a balón vyboxoval mimo ohrožení své svatyně. V nastaveném čase se do pokutového území domácích přestěhoval i gólman Řezáč, aby pomohl zvýšit nebezpečí ve vápně při trestňáku Korejzy. Milan Korejza však tento trestný kop zahrál velice prachbídně a poté se již nic nestalo, protože sudí Benák naposledy foukl do píšťalky. Před benáteckými hráči teď stojí jasný cíl, zvítězit v nedělním utkání doma s Černolicemi.

Trenér Benátek Pavel ŠAFÁŘ: Do zápasu jsme vstoupili velice špatně, zataženi na vlastní polovině a bez aktivity. Druhý poločas jsme se zlepšili, ale vyrovnat jsme nedokázali. Výsledkově i herně to nebylo z naší strany povedené utkání.

Předzápasové představení soupeře z DOBROVIC naleznete ZDE !

ON-LINE: FK Dobrovice – SK Benátky ZDE!

VÝSLEDKY 19. kola krajského přeboru :

  • FK Dobrovice – SK Benátky 1:0 (1:0)
  • SK Úvaly – SK Sp.Příbram 2:0 (0:0) - článek
  • Sokol Libiš – St.Boleslav 2:0 (0:0) - článek
  • Černolice – Pol.Nymburk 3:4 (1:2) - článek
  • N.Strašecí – Řevnice 1:2 (0:0) - článek 1 a 2
  • Zápy – Vlašim "B" 0:2 (0:0) - článek
  • Velvary – Beroun 0:2 (0:0) - článek 1 a 2 a 3
  • Semice – Litol 1:3 (0:1) - článek

Příští 20. kolo v 16:30  hod.: SOBOTA: Sp.Příbram – Libiš (10:15), St.Boleslav – Velvary, Řevnice – Semice, Litol – Zápy, Union Beroun – N.Strašecí, Vlašim "B" – Dobrovice, NEDĚLE: SK Benátky – SK Černolice, Polaban Nymburk – Úvaly.

Fotogalerie