Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání: FK Dobrovice – SK Benátky

V SOBOTU míříme v 19.kole k derby utkání do DOBROVIC.


Benátecký fotbalový divák si sice bude muset na pravý první jarní domácí zápas ještě něco přes týden počkat, ale může vyrazit benáteckým fotbalistům fandit na hřiště soupeře. V rámci 19. kola středočeského krajského přeboru mužů, budou hráči SK Benátky nad Jizerou hosty v derby utkání u nedalekého celku FK Dobrovice. Náš sobotní soupeř v dosavadním průběhu nejvyšší krajské soutěže získal 35 bodů, když z osmnácti duelů dokázal při skóre 40:26 jedenáctkrát vyhrát, dvakrát remizoval a jen pětkrát prohrát. V tabulce tak Dobrovickým patří 5. příčka. Na druhou rezervu Vlašimi Dobrovice ztrácí pouhé tři body a jistě bude chtít naplnit svůj předsezónní cíl – návrat do divize! (dosavadní výsledky v KP – FK Dobrovice).

NA PODZIM doma s Dobrovící:
Na podzim jsme s naším sobotním soupeřem hráli na domácím hřišti a před rekordní návštěvou přes 600 diváků jsme v krásném a slunečném počasí exdiviznímu celku podlehli těsně 1:2. Hosté se ujali vedení v nastaveném čase první půle, kdy se trefil Boško. V 67. minutě ale vyrovnal Voljanskij. Ale v 80. minutě kopl precizně trestný kop dobrovický Maruška a zajistil hostům tři body (viz.článek).

MINULÉ kolo Benátky:
V minulém kole Benátečtí kvůli nezpůsobilému stavu hrací plochy své utkání s nymburským Polabanem nesehráli a zápas tak byl předběžně odložen na středu 15. dubna se začátkem v 17 hodin (viz.článek).

MINULÉ kolo Dobrovice:
Celek FK Dobrovice nastoupil v 18. kole KP na mladoboleslavské umělé trávě u 9.ZŠ Pastelka a sehrál mistrovský zápas se Sokolem Zápy. Zápas se zprvu vyvíjel pro „domácí“ dobře a v 19. minutě Kohout vstřelil první branku. Když už se zdálo, že Dobrovice udrží své vedení, zaúřadovali rozhodčí. Hlavní sudí p. Štefan na pokyn pomezního p. Beroviče nařídil po domnělé ruce Vladyky pokutový kop a kanonýr Roman Veselý vyrovnal. Po skončení utkání dostali ještě červené karty tři domácí hráči. Brankář Kraus a obránci Tůma s Čáslavou (viz.článek 1 a 2 a fotogalerie).

Představení soupeře – FK Dobrovice:
V kádru exdivizionářů z Dobrovice bychom hledali hned několik zajímavých jmen. Po loňské sestupu z divize kádr příliš získal několik posil. Trenéru Zahrádkovi jistě udělal radost příchod zkušeného Aleše Kohouta z Německa. Někdejší ligový hráč Jablonce je se sedmi brankami jedním z hlavních dobrovických kanonýrů! Další posilou je navrátilec do branky Jakub Kraus, který loňské jaro strávil v druholigových Vítkovicích, kde si připsal hned několik startů. Velké jméno v dobrovické obraně je Petr Niklfeld, tento zkušený hráč má na svém kontě několik startů za druholigovou Mladou Boleslav. Góly na podzim obstarávali hlavně kanonýři David Boško a David Miškovský. David Boško však v zimní pauze zamířil do třetiligové Hlavice. Jako náhrada za něj přišel kanonýr Michal Voljanskij, který podzim strávil u nás v Benátkách a byl nejlepším střelcem. Spolu s ním do Dobrovice z Benátek odešli i Miroslav Záblacký a Josef Kalíšek, který je momentálně zraněn. Zraněni jsou také Jiří Krouský a Radek Šulc. A ze zdravotních důvodů ukončil kariéru před jarní částí sezóny Jiří Maruška.
A tři vyloučení hráči z minulého kola dostali následující tresty. Jakub Kraus zastavení činnosti na osm zápasů, David Tůma zastavení činnosti na dva zápasy a David Čáslava zastavení činnosti na šest zápasů. Tato trojice tak v sobotu zcela jistě nenastoupí, neboť nesmí! Dobrovickým trenérům se tak sestava doslova rozsypala v rukou.
FK Dobrovice nastoupily v minulém kole doma proti Zápům v této sestavě: Kraus – Tuma, Čáslava, Vladyka, Tůma – D. Miškovský, Záblacký, Niklfeld, Jílek (87. Holub) – Kohout, Voljanskij (76. Herman).

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Šmejkal Jiří a na pomezí mu budou pomáhat p. Benák Petr a p. Kinčl Vlastislav. Delegátem je p. Halaš Josef.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání začíná na stadionu v Dobrovici v sobotu 4. dubna v 16:30 hodin. Autobus do nedalekých 20 km vzdálených Dobrovic vypraven NEBUDE! Přijeďte tak podpořit naše hochy v těžkém utkání jarní části krajského přeboru!

Sledujte ON-LINE: 19.kolo: FK Dobrovice – SK Benátky

Stránky soupeře: FK DOBROVICE

--> Zpět