Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 20.kolo 05.04.2015

SK Benátky   FK Náchod
1:0 np
( 0:0 ) ( na pk. 7:6 )

Jíra – Buryán, Dosoudil, Borovička, Horák – Mižič (68. Dudka), Smetana, M. Novotný (72. Wojnar), Klain (79. Karásek) – Mbah, Šimek (55. Mar. Korec)

Diváků: 200

KobosMoravec, Bohuslav, Rompotl, Kábrt – Simon, Brich, Srkal (57. Vaněček), Malý, Punar (46. Apkem, 78. Vrabec) – Plšek (83. Biederman)

 
góly: rozhod. pen. Wojnar
karta: 73. Dosoudil, 80. Smetana – 33. Moravec, 89. Kobos, 90+2. Vrabec
karta:
rozhodčí: Trska – Severýn, Šulcová
delegát:
Krejčí Zdeněk
  Střely na branku: 6:2
Střely mimo: 4:1
Rohové kopy: 8:3
Ofsajdy: 4:1
Fauly: 15:19
Hráč utkání:
Hráč utkání:
Jan Kábrt

Průběh zápasu

Benátky neproměnily šance a musely se spokojit s bodem navíc po penaltách !

Další bodovou ztrátu si připsali benátečtí fotbalisté. Téměř po celý zápas byli jasně lepším týmem, avšak shořeli na neproměňování  brankových příležitostí, které buď zakončovali nepřesně, nebo výtečně zasáhl zkušený gólman Kobos. V utkání dokonce domácí dvakrát nastřelili brankovou konstrukci. V závěru paradoxně mohli Benátečtí inkasovat, Vrabcovu střelu ale excelentním zákrokem Jíra zneškodnil. Zápas tedy dospěl do remízy 0:0. O vítězi musely rozhodnout pokutové kopy, v nichž byli domácí šťastnějším týmem, neboť v sedmé sérii zaváhal hostující Bohuslav.

Benátecký trenér Sedláček stále nemohl využít služeb zraněného Škareckého, k němuž se přidali ještě Jiránek s Brunclíkem. Naopak prvně oblékl benátecký dres záložník či útočník Petr Wojnar z Mladé Boleslavi. Od úvodních minut bylo všem jasné, kdo je pánem na hřišti. Benátečtí byli stále usazeni na útočné polovině, kde se ale Náchod bránil na jedničku. Tu a tam vyrazil do protiútoku, který ale příliš nebezpečný nebyl. O první střelu se postarali domácí v 15. minutě. Dosoudil vysunul Mbaha, jenž našel nabíhajícího Šimka, s jehož pokusem neměl Kobos větší starosti. Obrovská šance domácích přišla o sedm minut déle. Šimek se dokázal uvolnit a předložil míč před prázdnou branku skluzujícímu Mižičovi, který téměř z brankové čáry trefil břevno! O malý okamžik déle scházely témuž hráči k hlavičce snad centimetry. Nadějně vypadala také Dosoudilova hlavička, která se ale mezi tři tyče nevešla. Ve 29. minutě vysunul Buryán Šimka, tomu Mbah odclonil hráče a domácí útočník postupoval zcela sám na Kobose, který ale jeho střelu dokázal zmařit. Hosté si v prvním poločase nepřipsali ani jednu střelu na branku, dokonce ani jeden pokus, který by mířil mimo.

Úvod druhé půle načal po Mižičově centru zakončením Buryán, to ale mířilo moc vysoko. Tentýž hráč o minutu později protáhl Kobose, který musel ze svého repertoáru vytasit pěkný zákrok. V 51. minutě si Kobos připsal slabší chvilku, když neudržel Mbahův centr, avšak důrazný Šimek míč za jeho záda neprotlačil, neuspěl ani dorážející Buryán, který trefil právě Šimka. Za další pětiminutovku přišla další tutovka Benátek. Unikající Smetana orazítkoval levou tyčku hostující branky, míč se odrazil ke střídajícímu Korcovi, jenž byl na hřišti pouze minutu, ten ale nechal vyniknout Kobose. Na tlak domácích zareagoval hostující trenér Míl střídáním, když na hřiště poslal urostlého Vaněčka. Domácí byli ale stále lepší, další Buryánovu střelu však Kobos vyrazil. V 74. minutě si také hosté připsali solidní šanci. Simon se snažil obstřelit Jíru, který ale jeho pokus vytěsnil. Po následném centru hlavičkoval nedostatečně obsazený Simon vedle pravé tyče. Před poslední desetiminutovkou začalo v Benátkách hustě pršet, což jakoby srazilo domácí hráče ještě o trochu níž, neboť jejich křeč se prohloubila. Domácí si sice vypracovali několik závarů, hosté ale pracovali na hranici sebeobětování. Naopak čtyři minuty před koncem mohli Náchodští rozhodnout. Střelu střídajícího Vrabce vytáhl Jíra excelentním zákrokem z levé šibenice. Utkání, ve kterém ze hry nepadla jediná branka, tak dospělo k penaltovému rozuzlení. Psychická síla byla jistě na straně náchodských hráčů.

Jako první si vzal míč domácí Michal Horák a naprosto přesným pokusem na opačnou stranu, než skákal Kobos, poslal svůj tým do vedení – 1:0. Patrik Simon nezopakoval neproměněnou penaltu ze souboje těchto týmů z podzimu a vymetl horní šibenici – 1:1. Nezaváhal ani Martin Korec, který nic neriskoval a napálil míč doprostřed branky – 2:1. Martin Malý zřejmě odkoukal Korcovu metodu a trefil se do téměř totožného místa – 2:2. Milan Karásek střílel po levé Kobosově ruce a naprosto přesně – 3:2. Na stejnou stranu zamířil také Michael Moravec a mohl se radovat – 3:3. Martin Borovička pokutové kopy umí a nezaváhal ani tentokrát – 4:3. Jan Kábrt byl jediným úspěšným náchodským penaltovým střelcem z podzimu a také nyní se prezentoval přesnou střelou k pravé tyči – 4:4. Radek Dosoudil se s ničím nepáral a tvrdou střelou dostal Náchod pod tlak – 5:4. Míč si překvapivě vzal brankář Petr Kobos a musel proměnit. Snad ze dvou kroků ale trefil naprosto přesně za tyč – 5:5. Tochukwu Mbah byl ale také neomylný a střelou k pravé tyči znovu přiblížil vítězství – 6:5. Pokud Ondřeje Vrabce měl Jíra na rukou, ovšem míč stejně skončil u levé tyče, a tak se pokračovalo – 6:6. Petr Wojnar řádně zabrnkal na nervy benáteckým příznivcům, neboť střela doprostřed branky se od břevna odrazila za čáru – 7:6. Těžký okamžik nezvládl Daniel Bohuslav, jehož pokus vyrazil Jíra do břevna, od kterého se míč odrazil mimo. (Penalty proměnili: Horák, Mar. Korec, Karásek, Borovička, Dosoudil, Mbah, Wojnar – Simon, Malý, Moravec, Kábrt Kobos, Vrabec. Neproměnili: Bohuslav)

Benátečtí tak vybojovali dva body. Nemůžeme se ale ubránit dojmu, že po předvedeném výkonu bod ztratili. Nyní je čeká cesta do dalekého Letohradu, který se také, až na malé výjimky, prezentuje velmi dobrým fotbalem.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Jednoznačně jsme bod ztratili. Toto utkání jsme měli vyhrát. Vypracovali jsme si tři vyložené a jednu polovyloženou šanci. Mužstvo pracovalo dobře, fotbal byl určitě pohledný. Pokud nedáme branku, nemůžeme vyhrát. To, co jsme dnes nedali.... Hlavně v prvním poločase Honza Mižič, to ani nebyla stoprocentní šance, to bylo na daleko více procent. Bohužel to vyřešil střelou do břevna. Samozřejmě poté jsme se ještě v závěru klepali o výsledek, kdy nás pět minut před koncem podržel gólman. Soupeř si vypracoval výbornou akci a střelu do šibenice náš brankář Jíra chytil. O penaltách jsem několikrát říkal, že to je loterie. Jsem rád, že k nim kluci přistoupili zodpovědně, protože jsem na nich viděl pocity zklamání. Všichni naši hráči proměnili. Dva body jsou příjemné, ale jsem zklamán, protože jsme měli získat tři. Myslím si, že bychom si je zasloužili. Soupeř sem přijel vyloženě bránit. Řekl bych, že i trošku hráli na hraně zdržování, což nemám příliš rád. Jak jsem řekl, mrzí mě naše neproduktivita."

Trenér Náchoda Jan MÍL: „Hodnocení je naprosto jednoduché. Před zápasem byli domácí samozřejmě v roli velkého favorita. Každý bodový zisk je pro nás dobrý. Podobný průběh jsme trochu očekávali. Čekali jsme, že Benátky budou mít převahu. Akorát jsme chtěli být pro soupeře více nebezpeční, což se nám moc nedařilo."

Předzápasové představení soupeře z Náchoda naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – FK Náchod ZDE!

CELÉ VIDEO: SK Benátky – FK Náchod ZDE!

VIDEA k jednotlivým zápasům naleznete ZDE!

FOTO z webu soupeře naleznete ZDE!  

ČLÁNEK z webu soupeře ZDE!

VÝSLEDKY 20. kola DIVIZE "C":

  • SK Benátky – FK Náchod 1:0 np (0:0)
  • Jablonec n/J. – Kutná Hora  4:0 (1:0)
  • Pěn./Turnov – Tutnov 4:1 (1:0)
  • Živanice – Letohrad 2:1 (1:0)
  • Týniště n/O. – Pardubice "B"  1:4 (1:3)
  • Vysoké Mýto – Český Brod 1:2 (1:1)
  • Dvůr Králové – Dobrovice 1:3 (1:2)
  • Č.Třebová – Ústí n/O.  0:1 (0:0)

Příští 21. kolo v 16:30 hod., SOBOTA: Letohrad – SK Benátky, Český Brod – Týniště n/O., Náchod – Jablonec n/J., Vysoké Mýto – Dvůr Králové, Ústí n/O. – Živanice, NEDĚLE: Kutná Hora – Pěn./Turnov, Trutnov – Dobrovice, Pardubice "B" – Česká Třebová.