Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

20. kolo divize: SK Benátky – FK Náchod
ON-LINE textový přenos utkání ZDE.

V NEDĚLI 5.4. od 16:30 hodin hostíme na domácím hřišti – FK NÁCHOD.



Úvod:
Až ve čtvrtém jarním zápase divizní skupiny C ztratili body benátečtí fotbalisté. Stalo se tak na hřišti Kutné Hory, která tak oplatila soupeři podzimní porážku. Nyní je však třeba vše hodit za hlavu, neboť o nadcházejícím víkendu už je tu další, v pořadí 20. kolo divize C. V něm v neděli na benátecký fotbalový stadion zavítá celek FK Náchod, proti němuž budou domácí plnit úlohu tabulkově výše postaveného týmu a tedy papírového favorita. Třetí Trutnov stáhl ztrátu na druhé Benátky na pět bodů, a tak je opět potřeba naladit se na vítěznou vlnu. Nedělní soupeř z dalekého Náchoda v dosud odehraných 19 zápasech 4 vyhrál, 7 remizoval a 8 prohrál, přičemž čtyřikrát se radoval z výhry po penaltách. Při skóre 20:29 získal 23 bodů a patří mu průběžná 11. pozice.

NA PODZIM venku v Náchodě:
Na podzim Benátky v Náchodě dokázaly zvrátit nepříznivě se vyvíjející utkání ve svůj prospěch a vybojovaly v tomto případě pro ně zlaté dva body. Po prvním poločase totiž hosté prohrávali o dvě branky, když se trefili Simon a Vaněček. Poločasová rozmluva zřejmě pomohla, protože v 66. minutě Buryán snížil a v 82. minutě Martin Korec vyrovnal. Hosty několikrát také podržel z Mladé Boleslavi pro toto utkání zapůjčený gólman Hankič. V penaltovém rozstřelu hned tři domácí borci selhali, a tak si hosté vezli domů ještě bod navíc, když tu rozhodující střelu z penaltového puntíku proměnil Martin Korec (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
V minulém kole, jak již bylo řečeno, přišla první benátecká jarní porážka, a sice na půdě středočeského týmu z Kutné Hory. V Lorci šli po bezbrankovém poločase díky trefě Schwarze do vedení domácí. Vyrovnání Benátek obstaral Borovička z nařízeného pokutového kopu. Stejnou možnost dal sudí Kvaček i domácímu týmu a Schwarz se nemýlil a vstřelil tak svůj druhý gól v utkání. V nastaveném čase ještě Křelina pečetil kutnohorskou velmi cennou výhru (článek z utkání).

MINULÉ kolo Náchod:
Náchodští si v minulém kole doma brousili zuby na kvalitní tým Živanic, jenže nedokázali ani jednou skórovat a museli chtě nechtě přijmout nejtěsnější možnou porážku 0:1. Hosté z Pardubicka byli fotbalovějším týmem a nakonec také po zásluze zvítězili. Jedinou trefu v utkání obstaral v 65. minutě živanický Polák, který jako jediný v tomto utkání překonal zkušeného sedmatřicetiletého navrátilce do náchodské branky Kobose. Závěr utkání si hosté zkušeně pohlídali a oslavili tak zisk vydřených tří bodů (článek z utkání a video).

Představení soupeře – FK Náchod:
V bráně dostává na jaře nejvíce příležitostí sedmatřicetiletý Petr Kobos, který si kromě Náchodu vyzkoušel také angažmá v Trutnově, Dvoře Králové či zahraniční štaci na Slovensku. Kobos na podzim působil v Úpici, jež je náchodskou farmou. Na podzim proti Benátkám nastoupil František Baláž, který stále v týmu působí. Třetím gólmanem je David Vik, někdejší mládežník Pardubic. V pardubické mládeži působil také poměrně zkušený obránce Patrik Rompotl, který se do Náchoda dostal přes divizní Letohrad. Další obránce Jan Kábrt si zahrál za dorost pražské Sparty do sedmnácti let či devatenáctku Hradce Králové. V mládeži Jablonce nad Nisou chvíli působil i další obránce Martin Punar. V dorostech Hradce Králové a Pardubic působil také další obránce Václav Pohl, jenž v Náchodě nyní hostuje z Broumova. Podobnou kariéru jako Pohl má za sebou také nadějný osmnáctiletý záložník Vlastimil Vlček. V dorostu Pardubic hrál také Daniel Bohuslav. Benátečtí si budou muset dát pozor také na třiadvacetiletého Patrika Simona, který působil v dorosteneckých týmech Jablonce nad Nisou, ve kterém si dokonce za rezervu zahrál třetí ligu. Simon byl jedním ze dvou podzimních střelců branek do sítě gólmana Hankiče. Dorostenecké soutěže v Hradci Králové si zahrál také náchodský odchovanec Tomáš Vejprava. V útoku stojí za zmínku David Hlava, který v Náchodě hostuje z Červeného Kostelce. Druhým podzimním střelcem proti Benátkám byl Jakub Vaněček, bývalý dorostenec Hradce Králové či Slovanu Liberec.
Trenérem náchodského mužstva už není bývalý reprezentant Radovan Hromádko, nýbrž další někdejší ligový hráč – devětatřicetiletý Jan Míl. Míl je odchovancem dalekého Horního Starého Města, poté cestoval po nižších soutěžích. Ve devatenácti letech zakotvil v Motorletu Praha, poté si zahrál za Trutnov či Xaverov Horní Počernice. V roce 1998 jej zkoušel ligový Jablonec nad Nisou, kam se ale neprosadil, proto odešel do České Lípy. První ligu ochutnal až o rok později při svém angažmá v Synotu Staré Město. Odtud ale hostoval kupříkladu v Mladé Boleslavi či Admiře/Slavoj. Na jaře v roce 2002 odešel na další hostování, tentokrát do prvoligového Zlína, tam se ale pouze jednou posadil na lavičku. Následovalo hostování v Prostějově, Kunovicích a Náchodě, jehož se stal hráčem. Poté ještě hostoval ve Dvoře Králové a Vysoké nad Labem. Celkem si Míl v nejvyšší české fotbalové soutěži připsal 22 startů a vstřelil 1 branku. Zajímavostí je, že se zúčastnil soutěže „Nejslabší! Máte padáka!“, ve které v roce 2003 zvítězil.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Trska Adam z Prahy. Na pomezí mu budou pomáhat p. Severýn Vojtěch z Prahy a pí. Šulcová Lucie z Čelákovic. Delegátem FAČR je p. Krejčí Zdeněk z Ohrobce (okr. Praha západ). Rozhodčím přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Další domácí jarní utkání a celkově 20. kolo Divize „C“ bude sehráno na Městském fotbalovém stadionu v Benátkách nad Jizerou v NEDĚLI 5. dubna s výkopem v 16:30 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším jarním domácím utkání v Divizi a k zisku tří bodů!

Textový ON-LINE přenos: 20. kolo: SK Benátky – FK Náchod

Přímý VIDEO přenos: z utkání bude pořízen videozáznam.

Webové stránky soupeře: FK Náchod

Vzdálenost soupeře do Benátek: cca 145 km

TOMBOLA:
Součástí domácích zápasů je také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!

--> Zpět