Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 3.kolo 25.08.2013

MFK Dobříš   SK Benátky
3:2
( 0:1 )

Jechort – Puchmajer, Talůžek, Svárovský, Machač – Procházka, Nikl (72. Weber), J.Liška, Vostrý – Maryška, Karas (89. Pilecký)

Diváků: 230

Jíra – Jakubec, Borovička, Buryán, Horák – Jiránek (62. Sosnovský), Smetana, Škarecký (88. Krýda), Třasák (77. Novotný) – Michal Korec, Martin Korec (57. Karásek)

 
góly: 66. Karas, 74. a 86. Talůżek – 22. Škarecký, 67. Karásek
karta: 33. Procházka
karta:
rozhodčí: Čermoch – Garaja, Bartůšek
delegát:
Mareš Pavel
  Střely na branku: 9:6
Střely mimo: 2:6
Rohové kopy: 8:4
Ofsajdy: 5:0
Fauly: 14:17
Hráč utkání:
Robert Talůžek
Hráč utkání:
Lukáš Jíra

Průběh zápasu

Benátky srazily na kolena standardní situace !

Obrat o nějaký ten bod zatím suverénního nováčka z Dobříše. To byl cíl benáteckých fotbalistů. Dlouhou dobu se zdálo, že je celkem reálný. Poté ale Benátečtí vyrobili několik chyb, které soupeř bezezbytku potrestal a radoval se z výhry 3:2. Prohra je pro hostující hráče, zvláště z hlediska předvedené hry, krutá, avšak takový je fotbal.

V úvodu utkání měl hostující tým územní převahu, přesto první velkou šanci si připsali domácí. Na přesný centr Vostrého nejvýše vyskočil exligista Nikl a benátecký brankář Jíra musel vytasit ze svého repertoáru zákrok par excellence. Ve 22. minutě už početná návštěva na dobříšském stadionu sledovala první branku. Míč propadl k Martinu Škareckému a ten poslal svůj tým do vedení – 0:1. Pojistit tento náskok mohli hosté ve 29. minutě. Akce začala u Smetany, který vysunul Jiránka, jehož přihrávku přebral Martin Korec, ale brankář Dobříše Jechort včas vyběhl a Korcovu střelu zneškodnil. Podobná akce byla k vidění též na druhé straně. Neuspěl v ní Karas. Domácí se do přílišného zakončení v první půli nedostávali. V samém závěru první půle si postavil míč k zahrávání trestného kopu Michal Korec, ale Jechort se opět činil.

Do druhého poločasu nastoupili hosté poněkud ustrašeněji. Mohl je za to potrestat Nikl, avšak na míč hlavou těsně nedosáhl. Se svým pokusem neuspěl ani Karas. Útočníka Dobříše to však moc mrzet nemuselo. V 66. minutě si po autovém vhazování zaběhl za stopera Buryána, kterému se nepodařilo odkopnout míč a Jan Karas tváří v tvář Jírovi nezaváhal – 1:1. Místní hlasatel ještě nestihl ani zahlásit branku, když se mohlo skóre opět měnit. Přes Karáska a Sosnovského se dostal míč k Michalu Korcovi, ten ale mířil pouze do boční sítě. Vzápětí ale Benátečtí udeřili. Na zadní tyči zpracoval balón Škarecký a našel neobsazeného Milana Karáska, který se trefil za Jechortova záda – 1:2. V 74. minutě se hostům nepodařilo odkopnout zdánlivě jednoduchý míč v hloubi pokutového území, ten propadl na Karase, proti němuž se opět výtečným zákrokem vytáhl gólman Jíra. Resultoval z toho rohový kop a radost domácích. Nejvýše vyskočil vytáhlý Robert Talůžek a nechytatelně zavěsil – 2:2. Poslední desetiminutovka se nesla ve znamení fotbalu nahoru-dolů. Nebezpečně hlavičkoval Buryán, brankový prostor ale minul. V 86. minutě domácí zahrávali přímý kop. V pokutovém území se k balónu opět propracoval Robert Talůžek a Dobříš znovu propukla v jásot – 3:2. Zaskočení hosté odpověď na tuto studenou sprchu již nenašli a hlavní rozhodčí Čermoch, který odřidil se svými asistenty utkání velice kvalitně, foukl přesně v 90. minutě naposledy do píšťalky a domácí se mohli radovat.

Jak už bylo tedy napsáno, Benátky byly sice fotbalově lepším týmem, ale zbytečné individuální chyby při standardních situacích je stály jakýkoliv bodový zisk. Napravit toto zbytečné další zaváhání se budou benátečtí snažit v dalším zápase proti nedalekému týmu SK Polaban Nymburk, který hostí na domácím hřišti a tento zápas bude mít také nádech derby.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Zápas pro nás bohužel výsledkově nedopadl vůbec dobře. Opět jsme ztratili body. V prvním poločase jsme podali kompaktní výkon, dobře jsme kombinovali. Hru jsme měli pod kontrolou. Domácí měli jen jednu šanci, kdy brankář Jíra vyrazil soupeřovu hlavičku. Vypracovali jsme si i další příležitost na vstřelení druhé branky, to se nám ale bohužel nepodařilo. Pokud bychom zvýšili na 2:0, soupeř by se asi dostal více do kolen. Do druhého poločasu jsme vstoupili špatně. Dobříš nás malinko dostávala pod tlak, chybovali jsme. Domácí po dlouhém autu vstřelili vyrovnávací gól. Nám se ale podařilo po pěkné akci vstřelit další branku. Myslím si, že v tu chvíli jsme byli nahoře. Bohužel jsme nedokázali výsledek udržet. Dostáváme branky ze standardních situací, to se týče druhého a třetího gólu. V tom vidím náš velký problém. Děláme individuální chyby, nezvládáme pokrývání hráčů."

Trenér Dobříše Martin ŠRAIN: „Dle mého názoru byli hosté sedmdesát minut lepší. Ve druhém poločase se zbytečně zatáhli, což je stálo vítězství. Ale jak říkám, Benátky byly jednoznačně lepší a my jsme to pak ubojovali."

Předzápasové představení soupeře z Dobříše naleznete ZDE!

ON-LINE: MFK Dobříš – SK Benátky ZDE!

ČLÁNEK z webu soupeře naleznete ZDE! 

CELÉ VIDEO ze zápasu naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 3. kola Krajského přeboru :

Příští 4. kolo v 17:00 hod., SOBOTA:  Čelákovice – Čáslav "B" (10:15), Un.Beroun – Dobříš, Ovčáry – Sp.Příbram, Klecany – N.Strašecí, NEDĚLE: SK Benátky – Pol.Nymburk, Semice – Libiš, Sedlčany – Tn.Rakovník, Vraný – Jíloviště.