Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE přenos utkání, začátek v 10:15 hodin:
MFK Dobříš - SK Benátky

V NEDĚLI 25.8. zajíždí "A" tým ve 3. kole k nováčkovi - MFK DOBŘÍŠ



Fotbalový Ondrášovka krajský přebor má o nadcházejícím víkendu na programu své třetí kolo a fotbalisté Benátek nad Jizerou v něm vyrazí na půdu nováčka soutěže MFK Dobříš, kde se bude hrát netradičně v neděli 25. srpna dopoledne již od 10:5 hodin. Tento datum je netradiční i pro domácí celek, neboť ti mají hrací dny v sobotu odpoledne, avšak zápas třetího kola je výjimkou. Dobříš je zatím příjemným překvapením samého úvodu přeboru a také zdviženým prstem pro Benátky, neboť po dvou kolech Městský fotbalový klub oba zápasy při skóre 10:3 vyhrál a je tak na čele tabulky Ondrášovka krajského přeboru (dosavadní výsledky a tabulka KP – MFK Dobříš).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátečtí v minulém kole měli v domácím prostředí namále. Po úvodní remíze se Semicemi se proti Berounu čekalo jediné – tříbodová výhra. Ta se nakonec nerodila lehce. Rozhodnout museli až střídající bratři Korcové. Od 54. minuty totiž Benátky prohrávaly po brance hostujícího kanonýra Michala Nováka. Pak ale na hřiště přišel Michal a Martin Korcové a vše se rázem otočilo. Michal nejprve efektními a povedenými nůžkami vyrovnal, aby jeho bratr Martin z vápna přesně trefil cíl a otočil skóre. Na konečných 3:1 upravil Michal Korec, když od lajny centroval a oblouček se snesl až za záda překvapeného Hejtmana (článek z utkání).

MINULÉ kolo Dobříš:
Ovšem ani Dobříš nezůstala pozadu. Po úvodní domácí výhře 5:1 proti Klecanům nastřílel MFK „bůra“ i svému druhému soupeři, a to dokonce na jeho hřišti. V Sedlčanech se konala pouť, a tak se na derby přišlo podívat úctyhodných 400 diváků, kteří však povětšinou byli po zápase zklamáni. Dobříš si udržovala své vedení a vaz jí nezlomily ani dvě proměněné penalty domácího Josefa Bartoše a také vyloučení obránce Jana Ducha, který tedy proti Benátkám nenastoupí, jelikož od disciplinární komise dostal dvouzápasový distanc. Za stavu 2:3 v neprospěch domácích ještě hosté v nastavení dvěma góly zasadili Tatranu tvrdou ránu. Po dvou kolech tak nasázeli deset gólů, což budiž pro benáteckou obranu velkým varováním (článek z utkání 1 a 2 a video).
MFK Dobříš nastoupil v minulém 2. kole venku proti Sedlčanům v této sestavě: Jechort – Puchmajer (87. Weber), Talůžek, Svárovský, Ducho – Procházka, Nikl, J.Liška, Vostrý – Maryška (56. T.Šebek), Karas (83. Karásek)

Představení soupeře – MFK Dobříš:
S Dobříší se Benátečtí v novodobé historii dosud nesetkali, a tak bude utkání na dobříšském stadionu V Lipkách pro tým od Jizery velkou neznámou. Naposledy se Benátky s Dobříší utkaly v sezóně 1998/1999 v tehdy Oblastním přeboru, kdy benátečtí skončili na předposledním 15. místě a sestoupili do I.A třídy a Dobříš skončila na 12. místě. Po přelomu milénia si Dobříš epizodně zahrála i čtvrtou nejvyšší soutěž – divizi. A to po postupu ze 4. místa KP v roce 2004 jednu sezónu a po postupu z 5. místa KP v roce 2006 rovněž jen jedinou sezónu. Poté Dobříš spadla až do I.B třídy, z níž v roce 2008 postoupila o stupínek výše, aby právě v minulé sezóny slavil MFK návrat mezi krajskou elitu. V loňském ročníku skončila Dobříš v I.A třídě skupiny A na druhém místě o dva body za rovněž postupujícím Vraným. Ještě před sezónou měli Dobříšští ve svém kádru třiatřicetiletého odchovance klubu Filipa Dorta. Někdejší útočník ligových týmů Sparty, Opavy, Blšan, Liberce, Teplic či Příbrami v lize 145 zápasů a vstřelil 24 gólů. Profesionální kariéru ale z osobních důvodů ukončil a vrátil se do I.A třídy v Dobříši, před letošním ročníkem však vyslyšel vábení ambiciózního nováčka divize Nové Vsi pod Pleší a působí právě tam. Přesto má Dobříš ve svém kádru někdejšího ligového fotbalistu. Oporou týmu je sedmatřicetiletý Marek Nikl, jenž má na kontě 101 ligových startů v dresu Bohemians, odkud právě do Dobříše po ukončení profesionální kariéry přišel. Největší část své kariéry ale Nikl strávil v Německu, kde devět let od roku 1998 hrál za Norimberk, než se v roce 2007 vrátil do Ďolíčku. Na kontě má i pět reprezentačních startů v dresu s lvíčkem na prsou. Dobříšští mají po dvou kolech hned trojici dvougólových střelců – Štěpána Maryšku, Jana Karase a Radka Procházku. Trenérem týmu Dobříše je p. Martin Šrain.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Čermoch Jakub z Benešova. Na pomezí mu budou pomáhat p. Garaja Miroslav z Benešova a p. Bartůšek Zdeněk z Benešova. Delegátem FAČR je p. Mareš Pavel. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Dobříši rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 3. kola Ondrášovka krajského přeboru bude na Městském fotbalovém stadionu v Dobříši v Lipkách sehráno ve NEDĚLI 25. srpna s výkopem v 10:15 hodin. Přijeďte podpořit benátecké fotbalisty v prvním venkovním utkání v Ondrášovka krajském přeboru a k zisku tří bodů!

Sledujte ON-LINE: 3.kolo: MFK Dobříš – SK Benátky

Více o soupeře na jeho stránkách: MFK Dobříš



--> Zpět