Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 21.kolo 12.05.2013

SK Benátky "B"   Slavoj Kropáčova Vrutice
2:1
( 0:1 )

Jíra – Svačina, Hejtmánek (47. Vaňousek), Došlý, Chupík – Fingerhut (46. Čadil), Langšádl, Rosenkranz F. (72. Davídek), Kraus Jan – Mašek, Krýda

Diváků: 70

Manžel – Hütter (83. Vaňek, Rovonský, Černý, Bůžek P. (77. Rambousek), Novák, Malý, Doležal, Šesták, Musil, Honzátko

 
góly: 78. Kraus Jan, 80. Krýda – 19. Černý
karta: 3. Došlý, 71. Vaňousek – 46. Doležal, 68. Hütter, 73. Novák
karta:
rozhodčí: Šebela – Hloucal, Chládek
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Ondřej Čadil
Hráč utkání:
Zdeněk Manžel

Průběh zápasu

Rezerva doma otočila zápas s Kr.Vruticí během dvou minut !

Před nedělním zápase byla rezerva Benátek v situaci, kdy po několika naprosto zbytečně rozdaných bodech musela porazit Kropáčovu Vrutici, aby zase o kus unikla sestupovým vodám. Letošní sezóna okresního přeboru je totiž nevídaně vyrovnaná a o jindy klidný střed tabulky se ze čtrnácti možných týmu pere hned dvanáct. Rozhodovat o sestupujícím se tak bude nejspíš až v posledních kolech.

Zejména z tohoto důvodu museli domácí k herní převaze z posledních utkání přidat i branky, kterých se jim doposud dostávalo jen po málu. Hosté při hře vycházeli ze zabezpečené obrany a pokoušeli se vstřelit branku z rychlého kontru. K tomu však nedostali příležitost, jelikož domácí kontrolovali hru a snažili se dostat do brzkého vedení. Bohužel opět nedokázali dokonale pokrýt klíčové hráče soupeře a tak inkasovali po krásné střele Lukáše Černého, který šajtlí že střední vzdálenosti nedal brankáři šanci – 0:1. Benáteckým již důvěrně známý scénář ve kterém nezbývalo nic jiného, než se do soupeře pustit a zlomit smolnou sérii posledních utkání. Již v první půli měli hned několik velmi dobrých příležitostí ke srovnání, ale štěstěna, obrana hostí a zejména pak brankář byli výrazně proti.

Druhé dějství se opět neslo ve znamení herní převahy Benáteckých a tentokráte již nezůstalo pouze u ní. Domácí po několika šancích dostali v 78. minutě míč k Ondřeji Čadilovi, který vyzval ke skórování Jana Krause a ten již na brankáře Manžela vyzrál – 1:1. Prakticky v zápětí zatáhl míč opět Ondřej Čadil a tentokráte nechal svou přihrávkou vyniknout Štěpána Krýdu. Spolupráce obou dorostenců z 80. minuty tak vedla k vítězné brance – 2:1. Hosté však měli ještě jednu obrovskou příležitost a to když exbenátecký Rambousek využil nedorozumění obrany a v sólovém nájezdu mohl srovnat, nicméně Lukáš Jíra v brance domácích byl výrazně proti a zkušeného útočníka vychytal.

V dalším již 22. kole bude benátecká rezerva hostem na půdě SK Kosmonosy. S tímto týmem Benátky na podzim doma prohrály 1:2 a budou se tak snažit vrátit Kosmonosům tuto porážku (viz. článek).

Krátké články z Boleslavského deníku k zápasům naleznete ZDE!

FOTO ze zápasu ZDE!

VÝSLEDKY 21. kola okresního přeboru :

  • SK Benátky "B" – Kr.Vrutice 2:1 (0:1)
  • K.Hlavno – Březno 5:1 (3:1)
  • Akuma – Kněžmost 1:4 (0:2) článek
  • Kosořice – MSK "B" 0:2 (0:1) článek
  • Řepov – Čejetice 1:4 (0:2)
  • Krnsko – Horky 0:4 (0:2)
  • Bezno – Kosmonosy 2:2 (0:2)

Příští 22. kolo okresního přeboru v 17:00 hod., SOBOTA: Kosmonosy – SK Benátky "B", Čejetice – Kosořice, Horky – Řepov, Březno – Krnsko, Kněžmost – Bezno, MSK "B" – Akuma, NEDĚLE: Kr.Vrutice – K.Hlavno.