Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 9.kolo 20.10.2012

SK Benátky "B"   SK Kosmonosy
1:2
( 1:2 )

Kubát – Tott (80. Kapoun), Svačina, Chupík, Filip Rosenkranz (65. Bambuch), M. Langšádl, Benda (80. D. Langšádl), Kamlach, Feri, Došlý, Čadil

Diváků: 30

 
góly: 25. Čadil – 32. Michal Mašek, 42. Jan Keszeg
karta:
karta:
rozhodčí: Hloucal – Bezucha, Žižka
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Ondřej Čadil
Hráč utkání:
Jan Keszeg

Průběh zápasu

Rezerva doma o gól podlehla Kosmonosům !

V sychravém počasí přijel do Benátek celek SK Kosmonosy, jenž ještě loni bojoval o soutěž výše, tedy  v I.B třídě. Domácí mužstvo muselo opět sáhnout ke změnám v nominaci, jelikož v současnou dobu hrálo své mistrovské utkání v Poděbradech i A mužstvo, se kterým odcestovali Antonín Fingerhut i brankář Lukáš Jíra a nastoupit ze zdravotních důvodů nemohl ani již pravidelně hrající dorostenec Štěpán Krýda. Nominaci tak prvně dostali hráči z mládežnického celku Filip Rosenkranz a David Langšádl, jejichž bratři již pravidelně hájí benátecké barvy v soutěži dospělých. Dalším nominovaným byl dorostenecký gólman Jiří Kubát, jenž zkušenosti se soutěží mužů sbíral v loňské sezóně.

Klání bylo rozehráno pod taktovkou benáteckého týmu a hosté museli dobře bránit výpady útočících hráčů do jejich defenzívy. Několik dobře zahraných standardních situací nabídlo domácím šance, hosté však střely z pokutového území dokázaly vytěsnit mimo tři tyče. Své umění v brance musel při ojedinělém výpadu Kosmonos předvést i Jiří Kubát, který velmi chytrou střelu patičkou s vypětím všech sil zachytil před brankovou čárou. Ve 25. minutě se přeci jen domácí dočkali branky, když se po nahrávce Lukáše Došlého prezentoval střelou z dvaceti metrů Ondřej Čadil a poslal domácí do vedení – 1:0. Hosté však měli ve svých řadách sílu také právě v ofenzívě, což se projevilo o sedm minut později, kdy po slibné útočné akci domácích, kterou se nepodařilo gólově zakončit, zpracoval dlouhý výkop brankáře hostí Jan Keszeg, rychlostí sobě vlastní utekl domácím zadáků a předložil tutovku Michalu Maškovi1:1. Branka domácí zaskočila, hosté vycítili šanci a tlačili se do koncovky. Několik příležitostí domácí odbránili, ale před poločasem přeci jen opět kapitulovali. Centrovaný balón se dostal ve vápně do cesty Janu Keszegovi a ten střelou k tyči poslal hosty do poločasového vedení – 1:2.

Druhá půle se odehrávala ve znamení tlaku domácích a velké snahy odčinit svá dvě zaváhání z první půle. Několik dobrých příležitostí mohlo při troše štěstí skončit brankou, nicméně gólman Kosmonos předvedl velmi kvalitní výkon a uhájil tak tři body pro hosty. Domácí, ač nechtěně, museli sklonit hlavy a pogratulovat k výhře kosmonoským hráčů. Velkým plusem pro benátecké barvy budiž fakt, že do soutěže mužů nakoukli další mladíci z kategorie dorostu, jejichž celkový poměr v nominaci 14-ti hráčů byl letos rekordní sedm ku sedmi a že i přes nepříznivý vývoj utkání po celý druhý poločas soupeře tlačili.

V dalším kole okresního přeboru bude rezerva s sobotu zajíždět na půdu posledního týmu v tabulce SK Bezno-Sovinky. Domácí na svém kontě mají pouze dva body za dvě remízy a na svou první výhru v soutěži teprve čekají.

Krátké články z Boleslavského deníku k zápasům naleznete ZDE!

FOTO ze zápasu ZDE!

VÝSLEDKY 9. kola okresního přeboru :

  • SK Benátky "B" – Kosmonosy 1:2 (1:2)
  • Řepov – Horky 1:2 (0:0)
  • K.Hlavno – Kr.Vrutice 4:1 (1:0)
  • Akuma – MSK "B" 7:1 (4:0)
  • Kosořice – Čejetice 1:1 (0:0) článek
  • Bezno – Kněžmost 2:2 (1:1)
  • Krnsko – Březno 2:2 (0:1)

Příští 10. kolo ve 14:30 hod., SOBOTA: Bezno – Benátky "B", Březno – Řepov, Horky – Kosořice, Čejetice – Akuma, Kosmonosy – K.Hlavno, NEDĚLE: Kněžmost – MSK "B", Kr.Vrutice – Kněžmost.

Fotogalerie