Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 23.kolo 26.05.2013

SK Benátky "B"   SK Bezno Sovinky
7:4
( 4:2 )

Jíra – Vaňousek (88. Tott), Hrdlička, Chupík, Svačina, Davídek (68. Pařízek), Langšádl, F. Rosenkranz (77. Bambuch), Čadil, Jan Kraus, Došlý

Diváků: 40

Petr KamešKoníček, M. Kolovratník, P. Bajer (46. P. Gruncl), M. Gruncl, Möbius, Šišpela, O. Novák, Pavel Kameš, Kolařík, V. Novák

 
góly: 45., 46. a 72., Došlý, 14. Čadil, 36. Davídek, 42. Kraus, 82. Bambuch – 4. a 75. Kolařík, 31. Möbius, 73. Novák
karta: Kolařík, Möbius, Koníček, Kameš Petr, Kameš Pavel
karta:
rozhodčí: Janda – Navrátil, Zdražil
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Lukáš Došlý
Hráč utkání:
Martin Kolařík

Průběh zápasu

Rezerva v gólových hodech uspěla nad Beznem !

Předposlední domácí utkání okresního přeboru odehráli Benátečtí fotbalisté proti již sestupujícímu celku Bezna. Kdo si však myslel, že hosté dají Benátkám něco zadarmo, ten se velmi mýlil.  Utkání nakonec nabídlo gólovou přestřelku v podobě jedenácti branek. 

Utkání začalo předpokládaným herním projevem, kdy domácí museli tvořit a hosté spoléhali na brejkové situace. Po několika slibných situacích ve vápně Bezna, se hra dostala až před brankáře domácích a po špatně odvrácené standardní situaci se tvrdou střelou ve 4. minutě prosadil hostující Martin Kolařík0:1. Lehce zaskočení domácí se ihned snažili srovnat a zadařilo se jim, když Lukáš Došlý vyslal v 14. minutě do samostatného úniku Ondřeje Čadila, ten si obhodil brankáře Bezna a byl v pokutovém území faulován. Následný pokutový kop v brankový zápis přetavil Filip Rosenkranz1:1. Netrvalo však dlouho a opět se vlnila síť za zády domácího Lukáše Jíry, a to když ve 31. minutě vběhl do pokutového území znovu Martin Kolařík, byl obráncem faulován a nařízený pokutový kop proměnil s velkou dávkou štěstí Jan Mőbius1:2. Nečekaný vývoj však domácí nakopl k ještě větší snaze a vyplatilo se prakticky záhy, kdy Ondřej Vaňousek ve 36. minutě vyvezl míč a přihrál Radimovi Davídkovi, který nechal bránícího hráče ve vápně proběhnout a zakončil přesně o zadní tyč – 2:2. Další gólový zápis si domácí připsali ve 42. minutě, kdy se podél postranní čáry protáhl Lukáš Došlý a přihrávkou vyzval k obratu střelecky disponovaného Jana Krause, který strhl vedení na stranu svého týmu – 3:2. Do přestávky se Benátky radovali ještě jednou a to když se ve 45. minutě proháčkoval do vápna Ondřej Čadil, nahrál nabíhajícímu Lukášovi Došlému a ten prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 4:2.

Druhé dějství otevřelo svůj gólový účet velmi brzy. První roh druhého poločasu ze 46. minuty zatočil Ondřej Čadil přesně na hlavu Lukáše Došlého a jeho druhá branka v utkání posunula průběžný výsledek – 5:2. Bezno v tu chvíli začalo hrát vabank a strhla se oboustranně útočná hra. Brankový rozdíl posunuly ve svůj prospěch opět hráči od Jizery a to díky napadajícímu Janu Krausovi, který v 72. minutě donutil vyběhnuvšího brankáře hostí ke slabému odkopu a Lukáš Došlý tak mohl obloučkem ze 30 metrů zkompletovat svůj hattrick – 6:2. Kdo si v tu chvíli myslel, že Bezno svůj zápas odchodí, velmi se divil, jelikož hosté se jali útočit vší silou a hned za několik málo okamžiků v 73. minutě Václav Novák snížil – 6:3. Následně v 75. minutě Martin Kolařík dorazil míč za záda bezmocného brankáře Jíry – 6:4. Dva rychlé zásahy ochromily benátecké hráče a těm se nedařilo vymanit se z tlaku. Klid na jejich stranu přinesla až 82. minuta a souhra střídajících, kdy si František Pařízek zaběhl na dlouhý pas za obranu a před vybíhajícím gólmanem Petrem Kamešem přihrál volnému Miroslavu Bambuchovi, jenž tutovkou nepohrdnul a zastavil tak definitivně brankový gólostroj na stavu – 7:4 ve prospěch svého týmu.

Nutno dodat, že předvedený výkon Bezna byl sympatický a je jen škoda, že jej v příští sezóně v okresním přeboru neuvidíme. V dalším kole zajíždí hráči Benátek do Kněžmosta, který na podzim doma porazili 5:1 (viz. článek). 

Krátké články z Boleslavského deníku k zápasům naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 23. kola okresního přeboru :

  • SK Benátky "B" – Bezno 7:4 (4:2)
  • K.Hlavno – Kosmonosy 5:1 (3:0)
  • MSK "B" – Kněžmost 0:1 (0:1) článek a foto
  • Krnsko – Kr.Vrutice 2:6 (2:4)
  • Kosořice – Horky 0:5 (0:2) článek
  • Řepov – Březno 1:4 (0:2)
  • Akuma – Čejetice 1:1 (0:0)

Příští 24. kolo okresního přeboru v 17:00 hod., SOBOTA: Kněžmost – K Benátky "B", Bezno – K.Hlavno,  Horky – AKuma, Kosmonosy – Krnsko, Čejetice – MSK "B", Březno – Kosořice, NEDĚLE: Kr.Vrutice – Řepov.