Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 11.kolo 04.11.2012

SK Benátky "B"   Sokol Kněžmost
5:1
( 2:0 )

Jíra – Došlý, Mareš, Chupík, M. Langšádl, Bambuch, Benda (66. Kraus Jan), Fingerhut, Kamlach (60. Krýda), Hrdlička, Svačina

Diváků: 20

Majzlan – Prokůpek, Repš, Škaloud, Hybner, Štěpánek, Macek, Kastner, Kobrle, Kusý (62. Tesař), Fišer (82. Pekař)

 
góly: 28. Benda z pen., 41. M. Langšádl, 49. Kamlach, 63. Bambuch, 75. Fingerhut – 88. Kastner
karta: 51. Bambuch – 65. Kastner, 73. Repš
karta:
rozhodčí: Navrátil
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Jan Kamlach
Hráč utkání:
Libor Kastner

Průběh zápasu

Rezerva doma porazila hosty z Kněžmosta !

Pomalu ale jistě se do našich krajů blíží zima a tak Benátečtí letos prvně přivítali svého soupeře na umělé trávě. Kněžmost doma naposledy přehrál rezervu 4:1 a domácí měli rozhodně co oplácet. Sestava Benátek doznala oproti  poslednímu utkání několika změn v podobě nastoupivších brankáře Lukáše Jíry, Davida Mareše, Antonína Fingerhuta, dorosteneckých opor Martina Hrdličky a Štěpána Krýdy. Dlouho očekávaný návrat do zápasového tempa si prožil po měsíční nucené pauze i Jan Kraus. Oproti tomu z rodinných důvodů nenastoupil Martin Feri, dále zraněný Ondřej Čadil a nominování tentokráte nebyli ani dorostenci Martin Tott, Martin Kapoun, Filip Rosenkranz a David Langšádl.

Úvodní minuty utkání naznačovaly, že by se domácí mohli dostat brzy do vedení a jejich časté útoky dělali hostujícím obráncům potíže, ale úvodní chuť benáteckých nebyla odměněna brankou, hosté tak hru následně vyrovnali a i oni hrozili z dobrých šancí. Vyrovnanou partii se Kněžmostu dařilo držet až do 28. minuty, kdy Lukáš Došlý zatáhl míč do pokutového území, vracející se obránce uťal jeho kličku faulem a následný pokutový kop s přehledem proměnil David Benda1:0. Změna skóre hru více otevřela a snaha o vstřelení další branky byla patrná na obou stranách. Poločasovou výhodu dvoubrankového vedení zajistila domácím snaha Miroslava Bambucha, jenž ve 41. minutě vybojoval míč, přihrál Martinu Langšádlovi a jeho velmi povedená střela z dvaceti metrů zapadla přesně k pravé tyči – 2:0.

Druhé dění již režírovali domácí hráči a začali nebojácně. Po rychlé akci vysunul ve 49. minutě Lukáš Došlý přihrávkou za obranu Jana Kamlacha a nadějný dorostenecký střelec uklidil míč do příslušných míst – 3:0. Útočná snaha Benátek přinášela další velmi dobré příležitosti, ale hostující brankář Tomáš Majzlan, který také kdysi hájil benátecké modro bílé barvy, nadějné šance pochytal. Zaváhal znovu až v minutě 63. minutě, kdy se k přímému kopu ze 40 metrů postavil mladý bomber Martin Hrdlička a směrem k brankáři vyslal úctyhodnou dělovku, kterou s vypětím sil gólman sice vyrazil, ale pohotový Štěpán Krýda posunul míč na Miroslava Bambucha a ten se nemýlil – 4:0. Svůj poslední zásah si domácí nechali na 75. minutu. Před vápnem vybojoval míč Lukáš Došlý, přihrál Antonínu Fingerhutovi, který se od brankové čáry protáhl přes svého strážce až před gólmana a vystřelil si zápis do statistik – 5:0. Spokojenost s výsledkem dolehla na výkon benáteckých hráčů a ti nechali vynikat zejména svou obranu, která ale i přes solidní výkon nakonec v 88. minutě inkasovala po dobře umístěné střele Libora Kastnera1:5.

Odveta za poslední prohru tak byla zúčtována i s úroky a rezerva si připsala další tři body. Náročný víkend ale pro B tým sobotním utkáním neskončil a již o den později odjížděla sehrát odložený zápas do Bezna. Příští týden pak přijede do Benátek další účastník přeboru Kostelní Hlavno.

Krátké články z Boleslavského deníku k zápasům naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 11. kola okresního přeboru :

  • SK Benátky "B" – Kněžmost 5:1 (2:0)
  • Krnsko – Kosmonosy 3:2 (0:2)
  • K.Hlavno – Bezno 4:3 (3:1) 
  • Řepov – Kr.Vrutice 1:4 (1:1)
  • Kosořice – Březno 1:4 (0:0) článek
  • Akuma – Horky 0:2 (0:2)
  • MSK "B" – Čejetice 4:4 (2:2)

Příští 12. kolo ve 14:00 hod., SOBOTA: Benátky "B" – K.Hlavno, Březno – Akuma Horky – MSK "B", Bezno – Krnsko, Kosmonosy – Řepov, NEDĚLE: Kněžmost – Čejetice, Kr.Vrutice – Kosořice.