Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 23.kolo 26.05.2012

SK Benátky "dorost"   SK Bezno
4:2
( 2:2 )

Kubát – Svačina, Kapoun, Tott, Langšádl – Valdman, Jíra (75. Olah), Kraus, Čadil (85. Kubík) – Kamlach, Krýda

Diváků: 30

 
góly: 25. Krýda, 38. Čadil, 53. a 85. Kraus Jakub – 37. Novák, 42. Koníček
karta: Svačina, Čadil
karta:
rozhodčí: Chrastina
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Jakub Kraus
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Dorostenci po rozpačitém výkonu porazili Bezno !

Ve 23. kole I.A třídy dorostu přivítaly Benátky na svém travnatém hřišti soupeře z nedalekého Bezna. Dorostenci Bezna se v průběžné tabulce nacházeli ve spodních patrech, tudíž benátečtí nastupovali do  utkání s cílem zisku tří bodů s pokud možno co největším počtem vstřelených branek. To první se domácím podařilo, když nad soupeřem nakonec zvítězili v poměru 4:2. To druhé již ne, protože opět mnoho brankových příležitostí zůstalo neproměněno. Ale pojďme k samotnému dění na trávníku od úvodního hvizdu.

Benátečtí si hned v úvodu utkání vytvořili tlak a několik slibných příležitostí. Nejprve se ve 2. minutě dostal k odraženému míči Jakub Kraus a jeho dělovka levou nohou jen o centimetry minula branku hostí. Ihned vzápětí Lukáš Jíra vybídl průnikovou přihrávkou ke skórování Ondřeje Čadila, ale ten v samostatném úniku pouze nastřelil brankáře Bezna. Hráči Bezna se k ohrožení domácí svatyně dostali v 8. minutě. Po autovém vhazování se dostal k míči Petr Gruncl a jeho střílený centr na zadní tyč nestihl hlavou zasáhnout nabíhající spoluhráč. V 15. minutě se dostal k šanci domácí Sebastian Valdman, ale svou střelu z bezprostřední blízkosti poslal jen do brankáře hostí. První branku utkání vstřelil ve 25. minutě Štěpán Krýda, po uplatněném důrazu a pohotové dorážce v malém vápnu soupeře – 1:0. Hostující Bezno srovnalo stav utkání ve 37. minutě, kdy se po rychlém brejku dostal k míči Václav Novák, poté si poradil se stoperskou dvojicí domácích Kapoun – Tott a střelou na zadní tyč nedal brankáři Kubátovi sebemenší šanci – 1:1. Benátky se hned ve 38. minutě dostaly opět do vedení po pěkné přihrávce Lukáše Jíry a individuální akci Ondřeje Čadila jehož střela skončila v síti hostí – 2:1. Ve 42. minutě se však hostům podařilo opět srovnat stav utkání, když se individuálně přes Davida Langšádla prosadil opět Novák. Jeho následnou střelu ještě stačila zablokovat benátecká obrana, míč se však odrazil  na velké vápno k Tomáši Koníčkovi, který uplatnil svoji přednost a svou razantní střelou na zadní tyč podruhé rozvlnil domácí síť – 2:2.

Do druhého poločasu nastoupili domácí s několika změnami ve svém rozestavení a zejména se zlepšenou defenzivní činností nepustili hráče Bezna k žádné brankové příležitosti ba ani k jediné střele na branku. Naopak domácí Benátky si v útočné fázi vypracovaly mnoho vyložených brankových příležitostí, ale tutovky po únicích Valdmana, Čadila či Krýdy bohužel brankami neskončily. Jediným střelcem druhého poločasu se stal domácí hráč Jakub Kraus, který vstřelil dvě branky. Tu první v 53. minutě z pokutového kopu, který byl správně nařízen po faulu na něho při individuálním obejití protihráče v pokutovém území. Pokutový kop tedy Jakub Kraus proměnil – 3:2. Ta druhá padla v 85. minutě po nádherně zahraném přímém kopu z cca 25 metrů, kdy se jeho střela odrazila od tyče do sítě branky Bezna a Jakub Kraus uzavřel skóre zápasu – 4:2.

V dalším 24. kole budou v sobotu 2.6. zajíždět dorostenci na půdu prvního celku kterým je Sokol Březno a budou se chtít pokusit soupeři vrátit podzimní porážku. Tým Března tehdy v Benátkách zvítězil 4:3. (viz. článek)


Trenér Benátek Pavel JÍCHA: „Domnívám se, že jsme vyhráli zaslouženě i když náš výkon nebyl ideální. Chtěli jsme soupeře porazit daleko větším brankovým rozdílem, ale to se nám nepovedlo. Nemyslím si však, že tento fakt  byl ovlivněn chybějícími třemi našimi hráči ze základní sestavy. Spíše jako problém vidím to, že jsme se v tomto utkání prezentovali daleko více individuálně nežli týmově."

VÝSLEDKY 23. kola I.A třídy dorostu :

  • SK Benátky – Bezno 4:2 (2:2)
  • Dol.Bousov – Zeleneč 4:1
  • Č.Brod – Poděbrady 5:1
  • Milovice – Jirny 5:1
  • Semice – Úvaly 0:9
  • Bakov – Březno 3:3

Příští 24. kolo I.A třídy dorostu, SOBOTA: Březno – SK Benátky, Jirny – Bakov, Poděbrady – Lysá n/L., NEDĚLE: Zeleneč – Milovice, Úvaly – Český Brod, Bezno – Semice, Dol.Bousov volno.