Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 11.kolo 05.11.2011

SK Benátky "dorost"   Sokol Březno
3:4
( 3:3 )

Jíra – Kapoun, Svačina, Tott (62. Pařízek), Hrdlička – Valdman, Kraus Jakub, Fingerhut, Čadil – Kamlach, Krýda

Diváků: 25

Jeleček – Heřmanský, Gregor, Dezso, Hájek, Chytrý, Vigláš, Bauer, Kučera, Vaněk, Hrbáček, Rágulík, Měkota

 
góly: 3. a 34. Kamlach, 15. Krýda – 16., 18., 30., 75.
karta: Kraus Jakub, Jíra
karta:
rozhodčí: Lafek
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Dorost v přímém souboji o první místo tabulky podlehl o gól Březnu !

V jedenáctém kole podzimní části přivítali benátečtí dorostenci  na své umělé trávě v přímé souboji o první místo tabulky tým  z Března na který ztráceli pouhé dva body v tabulce, tudíž se očekával velmi zajímavý duel.

Benátečtí vstoupili do utkání více než dobře a již ve 3. minutě zápasu šli do vedení, když Jan Kamlach pohotově dorazil střelu Ondřeje Čadila – 1:0. V 7. minutě mohli své vedení domácí navýšit. Jan Kamlach z pravé strany předložil nahrávku nabíhajícímu Štěpánu Krýdovi, ale tomu střelu z bezprostřední blízkosti reflexivně vykryl brankář hostí. Podobnou situací se domácí prezentovali v 15. minutě. Míč putoval po ose Kraus – Fingerhut – Kamlach a zakončující Štěpán Krýda se již nemýlil a domácí tak vedli o dvě branky – 2:0. Bohužel ihned v zápětí domácí inkasovali z obranného odkopu hráčů Března a špatného pokrytí kvalitního útočníka hostí, který se v samostatném úniku nemýlil – 1:2. Březnu se skoro v zápětí podařilo stav utkání vyrovnat a to konkrétně v 18. minutě. Této brance předcházel opět dlouhý míč hostí, který benátečtí pouze srazili k záložníkovi hostí a ten střelou na přední tyč skóroval a srovnal stav – 2:2. Tato branka vzala domácím na chvíli vítr z plachet, čehož soupeř následně využil ve 30. minutě. Opět po dlouhém míči a špatném pokrytí jediného útočníka Března se tento útočník dostal do souboje s pozdě vyběhnuvším brankářem Jírou, který ho fauloval v pokutovém území. Rozhodčí Lafek naprosto po právu nařídil pokutový kop, který nekompromisně proměnil kapitán hostí – 2:3. Benátečtí při této situaci mohli být rádi, že faulujícího brankáře Jíru rozhodčí nevyloučil, tak jak tomu mělo být v souladu s pravidly fotbalu a udělil mu pouze žlutou kartu. Domácí však nesložili zbraně a do poločasu se jim podařilo vstřelit vyrovnávající branku. Tu vsítil ve 34. minutě opět Jan Kamlach po dorážce střely Martina Hrdličky – 3:3. Benátečtí mohli jít v závěru poločasu ještě do vedení. Po standardní situaci Michala Svačiny zakončoval Martin Hrdlička, který však nedokázal z bezprostřední blízkosti usměrnit míč na zadní tyči do sítě hostí.

Ve druhém poločase měli benátečtí několik šancí na vstřelení vedoucího gólu. Bohužel však dvě velmi dobré střely v 64. a 65. minutě Martina Hrdličky ze střední vzdálenosti vychytal velmi dobrý brankář hostí, který si vybral slabší chvilku při třetí brance Benátek, ale po zbytek zápasu byl velkou oporou hostí. Bohužel v síti hostí neskončila v 68. minutě ani tutovka Antonína Fingerhuta, který ve vyložené pozici do které mu přihrál Jan Kamlach mířil kousek vedle. A tak se potvrdilo otřelé nedáš dostaneš v 75. minutě. Zaskakující Martin Kapoun na pozici středního obránce za zraněného Martina Totta chtěl po zisku míče středem míč vyvést, bohužel ve finální fázi si ho více předkopl a soupeř opět dlouhým míčem za benáteckou obranu poslal svého útočníka do samostatného úniku a ten se opětovně nemýlil – 3:4. Po té benátečtí vsadili vše na jednu kartu ze snahou vstřelit vyrovnávající branku. K tomu měl velmi blízko František Pařízek v 79. minutě, který z prostoru penalty pálil pěkně svou levou nohou, ale brankář hostí tuto střelu nádherně vyrazil. Další střelu směřující do sítě vyslal v 83. minutě Štěpán Krýda, ale ta byla šťastně zablokována stoperem hostí na roh. Poslední příležitost měli benátečtí v 90 minutě, kdy po levé straně prošel individuálně velmi pěkně do šestnáctky Ondřej Čadil, soupeř ho však při kličce v pokutovém území jednoznačně podrazil, ale píšťalka rozhodčího Lafka zůstala nepochopitelně němá. Utkání po té dospělo do svého konce a hosté z Března v Benátkách uhájili své dosavadní první místo v tabulce.

V dalším kole budou dorostenci Benátek hrát opět v domácím prostředí a přivítají mužstvo Semic, proti kterému budou určitě chtít získat plný počet bodů a napravit tak zaváhání proti Březnu.


Trenér Benátek Pavel JÍCHA: „Ještě v žádném zápase jsme nepropadli v naší obranné činnosti (součinnost obranné čtyřky a brankáře) při nakopávaných dlouhých míčích soupeře jako dnes a to ještě soupeř hrál na jediného hrotového útočníka. Ale i přes to jsme mohli dneska zvítězit, protože jsme byli více na míči a měli více brankových příležitostí. Soupeř nám však udělil lekci z efektivity a všechny naše chyby potrestal. Nejlepším naším hráčem byl Jan Kamlach, který byl u všech našich vstřelených branek a také u několik dalších nebezpečných útočných akcí."

Trenér dorostu Března Radek BAUER: „Hráče jsem upozorňoval, že v tomto utkání není možné šance zahazovat jako v předchozích zápasech. Jsem rád, že tak i učinili. V nastaveném čase mohli domácí kopat i penaltu a to když se útočník domácích snažil dostat přes našeho stopera, ovšem rozhodčí byl jiného názoru. Musím uznat, že domácí hráli velmi dobře a na umělé trávě, na kterou jsou určitě zvyklí, nás kombinačně přehrávali. Naši kluci měli taktické pokyny jak hrát, ale začátek se nám nepovedl. Jsem rád, že pak už hráli to, co jsme chtěli hrát i když si myslím, že v určitých fázích mohli více kombinovat, ale nesmírnou bojovností dokázali zápas otočit z 0:2 na 4:3 a toho si velice vážím."

VÝSLEDKY 11. kola I.A třídy dorostu :

  • SK Benátky – Březno 3:4 (3:3)
  • Lysá n/L. – Poděbrady 2:3
  • D.Bousov – Dl.Lhota 4:2
  • Milovice – Zeleneč 4:2
  • Č.Brod – Úvaly 5:2
  • Bakov – Jirny 3:2
  • Semice – Bezno 2:2

Příští 12. kolo I.A třídy dorostu, SOBOTA: SK Benátky – Semice, Boh.Poděbrady – D.Bousov, Březno – Jirny, NEDĚLE: Bezno – Č.Brod, Dl.Lhota – Milovice, Zeleneč – Bakov, Úvaly – Lysá.