Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 20.kolo 10.04.2010

SK Benátky   FC Graffin Vlašim
1:1
( 0:1 )

Bejr – Olšák, Lacina, Bílý, Novotný – Karásek, Smetana (59. Pára), Hrdina, Korejza – Šimek, Kohout (90. Došlý)

Diváků: 150

Drápela – Petrů, Schuster, Císař, Pohorský – Bouček, Stejskal, Žovinec, Janda (85. Průcha) – Vořechovský, J. Jícha

 
góly: 65. Šimek – 34. vlastní (Olšák)
karta: 5. Kohout – 30. Schuster, 58. Petrů
karta:
rozhodčí: Jeník – Nehasil, Němeček, delegát: Jahelka
  Střely na branku: 7:2
Střely mimo: 3:6
Rohové kopy: 6:6
Ofsajdy: 3:4
Fauly: 13:18
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky vstřelily konečně na jaře "dvě" branky a získali cenný bod !

Čtvrté jarní utkání čekalo v neděli na domácím stadionu fotbalisty Benátek. Ve 20. kole přivítali druhý celek přeborové tabulky FC Graffin Vlašim „B“, který aspiruje na postup do divize. Už od začátku bylo jasné, že Benátky nebude čekat lehký zápas, což se také potvrdilo. Hráči od Jizery do utkání nastupovali pod vedením nového trenéra Aleše Kubíka, který po neuspokojivých výsledcích z úvodu jara nahradil odvolanou dvojici Šafář a Jícha. Ve středové dvojici se Smetanou pak poprvé naskočil novic v týmu Benátek, kterým je Martin Hrdina z divizního celku FK Dobrovice.

První poločas nenabídl příliš fotbalové krásy. Ve hře obou týmu bylo vidět hodně nepřesností a k vidění bylo jen pár střeleckých pokusů mířících na branku. Už v 5. minutě se poprvé žlutilo. Toto ocenění dostal Aleš Kohout za ostrý faul na protihráče. O pět minut později se poprvé výrazněji připomněla nová akvizice Martin Hrdina. Jeho střela však šla přesně do míst, kde stál loňský brankář druholigového Fulneku Michal Drápela. Aleš Kohout byl také ústřední postavou situace ze 30. minuty. Neohroženě si to namířili vstříc pokutovému území hostí, ale zastavil ho faul Martina Schustera, který byl ohodnocen žlutou kartou. Kohout navíc musel být ošetřován za postranní čarou, protože si z tohoto střetu odnesl rozseklý nos. 34. minuta znamenala první gól utkání, který padl hodně kuriózním způsobem. Nejprve se do brejku dostal vlašimský útočník Vořechovský, natlačil se až na malé vápno a jeho střelu v pádu skvěle zlikvidoval Josef Bejr. Co čert nechtěl, benátecký obránce Bílý při odkopu míče vyraženého Bejrem trefil záda svého spoluhráče Olšáka, od nichž se balón odrazil přesně k tyči domácí branky, a hosté vlastní brankou Benátek vedli – 0:1. Ve 39. minutě o sobě dal vědět nejlepší přeborový střelec Jan Jícha, který se dostal na dostřel branky, ale napříč malým vápnem minul.

Jestliže první poločas byl ze strany Benátek herně matný, v tom druhém se svěřenci Aleše Kubíka velice zlepšili a odměnou jim byla také vyrovnávací trefa. V 60. minutě vyslal ze 30-ti metrů pořádnou pumelici Rostislav Bílý, Drápela míč s námahou vyrazil přímo na nohu dobíhajícího Aleše Kohouta, který dopravil balón do branky. Pomezní sudí Němeček však signalizoval ofsajd a na jeho doporučení hlavní rozhodčí Jeník branku neuznal. Ani neuznaná branka benátecké neodradila a v 65. minutě bylo regulérně vyrovnáno. Milan Korejza zahrával rohový kop, posadil míč přesně na hlavu vysokého Radka Šimka, který hlavou nezadržitelně skóroval – 1:1. Benátky se tak prvního jarního gólu dočkaly po dlouhých 335 minutách! Branka posadila benátecké na koně a na Drápelovu branku se valil jeden centr za druhým. Obrana vlašimské rezervy odolávala na hranici sebeobětování. V 76. minutě předvedl krásnou individuální akci Šimek, když doslova vymíchal Lukáše Petrů, předložil Aleši Kohoutovi, jehož dělovku z hranice vápna likvidoval velmi povedeným zákrokem gólman Drápela. Hosté z ojedinělého brejku zahrozili Vořechovským, který po chybě domácího Laciny přehazoval Bejra, avšak přeloboval také branku. 150 diváků pak v 86. minutě sledovalo fantastickou Kohoutovu dělovkou z uctivé vzdálenosti, která ohnula Drápelovi prsty a pořádně zatřásla břevnem! Benátky tak byly blízko třem bodům! Víc už se ovšem u Jizery nestalo, ale i tak benátečtí bod brali. Na výkonu z druhé půle může nový trenér Kubík rozhodně stavět do dalších zápasů.

Trenér hostů Vladimír KOUT:Do Benátek jsme jeli ve slepované sestavě, když ještě ráno před odjezdem ulehnul Havlíček s horečkama. Kromě prvních dvaceti minut druhého poločasu, když jsme vypadli z tempa a přestali hrát, jsme zápas ovládali a hráli to, co chtěli. Přesto je remíza zasloužená pro obě strany,“ byl spokojený s bodem trenér Vlašimi "B" Vladimír Kout.

Předzápasové představení soupeře z Vlašimi "B" naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – FC Graffin Vlašim "B" ZDE!

VÝSLEDKY 20. kola krajského přeboru :

  • SK Benátky – FC Graffin Vlašim "B" 1:1 (0:1)
  • Brand./Bol. – Sokol Libiš 2:3 (1:1) - článek
  • Sedlčany – Semice 2:3 (1:1) článek
  • FK Litol – Zápy 0:1 (1:0) článek
  • Neratovice – Un.Beroun 3:2 (2:1) - článek 1 a 2 a 3
  • Kolín – Pol.Nymburk 2:1 (0:0) článek
  • Úvaly – N.Strašecí 2:0 (0:0) - článek 1 a 2
  • TJ Polepy – Milín 8:1 (5:0) - článek

Příští 21. kolo v 17:00  hod.: SOBOTA: Un.Beroun – SK Benátky, Libiš – Kolín, Milín – Litol, Polepy – Pol.Nymburk, N.Strašecí – Neratovice, NEDĚLE: Semice – Úvaly, Zápy – Sedlčany, Vlašim "B" – Brand./Bol.