Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání 16:30 hod.: SK Benátky - FC Graffin Vlašim "B"

V NEDĚLI 11.4. ve 20. kole hostíme druhý tým - FC GRAFFIN VLAŠIM "B".


Nový impulz dalo vedení fotbalových Benátek přeborovým fotbalistům po třech jarních porážkách se skóre 0:11 v podobě odvolání trenéra Šafáře a asistenta Pavla Jíchy a nástupu nového kouče, benáteckým příznivcům jistě dobře známého impulzivního trenéra ALEŠE KUBÍKA. Ten na lavičce áčka prožije ostrou premiéru už v neděli 11. dubna, kdy benátečtí od 16:30 na trávě Městského fotbalového stadionu v Benátkách nad Jizerou přivítají silný celek FC Graffin Vlašim „B“. Rezerva druholigové Vlašimi v dosavadním průběhu krajského přeboru nasbírala v 18 zápasech 11 výher, 5 remíz a pouhé 2 prohry. Při drtivém skóre 54:19 pak béčko získali 38 bodů (dosavadní výsledky a tabulka KP – FC Graffin Vlašim „B“).

NA PODZIM venku ve Vlašimi:
V 5. kole se oba celky střetly v údolí řeky Sázavy, tedy v Kácově. Vlašim v té době byla lídrem soutěže a Benátky přijeli posíleny venkovní výhrou v Kolíně. Málokdo by tušil, že i rezerva druholigového celku nezíská proti Benátkám ani bod. A stalo se. Soustředěný výkon okořeněný dvěma krásnými trefami Petra Hrušky znamenal výhru 2:0 a katapult tří bodů k Jizeře. K výhře lvím podílem přispěl gólman Bejr, který přiváděl domácí střelce doslova k šílenství (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
S dvěma novými tvářemi Rostislavem Bílým a Stanislavem Smetanou jely Benátky v minulém kole do Libiše s přáním urvat alespoň bod. Po bezbrankovém poločase ale opět inkasovaly tvrdý příděl. Čtyři obdržené branky, zahozená penalta a prohra 0:4, to byl rezultát sobotního slunečného dopoledne na libišském fotbalovém stadionu (článek z utkání). Do tohoto utkání ještě nenastoupily další dvě posily, které by se k týmu měly připojit během nynějších dnů. Jsou jimi Martin Hrdina z divizní Dobrovice a kondiční trenér Mladé Boleslavi a někdejší prvoligový fotbalista Martin Třasák.

MINULÉ kolo Vlašim „B“:
Zápas mezi Vlašimí a Neratovicemi byl v prvním dějství velmi vyrovnaný. Hosté do Kácova přijeli minimálně pro jeden bod, což se jim v konečném součtu podařilo. Vlašim se sice po prvním poločase radovala z vedení 1:0 díky Janu Jíchovi, který překonal gólmana po Vořechovského přihrávce, nicméně první pětačtyřicetiminutovka byla prakticky bez výraznějších situací. Hosté udeřili krátce po zahájení druhé půle, když po standardní situaci poslal míč za záda Martina Jíchy Žežulka. Graffin poté svého soupeře zatlačil, v závěru utkání si šance vytvořili Zdeněk Vořechovský s Janem Jíchou, ale ani jeden neuspěl (článek z utkání ).
Libiš nastoupila v minulém kole venku proti Neratovicím v této sestavě: M.Jícha – Havlíček, J.Veselý, Patka, Císař – Bouček (46. Stejskal), Janda, Žovinec (75. Petrů), Švamberg (65. J.Pohorský) – Vořechovský, J.Jícha.

Představení soupeře – FC Graffin Vlašim „B“:
Kádr rezervy Vlašimi tvoří z drtivé většiny mladí a nadějní mladíci, kteří pomalu dorůstají do výkonnosti hodné druhé fotbalové lize. Hráčský potenciál dále doplňují fotbalisté širšího kádru „A“ týmu. Obrana rezervy Vlašimi má zkušenosti s vrcholovým fotbalem. Například hráčem se zkušenostmi z nejvyšších českých soutěžích je Jan Havlíček (roč.1982), který hrál v sezóně 2006/07 ve 13 zápasech za druholigový Hlučín. Dalším z výčtu pravidelně nastupujících hráčů rezervy, který má co dočinění s druholigovým fotbalem je Jiří Veselý (roč.1980), který celek béčka Vlašimi vedl loňský podzim jako hrající trenér. Ten nastoupil v druholigovém ročníku 2003/04 v jednom zápase za Kladno. Na jaře za rezervu naskočil také Vladimír Pokorný (roč.1980). Ten v minulosti hrával druhou ligu například na Viktorce Žižkov nebo třeba také v Čáslavi. Pokorný se rozehrává po zranění. Vlašim „B“ má ve svém středu nejlepšího střelce krajského přeboru, který bude určitě velikou hrozbou pro celou benáteckou obranu včetně brankáře Bejra. Jan Jícha nastřílel do sítě soupeřových gólmanů už 14 branek! Graffin si tohoto útočníka vytáhl z I.A třídy, z týmu FK Uhlířské Janovice. Pokud bude Jícha pokračovat v těchto výkonech, mohl by se dostat i do sestavy druholigového áčka. Druhým nejlepším střelcem je pak se sedmi zásahy Ladislav Janda. Trenérem rezervy Vlašimi je pan Vladimír Kout.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Jeník Josef a na pomezí mu budou pomáhat p. Nehasil Karel a p. Němeček Josef. Delegátem ČMFS je p. Jahelka Zdeněk.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 20. kola krajského přeboru bude na městském stadionu v Benátkách n/J. sehráno v NEDĚLI 11. dubna s výkopem v 16:30 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty a také nového trenéra v dalším utkání krajského přeboru a k prvním jarním třem bodům!

Sledujte ON-LINE: 20.kolo: SK Benátky – FC Graffin Vlašim „B“

Stránky soupeře: FC GRAFFIN VLAŠIM „B“

--> Zpět