Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 9.kolo 04.10.2008

TJ Sokol Libiš   SK Benátky
2:1
( 2:1 )

Lomský – Werner, Kabyl ml., Máj, Marek – Špička, Kucler (46. Trojan), Martin Novák, Škorvánek – Jirásek, Válek (79. Pochman)

Diváků: 180

Majzlan – Kalíšek, Lacina, Hrouda, Kopa (70. Dytrt) – Záblacký (66. Novák), Vajgl (59. Sabol), Karásek, Korejza – Bejda, Hrechko

 
góly: 18. a 36. Válek (obě z PK) – 1. Hrechko
karta: Máj, Trojan,Novák – Majzlan, Kalíšek, Záblacký, Hrechko, Bejda, Lacina
karta:
rozhodčí: Berovič – Štefan M., Kudrna
  Střely na branku: 3:4
Střely mimo: 6:6
Rohové kopy: 2:7
Ofsajdy: 1:3
Fauly: 26:26
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

V Libiši rozhodly dvě penalty !

Sérii tří těžkých zápasů v řadě načaly Benátky na půdě vedoucího celku krajského přeboru Libiše. Oproti minulému zápasu s Litolí došlo v mužstvu k několika změnám v základní sestavě. V brance tentokrát dostal příležitost Tomáš Majzlan a pro jedničku Řezáče zbylo místo jen na lavičce náhradníků. V útoku chyběl zraněný kanonýr Voljanskij, kterého nahradil Serhiy Hrechko. Na levé straně obrany místo Davida Mareše nastoupil Jaroslav Kopa, jemuž bylo prodlouženo hostování z Luštěnic.  

Vstup do zápasu měli Benátečtí jako z říše snů. Neuběhla ještě ani celá první minuta a po Bejdově trestném kopu se nejlépe zorientoval Hrechko a uklidil balón k tyči zkoprnělého Davida Lomského – 0:1. V 9. minutě se řítil z leva do vápna Milan Korejza, ale neodvážil se vystřelit z první a o míč přišel. Po tomto úvodu byla Libiš očividně zaskočená, ale bohužel jsme ji na koně posadili vlastními chybami. V 17. minutě přišel vysoký centr do našeho vápna, atakovaný Majzlan ho s velkými problémy srazil před sebe a po dorážce libišského Škorvánka ještě vytáhl míč mimo ohrožení své branky, avšak poté nepochopitelně udeřil do domácího hráče a rozhodčí Berovič nařídil pokutový kop! Odpovědnost vzal na sebe kapitán Jan Válek a s ledovým klidem poslal míč k tyči – 1:1. Benátky však bojovaly dál a ve 29. minutě Kalíšek jen těsně minul pravou tyč domácí brány. Ve 36. minutě přišel pro benátecké hráče i příznivce druhý šok. Po nevinném souboji s Kalíškem upadl jeden z domácích hráčů ve vápně a sudí Meho Berovič okamžitě ukázal podruhé na značku pokutového kopu. K jeho exekuci se opět postavil Jan Válek a prakticky do stejného místa vsítil rozdílovou branku – 2:1. Nutno říci, že do této chvíle Libiš naši brankou nijak vážněji neohrozila.  

Ve druhém poločase se hrálo prakticky pouze na polovině Libiše, která se stáhla a jen sporadicky hrozila protiútoky. V 52. minutě došlo v domácím vápně k téměř identické situaci jako před druhou libišskou penaltou – Hrechko byl očividně stažen rukou domácího beka k zemi, avšak píšťalka rozhodčího Beroviče byla kupodivu němá. Benátečtí dál bušili do libišských vrat – v 54. minutě se ve vápně uvolnil Milan Karásek, ale jeho střelu domácí zblokovali na roh a v 62. minutě po závaru ve vápně agilní Stanislav Bejda k naší škodě špatně trefil míč ve velmi nadějné pozici.  

Ve zbývajícím čase se pasovala do hlavní role trojice rozhodčích. Tolik otočených faulů se v jednom zápase hned tak nevidí. V okamžicích, kdy se Benátky nadechovaly k náporu, rozhodčí rozkouskovali hru zbytečnými diskuzemi s domácí lavičkou či tahanicemi o zakopnuté míče. Některým jejich výrokům se museli smát i domácí fanoušci. Výkon benáteckých hráčů v tomto zápase určitě nebyl špatný, naděje na bodový zisk byla reálná. Bohužel rozhodla vlastní nedisciplinovanost, protože Libiš se prezentovala doma hrou, kterou nepředvádějí ani poslední Úvaly, kde benátečtí zvítězili vysoko 2:6. Dále pak rozhodlo také podivné zákulisí tohoto zápasu..... A jestli chtějí libišští hráči společně se svými funkcionáři klubu takto doma vyhrávat, tak je opravdu zcela zbytečné, aby v tomto dopoledním čase k utkání vůbec cestovala ještě ostatní mužstva!

Článek z novin Mělnického deníku najdete ZDE.

Předzápasové představení soupeře naleznete ZDE !

VÝSLEDKY 9. kola krajského přeboru : 

  • Sokol Libiš – SK Benátky 2:1 (2:1)
  • Slovan Velvary – SK Úvaly 2:1 (2:1) - článek 1 a 2
  • Sokol Zápy – SK Spartak Příbram 3:0 (1:0) - článek
  • Sokol Nové Strašecí – SK Černolice 4:0 (2:0) - článek
  • FK Dobrovice – Stará Boleslav 4:3 (1:1) - článek
  • AFK Sokol Semice – SK Polaban Nymburk 0:2 (0:1) - článek 1 a 2
  • FC Graffin Vlašim "B" – Union Beroun 3:3 (2:2) - článek 1 a 2 
  • FK Litol – Slavoj Řevnice 2:2 (1:1) - článek

Příští 10. kolo v 16:00 hod.: SOBOTA: SK Spartak Příbram – Dobrovice, Libiš – Velvary, Union Beroun – FK Litol, SK Černolice – AFK Semice, SK Úvaly – Nové Strašecí, Stará Boleslav – Vlašim "B", NEDĚLE: SK Benátky  TJ Slavoj Řevnice, Polaban Nymburk – Zápy.

Fotogalerie