Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo

V SOBOTU dopoledne v 9. kole do LIBIŠE


Podzimní část fotbalového Středočeského přeboru mužů se již plně přehoupla do své druhé poloviny a o tomto víkendu bude mít na programu své 9. kolo. Fotbalisté Benátek v něm budou hosty v Libiši, kde se utkají s domácím týmem Sokola. Není bez zajímavosti, že Libiš v loňské sezóně ještě bojovala o mistrovské body v divizní skupině „B“, avšak tuto soutěž se Sokolu nepovedlo udržet, a tak se oba mančafty utkají v krajském přeboru.

V minulém kole měli Benátečtí na programu derby, kdy na domácím trávníku před návštěvou okolo 500 diváků, hostili litolské Sršně (viz.článek). Zápas sliboval kvalitní podívanou. Jako první se o změnu skóre postarali hosté, když si po rohovém kopu dali vlastní branku benátečtí beci. Druhý poločas začal využitým průnikem Kalíška a poté také lišácké brance Hrechka. Hosté však mají kanonýra Ježka, který bleskově vyrovnal. Když už se vše schylovalo k remíze 2:2 zavelel k útočnému výletu stoper Hrouda a vsítil třetí gól. Hosté nesložili zbraně a výsledkem byla po druhé brance Ježka konečná remíza 3:3.

Představujeme kádr Sokola Libiš. Obec Libiš, ležící nedaleko od Neratovic, se po několik let úspěšně držela v divizi, v loňském roce však přišel pád do Krajského přeboru. V brance si své místo drží zkušený David Lomský, ve kterém má Sokol opravdovou oporu. Z obránců má již něco odehráno např. Patrik Zuskin a na tomto postu působí i Jiří Kabyl ml., syn krajského rozhodčího a bývalého ligového hráče Jiřího Kabyla, v minulosti také libišského trenéra a funkcionáře. Záloha je vyztužena především pětatřicetiletým Tomášem Pospíšilem, ale největší ozdobou Libiše je útok. Tam působí především František Škovránek a Jan Válek. Každý z nich zatížil konta brankářů osmi brankami a vedou tak tabulku střelců krajského přeboru! Třetí útočník Tomáš Jirásek se trefil již třikrát. Mužstvo trénuje současně i prezident klubu pan Václav Havel. Sokol se nachází na 1. místě tabulky s 21 body, a bilance činí sedm výher a pouze jedinou prohru (3:0), kterou Libiš utrpěla hned v prvním kole na domácím hřišti s Litolí.
Libiš nastoupila v minulém kole na hřišti Úval, kde si otevřela doslova střelnici a zvítězila vysoko 5:0 (viz.článek). První poločas ale žádnou gólovou nadílku pro domácí nenaznačoval. Hosté od 19. minuty vedli 1:0 brankou kanonýra Válka, to však bylo vše. Zato druhý poločas přinesl další čtyři trefy v síti domácího gólmana. Další branku přidal Válek a dvě přidal i další snajpr Škovránek. V nastaveném čase ještě završil „bůra“ Pochman. Libiš nastoupila v Úvalech v sestavě: Lomský – Martin Novák (89. Kabyl ml.), Trojan, Zuskin – Werner, Marek, Kucler (65. Slezák), Špička, Škorvánek – Jirásek, Válek (75. Pochman).

Utkání bude jako hlavní rozhdočí řídit p. Meho Berovič a na pomezí mu budou pomáhat p. Štefan Michal a p. Kudrna Ladislav. Delegátem ČMFS je p. Tasch Zdeněk.

Utkání začíná na stadionu v Libiši v sobotu 4. října již v 10:15 hodin !! Odjezd autobusu pro fanoušky bude v 8:15 hodin od stadionu a o pět minut později z Burzy. Pojeďte podpořit naše hochy v dalším těžkém utkání krajského přeboru!

Stránky soupeře: TJ SOKOL LIBIŠ

--> Zpět