Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 12.kolo 25.10.2009

SK Benátky   FK Litol
2:1
( 1:1 )

L. Novák – Olšák, Kovář, Kolář, Sháněl – Bláha (76. Škuthan), Beneš, Karásek, Korejza – Kořínek (61. Došlý), Hruška (61. Pára)

Diváků: 200

Rathouský – Petrouš, Zikmund, Černý, Bodlák – Hubač, Bohdan, Matěj Jareš, Michal Jareš – Sosnovský (53. Bobek), Ježek

 
góly: 27. a 90+1. Karásek – 41. Bohdan
karta: 28. Sháněl, 45. Kolář 45+1. Hruška, 84. Kovář – 48. Matěj Jareš, 49. Bohdan
karta:
rozhodčí: Mikeš – Novotný Pe., Železný, delegát: Maurer V.
  Střely na branku: 11:5
Střely mimo: 4:4
Rohové kopy: 5:4
Ofsajdy: 2:9
Fauly: 19:19
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky utkání rozhodly v nastaveném čase ! 

Dvanácté kolo krajského přeboru mužů mezi sebe mimo jiné svedlo také celky Benátek nad Jizerou a Litole. Očekávané derby přineslo zejména ve druhém poločase velmi zajímavou podívanou, ze které nakonec vyšli lépe domácí fotbalisté, když jim tři body v nastaveném čase vystřelil Karásek! Benátečtí nastoupili do utkání s výraznou změnou v sestavě. Zraněnou jedničku mužstva Josefa Bejra mezi tyčemi nahradil Libor Novák, který tak prožil obnovenou premiéru v benáteckém áčku. Zápas nakonec spolehlivě odchytal a musel vytáhnout i několik povedených zákroků. Touto výhrou se benátečtí posunuli ve vyrovnané tabulce krajského přeboru na 6. místo.

Dvě stovky diváků první šanci viděly ve 14. minutě, kdy Sháněl zakončoval v ohni těl před Rathouským, ke kterému se však balón nedostal a litolský gólman tak zasahovat nemusel. Ve 22. minutě pálil z velké dálky ranař Zikmund, namotivovaný Bohdan však fauloval gólmana Nováka a šance hostí tak byla zmařena. Při tomto faulu byl Libor Novák otřesen a benáteckým tak zatrnulo, neboť náhradní gólman Bejr se potýká se zraněním svalu. Po ošetření však Novák pokračoval ve hře a ze své branky sledoval, jak ve 27. minutě Milan Karásek otevřel skóre! Korejza centroval do vápna, bek Černý balón nezasáhl, Milan Karásek tak měl dost času se s míčem otočit a střelou podél gólmana Rathouského poslal domácí do vedení – 1:0. O dvě minuty později napřáhl z velké dálky litolský Hubač a Libor Novák předvedl skvělý zákrok, když vyrazil míč mimo tři tyče. Ve 41. minutě se hosté dočkali vyrovnání. Václav Sosnovský oklamal dva protihráče, našel rozběhnutého Michala Bohdana, kterému nestačil vracející se Beneš. Exbenátecký záložník s přehledem prostřelil Nováka a srovnal gólový účet – 1:1.

Druhý poločas začal ve svižném tempu a v 51. minutě měli domácí dokonce gólovou šanci. Petr Hruška napřáhl a balón vystřelený z jeho kopačky orazítkoval levou Rathouského tyč. Hosté tak mohli mluvit o štěstí. V 57. minutě hosté svou šanci překombinovali. Bohdan našel Zikmunda, ten chtěl ještě vše vyšperkovat přihrávkou na volného Ježka, který byl ale obsazen a nemohl střílet. V 79. minutě přišla ohromná šance hostí! Nejprve volný Ježek hlavičkoval do Libora Nováka, tomu míč vypadl z rukou na kopačky Bohdana, ten měl před sebou prázdnou branku, pouze stojícího Olšáka, kterého nastřelil, od něj se odrazil míč k Michalu Jarešovi, který ve skluzu odkrytou branku přestřelil. V 82. minutě zapískal hlavní rozhodčí proti domácím nepřímý kop za malou domů, ale Bobek nastřelil pouze zeď. Když už se zdálo, že dojde k dělbě bodů, přišla situace z první minuty nastaveného času. Před Rathouským hostující obrana nechala trestuhodně volného Milana Karáska, který svou druhou brankou v zápase vystřelil benáteckým tři nesmírně důležité body – 2:1. Pěkné utkání tak vyhrály šťastnější Benátky, které v příštím kole pojedou do Sedlčan. Tatran v dosavadním průběhu soutěže získal pouhý jeden bod.

Všechno FOTO ze zápasu neleznete ZDE! 

Předzápasové představení soupeře z Litole naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – FK Litol ZDE!

VÝSLEDKY 12. kola krajského přeboru :

  • SK Benátky – FK Litol 2:1 (1:1)
  • Brandýs/Boleslav – Polepy 3:2 (2:0) článek
  • Un.Beroun – N.Strašecí 1:0 (1:0) článek 1 a 2 a 3
  • Neratovice – Sedlčany 1:0 (0:0) článek
  • Vlašim "B" – Semice 5:1 (3:1) článek 1 a 2
  • Kolín – Ligmet Milín 4:0 (2:0) článek
  • Sokol Libiš – Zápy 3:2 (1:2) článek
  • Pol.Nymburk – Úvaly 0:2 (0:1) článek 1 a 2

Příští 13. kolo ve 14:00  hod.: SOBOTA: Polepy – Kolín, N.Strašecí – Pol.Nymburk, Milín – Libiš, Litol – Brandýs/Boleslav, NEDĚLE: Tatran Sedlčany – SK Benátky, Zápy – Vlašim "B", Úvaly – Neratovice, Semice – Un.Beroun.

Fotogalerie